Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Lutego Sympatycy Opublikowano 12 Lutego W dniu 10.02.2026 o 18:08, Artix napisał(a): המוסד בהחלט נמצאים ברשימה. כתבתי את זה בבירור. הרשימה עודכנה על סמך ההפקדות של היום. Temat Przeglądam .Ale już sam nie wiem czy z wiekiem mi się wątek rozmywa😎 czy tel szwankuje 🤣🤓.#%=÷> d iyet #@&€@= i jej ud9🤣
Sympatycy Patrycja Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Opublikowano 13 Lutego Strażak,Patrycja przelew poleciał
Bafka Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego W dniu 4.02.2026 o 13:49, Bafka napisał(a): Proszę o dopisanie do Tomka - fryzjer + osoba towarzysząca . Dziękuję ;) Tomek ksywka Fryzjer koszulka XL I proszę o dopisanie do listy 1.Tuchal koszulka XL 2.Mały Tuchalek lat 9
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Lutego Sympatycy Opublikowano 14 Lutego W dniu 10.02.2026 o 18:08, Artix napisał(a): המוסד בהחלט נמצאים ברשימה. כתבתי את זה בבירור. הרשימה עודכנה על סמך ההפקדות של היום. Temat Przeglądam .Ale już sam nie wiem czy z wiekiem mi się wątek rozmywa😎 czy tel szwankuje 🤣🤓.#%=÷> d iyet #@&€@= i jej ud9🤣 Sorki ale jakoś mi umknęło zapisanie się na zlot.🫣 Proszę o dopisanie od czwartku koszulka M 😁
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Lutego Klubowicze Opublikowano 15 Lutego Proszę o wykreślenie z listy zlotowej nr 15 i 16. Niestety w tym roku nie jest nam dane bawić się z Wami. 2
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Lutego Autor Administrator Opublikowano 15 Lutego Lista zaktualizowana o nowe deklaracje. Jeśli widzicie nieścisłości, proszę o sygnał. Dla przypomnienia ... ruszył wątek Zakwaterowanie na 21 Zlocie *Burgmania 2026*. W tym miejscu możecie zgłaszać swoje preferencje co do lokowania w domkach. 5 godzin temu, fundi600 napisał(a): Niestety w tym roku nie jest nam dane bawić się z Wami. Włodek... zostajecie na liście. Może jednak się uda i będziecie z nami, jak co roku
Morowy Anioł Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Proszę o dopisanie do listy Zawieruchy od piątku koszulka 4XL Teraz, Morowy Anioł napisał(a): Proszę o dopisanie do listy Zawieruchy od piątku koszulka 4XL Męska koszulka
Administrator Artix Opublikowano 16 Lutego Administrator Opublikowano 16 Lutego aktualizacja wpłat zrobiona i dziś też 17.02
czadzo Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Witam szanowne grono 🖐️ Proszę o dopisanie do listy uczestników czadzo domek od czwartku. Patrząc historycznie to domyślam się z kim wyląduję pod wspólną kołderką 🤣😂
kowal Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Witam, przelew w drodze i zaznacz proszę czwartek dzień przyjazdu.
YO MOTYL Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Witam. Proszę o wpisanie na listę. 1) YO MOTYL wariant 1, koszulka męska XXXL 2) MAŁY MOTYL wariant 1, koszulka damska M
Klubowicze morwa37 Opublikowano 22 Lutego Klubowicze Opublikowano 22 Lutego Proszę o dopisanie wariant pierwszy koszulka xl.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Lutego Autor Administrator Opublikowano 23 Lutego Lista uczestników po aktualizacji. Lista wpłat - aktualizacja dziś po 16:00.
Administrator Artix Opublikowano 23 Lutego Administrator Opublikowano 23 Lutego i lista zaktualizowana 🤘
czadzo Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 112. czadzo...męska ??? (czw) - w tym roku bez koszulki
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego 2 godziny temu, czadzo napisał(a): 112. czadzo...męska ??? (czw) - w tym roku bez koszulki to ja chętnie przygarnę. Może być męska XL. Zgłoszę się w czwartek wieczorem. 😜
czadzo Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 2 godziny temu, czadzo napisał(a): 112. czadzo...męska ??? (czw) - w tym roku bez koszulki upsssssssssssssssss nie doczytałem dokładnie oczywiście męska XL 11 minut temu, EndriuBis napisał(a): to ja chętnie przygarnę. Może być męska XL. Zgłoszę się w czwartek wieczorem. 😜 Ty się tu nie wyrywaj tak szybko i nie wykorzystuj że jestem analfabeta 😂 Biorę nie doczytałem że już wliczona w cenę wariantu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego 1 godzinę temu, czadzo napisał(a): .....Biorę nie doczytałem że już wliczona w cenę wariantu. noooooo .... i dlatego chciałem, aby się nie "zmarynowała" 🤣 nawet z rozmiarem trafiłem 😉
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Lutego Autor Administrator Opublikowano 24 Lutego 2 godziny temu, czadzo napisał(a): upsssssssssssssssss nie doczytałem dokładnie oczywiście męska XL Za późno! T-shirt'a przejmuje EndriuBis 😉
Klubowicze .maniek Opublikowano 25 Lutego Klubowicze Opublikowano 25 Lutego Bardzo proszę o wykreślenie z listy nr 42 43
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 25 Lutego Klubowicze Opublikowano 25 Lutego Bardzo proszę mnie zaktualizować 💰 bo wiszę jako "NZ" a nie podobają mi się te inicjały 😁
Klubowicze DaniL Opublikowano 28 Lutego Klubowicze Opublikowano 28 Lutego W dniu 6.12.2025 o 10:28, DaniL napisał(a): Proszę o dopisanie. Naprawa razie wariant 2. Koszulka M Proszę o zmianę na wariant 1. Poz. 31 na liście. Ps. Kasa poleciała 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Marca Klubowicze Opublikowano 2 Marca EDIT: 9. Piootr .../męska XL (czw) ZAPŁACONE proszę o zmianę rozmiaru koszulki na L
Klubowicze Trebor Opublikowano 2 Marca Klubowicze Opublikowano 2 Marca Kasa w drodze. Proszę o dopisek czwartek nr. 91. Mam nadzieję że tym razem się uda.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzena Opublikowano 4 Marca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Marca Proszę o wykreślenie nas z listy zlotowej numer 52,53. Może za rok sie uda. 3
Rekomendowane odpowiedzi