ERMI Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 Ja już w domu. Bardzo Dziękuję za ciepłe/sympatyczne przyjęcie mojej persony i po prostu genialne rozmowy. Dusza się raduje, że mogłem spotkać "starych" przyjaciół i oczywiście zapoznać nowych. Obiecuję się niebcyndalać i systematycznie uczestniczyć. Pozdrawiam Serdecznie. Fundi - zrobiony odręcznie identyfikator staje się moim horkluxem - jest cudowny i wyjątkowy i nigdy o nim nie zapomnę. Kupa dobrej roboty. Jesteście Świetni! Mariusz - Twojej miny też nie zapomnę, jak mie rozpoznałeś 🤣 po 16 latach. 🤯 Dzięki Arix z a wyciągnięcie mojego tyła w trasę! Pozdrawiam!
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2024 5 godzin temu, tomekstw napisał(a): się kupuje od handlarzy a potem serwisuje po garażach... Chyba zaczęłeś kopać sobie dołek🤣🤣🤣🤣. @Saperczy on nas obraża???
Użytkownicy Nazir Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Maja 2024 Paweł - czy tu ☝️coś poszło nie tak🤔 Czy to aby Twoje nogi?🤭
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2024 Teraz, Nazir napisał(a): Paweł - czy tu ☝️coś poszło nie tak🤔 Czy to aby Twoje nogi?🤭 To są szyny wąskotorowe
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2024 Tatko widzę taki prawdziwy turysta 🙂 chodzi, zwiedza wstaje skoro świt 🤣. Bawcie się tam dobrze i wypijcie kielycha za nieobecnych 🙂
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 1 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Czerwca 2024 19 godzin temu, PawełJW napisał(a): Chyba zaczęłeś kopać sobie dołek🤣🤣🤣🤣. Ewidentnie pcha się w gips. 😉 19 godzin temu, PawełJW napisał(a): @Saperczy on nas obraża??? Mnie proszę w Wasze sprawy nie mieszać, ja dobrze wiem, że Burgman 650 jest maszyną "niewydarzoną, awaryjną i nie do przyjęcia 😉" i nigdy by mi do głowy nie przyszło, żeby nim jeździć 😉, a zwłaszcza gdzieś dalej niż "obrys komina 🤔". Ale i tak Burgman mój, to jest TO 👍 - KOCHAM GO 😁. Pozdrawiam serdecznie Uczestników 5
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2024 Tatko, to teraz czas na Bydgoszcz👍
MAYOR Opublikowano 2 Czerwca 2024 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Leydy i MAYOR meldujemy się w domu. Choć droga powrotna była w deszczu , to uśmiechy na twarzach. Dzięki za miłą atmosferę i pozdrowionka.
wd40 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Ja tez już w domku, dziękuje za fajnie spędzony czas . Pozdrawiam.
stefanekmac Opublikowano 2 Czerwca 2024 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Domek. Dzięki Fondi za organizacje. Dzięki za wspólne chrapanie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Czerwca 2024 A Podkarpacie jeszcze w drodze. Przerwa na obiad. Motory pięknie ustawione. Ten jeden co stoi odwrotnie to nie z tej wycieczki 😄
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Czerwca 2024 Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zamykamy temat otwierający imprezę... tym samym zapraszam do wątku z Wrażeniami po zlocie -> o -- Tutaj
Rekomendowane odpowiedzi