Elvis Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 No to marzec ... 🤔 ... w sumie nic się nie zmieniło za wyjątkiem daty w kalendarzu i ... i godziny na tarczy zegara ale ta zmienia się z sekundy na sekundę wciąż jednak się powtarzając ... kącik zachodniopomorski raczej pusty by nie powiedzieć że wieje nudą ... za oknem aura zmienia się na wiosenną lecz póki co ciepełko słoneczne jest jeszcze złudne, bo w cieniu, wciąż czai się zima ... Myślę że nie ma co przedłużać .... jeżeli pojawią się jakieś tematy to zapewne rozwiną się samoistnie ... moje więc wysiłki uważam za niepotrzebną utratę mocy ... a zatem, życząc wszystkim pozytywnych iskier w popielnikach, miesiąc marzec uważam za otwarty ... LwG ✋
cris76 Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 Elvis, nie trać wiary. Jesteś jedynym pewnikiem posta w danym miesiącu. Ilość słonka i temp. zachęcają do .....niczego ( przepraszam do serwisowania sprzętów ). Trzeba czekać.......
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2024 Oj nie trać wiary. Bo wiosna za płotem...
wd40 Opublikowano 5 Marca 2024 Opublikowano 5 Marca 2024 Nowa atrakcja https://kamienskie.info/tlumy-na-wolinskiej-wiezy-film/
kruszyn Opublikowano 5 Marca 2024 Opublikowano 5 Marca 2024 58 minut temu, wd40 napisał(a): Nowa atrakcja https://kamienskie.info/tlumy-na-wolinskiej-wiezy-film/ Byłem w listopadzie odwiedzić ,,stare śmieci,, i jeszcze było w budowie :P Fajnie że Wolin robi się coraz bardziej atrakcyjny. Za ,,moich czasów,, katedra nie miała dachu :P Ale dzieciństwo miałem tam wypasione :)
cris76 Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 Trochę rano mrozi. Ale co tam, później jest +8!!!!!! Udało się porzucić obrzydliwą puchę, więc od poniedziałku na 2,sorry 3-trzech kołach. Maxio jeszcze w salonie w domu.
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2024 Tylko nie przegrzej Maksia zbytnio kominkiem 😅
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2024 W dniu 5.03.2024 o 19:16, wd40 napisał(a): Nowa atrakcja https://kamienskie.info/tlumy-na-wolinskiej-wiezy-film/ I przyjedziemy 🛵 🛵 🛵 popatrzeć na wyspę Wolin.
falco Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 Zachodniopomorskie choć wtedy nam ostro wiało i lało, to bardzo dobrze wspominam, jak zresztą tułanie po wszystkich zakątkach PL... ;) Elvisa teksty lubię czytać a fotki (pod)glądać... sam nie wiem dlaczego...? ;) A na koniec zagadka... Kto (roz)poznaje (nie)wątpliwą atrakcję w zach-pom...? ;)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2024 4 godziny temu, falco napisał(a): Kto (roz)poznaje (nie)wątpliwą atrakcję w zach-pom...? ;) Latryna w Forcie Gerharda ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2024 5 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Latryna w Forcie Gerharda ? 2 godziny temu, Saper napisał(a): Dokładnie. Jacy znawcy latryn 😁
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2024 Asiu, bo z g...em jeszcze nikt nie wygrał.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2024 6 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Latryna w Forcie Gerharda ? 3 godziny temu, Saper napisał(a): Dokładnie. Pany, a to nie czasem latryna, ale oficerska ? Zwykłe "szweje" chyba nie miały takich udogodnień jak deski ? 🤣 10 godzin temu, falco napisał(a): ... Kto (roz)poznaje (nie)wątpliwą atrakcję w zach-pom...? ;) ale żeś się "sztachnoł" 😃
falco Opublikowano 8 Marca 2024 Opublikowano 8 Marca 2024 Gratuluję sokolego oka Zwycięzcom, nadając zaszczytne tytuły Latryniarzy Marca! ;) Byłe zapach mnie nie rusza, trzeba się postarać... ;) Wkrótce kolejne foto zagadki w innych województwach.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2024 1 godzinę temu, falco napisał(a): Gratuluję sokolego oka Zwycięzcom, nadając zaszczytne tytuły Latryniarzy Marca! ;) Yes Yes Yes Wreszcie wygrałem jakiś konkurs. Temat gówniany ale ciekawy 🤣
falco Opublikowano 8 Marca 2024 Opublikowano 8 Marca 2024 Cieszę się, że pomysł się spodobał, żeby nie zmieniać słodkiego smaku zwycięstwa, nie wspomnę w jakich okolicznościach mnie olśniło... ;) Proszę wypatrywać kolejnej foto zagadki w kolejnym, losowo wybranym województwie, zdjęć "trochę" mam, postaram się podnieść poprzeczkę a przy okazji, może ktoś skorzysta i odwiedzi ciekawe miejsca lub chociaż poczyta o historii... Latryna znajduje się w Forcie Gerharda a 1 zdjęcie jest przed bramą Fortu Anioła.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2024 9 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Pany, a to nie czasem latryna, ale oficerska ? Zwykłe "szweje" chyba nie miały takich udogodnień jak deski ? 🤣 Jędruniu, latryny w fortach takie same, a żeby nie było pomyłek: KLIK.🤣 Co prawda inna armia, aleee, zasady, to zasady 🤣.
Użytkownicy Vince Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Marca 2024 Wątek GZ ruszył w tym miesiącu, ale nie wiem czy o to chodziło Kolegom "znad morza"
falco Opublikowano 9 Marca 2024 Opublikowano 9 Marca 2024 Fakt, foto zagadka ze specyficzną nutą w powietrzu, więc aby zmienić klimat ale pozostając w zachodnio-pomorskim wrzucam jeszcze 1 foto zagadkę. Skąd widać, taki oto genialny zwłaszcza nocą widok...?
Elvis Opublikowano 9 Marca 2024 Autor Opublikowano 9 Marca 2024 Z górki Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka 1
falco Opublikowano 9 Marca 2024 Opublikowano 9 Marca 2024 Buahahaha... ;D Ale... nawet nie wiesz, albo wiesz... jak jesteś blisko... ;)
Bob Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Dopiero przeczytałem...by sie spotkały 2 x-adv..
Rekomendowane odpowiedzi