Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Gratuluję 👍 Bardzo dobry egzemplarz w najładniejszym kolorze 😉 W dniu 22.04.2024 o 07:33, stics napisał(a): I to jak spełnia. Na razie pierwsze 300 km zrobione w dosyć zimną i bardzo wietrzną pogodę i nie zmarzłem a jechało się świetnie. Rozwiń w GT'ku ochrona przed wiatrem i wsparcie podgrzewania tego, co się wyziębia - lvl master!
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Ernest,tak jak Ci pokazywałem warto rozważ zmianę bezpiecznika gniazda zapalniczki na 40-ten czerwony na fotce. Dzięki temu mogłem podłączyć na kablu kompresor. Dziś już ma bezprzewodowy kompresorek.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2024 W dniu 22.04.2024 o 07:33, stics napisał(a): Byłem jeszcze w piątek w salonie przymierzyć się do nowego T-Maxa i kompletnie mi nie pasował, było mi na nim wręcz niewygodnie. Rozwiń Witam w klubie 🤣. Sugeruje poczytać wątek „ulepszone BMW C 650 GT” i po woli robić sobie napisane tam rzeczy a będziesz Pan bardziej zadowolony i żona będzie zadowolona 🤣🤣 2
ryszardo Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Gratuluje zakupu :) W dniu 22.04.2024 o 10:50, Cormoran napisał(a): Witam w klubie 🤣. Sugeruje poczytać wątek „ulepszone BMW C 650 GT” i po woli robić sobie napisane tam rzeczy a będziesz Pan bardziej zadowolony i żona będzie zadowolona 🤣🤣 Rozwiń Wszystko ma zrobione, pokrywka na przekaźniki, przedłużenie błotnika, napinacz rozrządu zmieniony na hydrauliczny, rurka poboru oleju w silniku, klocki, oleje, filtry. 2
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2024 W dniu 22.04.2024 o 12:57, ryszardo napisał(a): Gratuluje zakupu :) Wszystko ma zrobione, pokrywka na przekaźniki, przedłużenie błotnika, napinacz rozrządu zmieniony na hydrauliczny, rurka poboru oleju w silniku, klocki, oleje, filtry. Rozwiń No to Panie ….. nie marudzić tylko jeździć 🤣.
stics Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2024 W dniu 22.04.2024 o 12:57, ryszardo napisał(a): Gratuluje zakupu :) Wszystko ma zrobione, pokrywka na przekaźniki, przedłużenie błotnika, napinacz rozrządu zmieniony na hydrauliczny, rurka poboru oleju w silniku, klocki, oleje, filtry. Rozwiń Po prostu czekałeś na mnie 😃 Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo 😃 Zdjęcie profilowe mam przed Twoim garażem 😃
Rekomendowane odpowiedzi