Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2024 12 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Poczekaj chwilę . Powinien zjawić się osobny temat na Forum . Już zostałem poinformowany. wiem o co chodzi.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Przypominam delikatnie, aby w miarę możliwości zabrać ze sobą też jakieś drewno na ognicho, żeby nie było tak że nie ma czym palić.....przez tyle ognisk LAS trochę się "przerzedził" 🤣
Klubowicze nietoperz Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2024 2 godziny temu, robert1973 napisał(a): Przypominam delikatnie, aby w miarę możliwości zabrać ze sobą też jakieś drewno na ognicho, żeby nie było tak że nie ma czym palić.....przez tyle ognisk LAS trochę się "przerzedził" 🤣 Co ty gadasz ? Przecież zawsze przywozimy drewno do lasu !😁
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Opał będzie przygotowany. Załatwione 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2024 12 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Opał będzie przygotowany. Załatwione Jakaś składka ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Podobno gratis ( ale na miejscu się okaże 😁 )
videodarek Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 W dniu 29.03.2024 o 20:06, grzybek napisał(a): Jak dawniej bywało w szkole 😉 A ten Burek z zadaszeniem to jak BMW C1😅 zapomniałem już jak było w szkole, przyjadę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Bardzo dobra decyzja 👍 ( tylko jak coś to proszę łap mnie abym Cię nie przegapił bo jestem tak popyrtany że chcę być WSZĘDZIE na raz . 🤦♂️
Klubowicze frodka2 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 A gdzie zdjęcia ze zbiórki?! "Teraz" 🤪
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 22 minuty temu, frodka2 napisał(a): A gdzie zdjęcia ze zbiórki?! "Teraz" 🤪 Miga niema to są zdjęcia z opóźnieniem 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. videodarek Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Biwak Hutki Kanki 2024 Canon EOS 90D + 10-18 IS STM cały reportaż dostępny jest na fb Śląski Maxi Skuter więcej pomniejszonych zdjęć wkrótce 4
Sympatycy PawełJW Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 My już w domu i po głosowaniu. Dzięki za miłe spotkanie. Do zobaczenia w Czajkowej.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 To był super dzień : - pogoda rewelacyjna - towarzystwo wyśmienite - ognisko płonęło wesoło - kiełbaski i inne pyszności pychotka Nazir trasa wycieczkowa przecudna. Kasiu, Wojtku, Patryku dzięki za drogę powrotną 😁
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie ,pogoda super
Klubowicze nietoperz Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Dzień wspaniały ! Piękna pogoda, super towarzystwo i nowe znajomości! Frekwencja dopisała. Później małe co nie co w Olsztynie i prawie do domu 😁. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i spotkanych w drodze powrotnej! Patrz w lusterka skutery są wszędzie! 😁 To teraz
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 DZIĘKUJE za ORS jeszcze nigdy w życiu nie jechałem w tak licznej kawalkadzie. Gęsia skórka 👍. Przepraszam, że nie ze wszystkimi się przywitałem jak też wszystkich pożegnałem. 😉 Bo było nas sporo. R E W E L A 👏.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Połowa (ta lepsza 🥰) ekipy z Rzeszowa melduje się z domu. Dzięki za pierwsze spotkanie po zimie. Fajnie było Was zobaczyć. Mam nadzieję na powtórkę za 2 tygodnie w Czajkowej. Serdecznie wszystkich chętnych zapraszamy. A na koniec zdradzę Wam tajemnicę dlaczego dzisiaj było tak ciepło. Kolega @nietoperz przypadkiem włączył podgrzewane tylne manetki 😆. Ale dawały "czadu" 😍 1
GadekW Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 My też w domu. Dziękujemy za pogaduchy i wspólne kulanie, szczególnie Nazirowi za Olsztynem. Mega trasa. Joasia, Patryk dzięki za wiarę we mnie jako przewodnika. Miałem jechać wolno, ale ciągle gonił mnie jakiś policjant na kogutach na białym skuterze i musiałem uciekać. Patryk i dzięki… Ty wiesz za co. 😁👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 3 godziny temu, videodarek napisał(a): cały reportaż dostępny jest na fb Może to dziwne ale większość nie ma konta na Facebooku . I zdjęcia są dla nas niedostępne ☹️
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Ognicho jak zwykle... zajefajne, super było zobaczyć dawno nie widzianych gości z Mazowieckiego, Małopolskiego, Podkarpackiego i Świętokrzyskiego. Dzięki za kulanko Ekipie Wycieczkowej... do zaś.... miejmy nadzieję że za 2 tyg pogoda też tak dopisze 3 godziny temu, videodarek napisał(a): cały reportaż dostępny jest na fb Śląski Maxi Skuter więcej pomniejszonych zdjęć wkrótce możesz podlinkowac do zewnętrznego serwera ( jakaś "Chmura")???
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Kwietnia 2024 21 minut temu, arturo-bb napisał(a): Może to dziwne ale większość nie ma konta na Facebooku . I zdjęcia są dla nas niedostępne ☹️ Noooo ... trochę dziwne . Ja też nie mam 😁
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Joasia70 napisał(a): Nazir trasa wycieczkowa przecudna. ☺️ taki komplement to jak order😉 49 minut temu, Rafa303 napisał(a): DZIĘKUJE za ORS jeszcze nigdy w życiu nie jechałem w tak licznej kawalkadzie. Gęsia skórka Jest to coś - to fakt. To taki argument na plus jak Sapera Kawa i Herbata💪🏻 47 minut temu, EndriuBis napisał(a): Mam nadzieję na powtórkę za 2 tygodnie w Czajkowej. Serdecznie wszystkich chętnych zapraszamy Zamówcie tylko pogodę, bo nic poza fatalną pogodą mnie nie powstrzyma. Uwielbiam Waszą gościnność i ten...klimat💪😃 46 minut temu, GadekW napisał(a): szczególnie Nazirowi za Olsztynem. Mega trasa. Jeszcze raz dzięki- to prawie moje tereny. Pokazałem to co sam uważam za wartościowe😀 Jeszcze raz dzięki wszystkim LICZNIE PRZYBYŁYM za to COŚ💪 Dzięki i Arturowi, że podchwycił kierunek i tak pięknie nas do celu dowiózł. Man nadzieję, że już niedługo na ORS u PODKARPADCZYKÓW znowu się wszyscy w komplecie na plus spotkamy☝️ Parę fotek z trasy jest i Renault😁 Parę fotek z Małego Giwontu😉 2
Klubowicze Trebor Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Dziękuje za fajne ogniskowe rozpoczęcie sezonu . Do zobaczenia za dwa tygodnie na Podkarpaciu.
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Dzieeeeeenks wszyskim Wam za spotkanko. 😊
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Podbeskidzie szczęśliwie w domku . Dzięki wszystkim za Przelot pogaduchy wspólną kiełbasę itd .Artur dzięki za wspólne trasę od A do Z 310wpadlo . Wszystkim dzięki że się w tak dużym gronie spotkaliśmy po okresie zimowym . Panie Panowie do następnego 🙂. Mam jedno kradzione foto z osobnikami na zdjeciu . Po siłowni porozmawiam osobiście za miny 😆 hahaha to taki GS dla ubogich 😫🫡🤣 Do nastepnego LWG
Rekomendowane odpowiedzi