Administrator Artix Opublikowano 5 Marca Administrator Opublikowano 5 Marca Dzień dobry, Wszystkie wpłaty zostały odnotowane na liście \ Miłego dnia
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Marca Klubowicze Opublikowano 5 Marca To ja jeszcze proszę o zmianę wariantu na 1 (tak jak wcześniej pisałem i jak opłaciłem)Poz. 31 na liście
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 5 Marca Użytkownicy Opublikowano 5 Marca Witam Proszę o zapisanie mnie od czwartku,reszta bez zmian. Kacpersky nr 75
kacperduch Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Poprosimy o wpis wariant 1:Justa (damska M)Kacperduch (męska L)Wysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Marca Autor Administrator Opublikowano 9 Marca Lista po aktualizacji uczestników zlotu. 1
Administrator Artix Opublikowano 10 Marca Administrator Opublikowano 10 Marca Bry, Lista wpłat po aktualizacji
hoss-3 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Proszę o dopisanie do szanownego grona burgmaniaków wariant nr 1 koszulka męska XL
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Marca Klubowicze Opublikowano 15 Marca Kasa poleciała. ziga nr na liście zlotowej 93
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Marca Klubowicze Opublikowano 15 Marca Proszę o wpisanie mnie na listę uczestników od czwartku. Wariant nr 1 koszulka męska XL
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Marca Sympatycy Opublikowano 17 Marca Witam Proszę o dopisanie do listy Pobyt od czwartku Kuzyn Andrzej Kuzyn Bogdan Kuzyn Stanisław Koszulki męskie w rozmiarze xl Przelew w drodze
Administrator Artix Opublikowano 17 Marca Administrator Opublikowano 17 Marca שָׁלוֹם עֲלֵיכֶם Lista zaktualizowana o wpłaty
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Marca Sympatycy Opublikowano 17 Marca Dzięki Artur, dopisz jeszcze że od czwartku 🙂
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca Artur, chyba o mnie zapomniałeś. 😀
Administrator Artix Opublikowano 18 Marca Administrator Opublikowano 18 Marca 9 godzin temu, Campto napisał(a): Artur, chyba o mnie zapomniałeś. 😀 To prawda, jakoś nie zauważyłem za co serdecznie przepraszam. Jesteś po numerem 42 - błąd naprawiony. Miłego dnia Dziś będzie kolejna aktualizacja
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Marca Sympatycy Opublikowano 19 Marca W dniu 17.03.2026 o 15:45, krys70 napisał(a): Witam Proszę o dopisanie do listy Pobyt od czwartku Kuzyn Andrzej Kuzyn Bogdan Kuzyn Stanisław Koszulki męskie w rozmiarze xl Przelew w drodze Artur dopisz proszę od czwartku bo chyba ci to umknęło.
Sympatycy krys70 Opublikowano 23 Marca Sympatycy Opublikowano 23 Marca Proszę dopisz do listy uczestników Zbigniew C od czwartku Koszulka xl Przelew w drodze
Sympatycy orzeł Opublikowano 23 Marca Sympatycy Opublikowano 23 Marca No to, trza dopisać i nas. - Orzeł. czwartek - Kasia czwartek Koszulki obie męskie XL i M 1
Administrator Artix Opublikowano 24 Marca Administrator Opublikowano 24 Marca Dzień dobry, Lista zaktualizowana o wpłaty i nowe osoby - tu uwaga nie na dole listy, pozycje 43 i 52-53
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 31 Marca Użytkownicy Opublikowano 31 Marca Witam serdecznie . Wpłata wreszcie zrobiona 😁 -Proszę o dokwaterowanie do domku nr 4 -Mój numer z listy zlotowej to 69 -Przyjazd w czwartek. -A jeśli by można zmienić rozmiar koszulki to bym był chętny z L na XL ( troszkę mi się przytyło 😒 ) Pozdrawiam i do zobaczenia Sławek1 🛵
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia kenobi (nr.7) Prośba o zmianę rozmiaru koszulki z XXL na XXXL. Postanowienie noworoczne nie zadziałało...🫣
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia Prośba o zmianę rozmiaru koszulki z XL na L. Schudło mi się troszkę 😉 9. Piootr .../męska XL (czw) ZAPŁACONE 1
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Artix Opublikowano 2 Kwietnia Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia Lista wpłat zaktualizowana Tym co schudli koszulki zmniejszyłem, tym co przytyli gratuluje - zawsze mnie cieszy jak się komuś dobrze powodzi życzę wszystkim miłego długiego weekendu albo świąt co tam kto obchodzi. 4
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia Autor Administrator Opublikowano 6 Kwietnia Lista zaktualizowana. W sumie niebawem będziemy zbliżać się do zamknięcia listy. Realnie zostało już tylko 17 wolnych miejsc na zlocie, więc kto wciąż duma to zalecam decyzyjność Po weekendzie podamy kilka informacji organizacyjnych. Przygotujcie się, zgodnie z tradycją, na wypaśną imprezę tematyczną sezonu 1
Administrator Artix Opublikowano 8 Kwietnia Administrator Opublikowano 8 Kwietnia I kolejna aktualizacja listy wpłat. życzę miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi