Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 3 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 3 Czerwca Witam Z powodu zmiany terminu operacji, odstąpię miejsce na zlocie. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt. Bawcie się dobrze i czekam na foto relację pozdrawiam wszystkich 🛵
Bafka Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Proszę o zmianę nick numer 86 Tomek Fryzjer os.towarzysząca na Patka i rozmiar koszulki M
Alojzy Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Dobry Wieczór, Alojzy nr 20 na liście i Laura nr 21 , niestety zmiana planu , siła wyższa i będziemy w piątek , a nie jak planowaliśmy we czwartek. Opłaty za odwołaną rezerwację uiszczę na miejscu. Pozdrawiam. A.
Administrator Artix Opublikowano 8 Czerwca Administrator Opublikowano 8 Czerwca 20 godzin temu, Bafka napisał(a): Proszę o zmianę nick numer 86 Tomek Fryzjer os.towarzysząca na Patka i rozmiar koszulki M Tu się jeszcze udało zmienić, choć już wszystko wydrukowane i pocięte ale jeszcze nie odebrane, to dorobiłem. 13 godzin temu, Alojzy napisał(a): Dobry Wieczór, Alojzy nr 20 na liście i Laura nr 21 , niestety zmiana planu , siła wyższa i będziemy w piątek , a nie jak planowaliśmy we czwartek. Opłaty za odwołaną rezerwację uiszczę na miejscu. Pozdrawiam. A. Tu nie ma problemu
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano Czwartek o 15:41 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 15:41 Na dzień przed przyjazdem, ale tylko na opcję GOŚĆ będzie nas trzech, czyli SlawoyAMD, Krzynio66 i Sebastian... Zakwaterowanie mamy indywidualne, bo lecimy dalej w Europę (plus Melmacie)... Opłatę uiścimy w sobotę w punkcie :) jeśli jeszcze można dołączyć...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Piątek o 08:40 Autor Administrator Opublikowano Piątek o 08:40 16 godzin temu, SlawoyAMD napisał(a): ...... jeśli jeszcze można dołączyć... Oczywiście. Przybywajcie 💪
stefanekmac Opublikowano wczoraj o 18:50 Opublikowano wczoraj o 18:50 Siedzę w sanatorium. Szukam i zero reakcji ze zlotu. Zupełnie zero. Coś przegapiłem ? 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano wczoraj o 19:16 Użytkownicy+ Opublikowano wczoraj o 19:16 23 minuty temu, stefanekmac napisał(a): ... Coś przegapiłem ? Taaaa... Facebooka 🙂 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano wczoraj o 19:24 Sympatycy Opublikowano wczoraj o 19:24 8 minut temu, EndriuBis napisał(a): Taaaa... Facebooka 🙂 Nie każdy ma 🙁
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano wczoraj o 19:45 Użytkownicy+ Opublikowano wczoraj o 19:45 Ja też nie mam. Kilka fotek z rajdu po okolicy. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano wczoraj o 21:14 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 21:14 Zabawa trwa, rozstrzygnięcie konkursów wkrótce . A tak wygląda ośrodek 1
Rekomendowane odpowiedzi