Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 3 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 3 Czerwca Witam Z powodu zmiany terminu operacji, odstąpię miejsce na zlocie. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt. Bawcie się dobrze i czekam na foto relację pozdrawiam wszystkich 🛵
Bafka Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Proszę o zmianę nick numer 86 Tomek Fryzjer os.towarzysząca na Patka i rozmiar koszulki M
Alojzy Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Dobry Wieczór, Alojzy nr 20 na liście i Laura nr 21 , niestety zmiana planu , siła wyższa i będziemy w piątek , a nie jak planowaliśmy we czwartek. Opłaty za odwołaną rezerwację uiszczę na miejscu. Pozdrawiam. A.
Administrator Artix Opublikowano 8 Czerwca Administrator Opublikowano 8 Czerwca 20 godzin temu, Bafka napisał(a): Proszę o zmianę nick numer 86 Tomek Fryzjer os.towarzysząca na Patka i rozmiar koszulki M Tu się jeszcze udało zmienić, choć już wszystko wydrukowane i pocięte ale jeszcze nie odebrane, to dorobiłem. 13 godzin temu, Alojzy napisał(a): Dobry Wieczór, Alojzy nr 20 na liście i Laura nr 21 , niestety zmiana planu , siła wyższa i będziemy w piątek , a nie jak planowaliśmy we czwartek. Opłaty za odwołaną rezerwację uiszczę na miejscu. Pozdrawiam. A. Tu nie ma problemu
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca Na dzień przed przyjazdem, ale tylko na opcję GOŚĆ będzie nas trzech, czyli SlawoyAMD, Krzynio66 i Sebastian... Zakwaterowanie mamy indywidualne, bo lecimy dalej w Europę (plus Melmacie)... Opłatę uiścimy w sobotę w punkcie :) jeśli jeszcze można dołączyć...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Czerwca Autor Administrator Opublikowano 12 Czerwca 16 godzin temu, SlawoyAMD napisał(a): ...... jeśli jeszcze można dołączyć... Oczywiście. Przybywajcie 💪
stefanekmac Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Siedzę w sanatorium. Szukam i zero reakcji ze zlotu. Zupełnie zero. Coś przegapiłem ? 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca 23 minuty temu, stefanekmac napisał(a): ... Coś przegapiłem ? Taaaa... Facebooka 🙂 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Czerwca Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 8 minut temu, EndriuBis napisał(a): Taaaa... Facebooka 🙂 Nie każdy ma 🙁
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca Ja też nie mam. Kilka fotek z rajdu po okolicy. 2
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 13 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 13 Czerwca Zabawa trwa, rozstrzygnięcie konkursów wkrótce . A tak wygląda ośrodek 1
Rekomendowane odpowiedzi