Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2023 13 minut temu, Rafa303 napisał(a): ... bo mam wielosezony ... D124 ? 🤔 nie może to być 🤣 dasz radę. To nie koniec świata.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): D124 ? 🤔 nie może to być 🤣 dasz radę. To nie koniec świata. Masz rację dębica to jedyne gumy jakie kiedyś miałem lato czy zima. To lecę po kiełbaskę (mam nadzieję że PawełJW odśnieży chociaż drogę do smoka). Wieczorem odśnieżę drogę do garażu aby rano w ogóle wyjechać. Z drugiej strony ognisko przy takiej aurze coś pięknego.
falco Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zazdroszczę Wam chętnej ekipy i zaangażowania! Niestety nie mam możliwości, by lecieć w Polskę raptem na kilka godzin ale może kiedyś, może, może, może... dozo! na szlaku!
Krzynio66 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 rafa u was tak duzo napadalo ? tez zazdroszcze ognicha
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2023 U mnie jest już ok 20 cm . Drogi białe . Ciągle sypie 😡 Prognozy są na rano ok 40cm. Będę obserwował. Bo jak tak będzie to samego odśnieżania przy garażu mam na ok 3 godziny.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2023 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): U mnie jest już ok 20 cm . Drogi białe . Ciągle sypie 😡 Prognozy są na rano ok 40cm. Będę obserwował. Bo jak tak będzie to samego odśnieżania przy garażu mam na ok 3 godziny. Artur co ty gadasz o mnie Luz 🤣 od glównej do szpitala. Reszta drogi dramat .Byle do wiosny 😅 Sybaryna da rady ,po co odsieżać
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2023 W Siemianowicach drogi zasypane. Max 45 na godzinę. Zobaczymy co będzie jutro na drogach !
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 3 Grudnia 2023 U mnie pogoda wygrała. Szkoda - pozdrowienia dla Wszystkich
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2023 U nas dramat pół metra śniegu ,bez szans
Krzynio66 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 u mnie tej nocy napadalo 20 cm a bylo tak fajnie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2023 Tak wygląda wyjazd i ogród Jak przestanie sypać to biorę się za łopatę😡 I tyle z fajnego dnia i ogniska Jak by tak popadało w czwartek to już bym mógł jechać a tak to d...a. Może jakiś następny termin ?
Klubowicze nietoperz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2023 Podejmujemy wyzwanie i spróbujemy dojechać. Jeśli będą beznadziejne warunki na drodze zawrócimy. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2023 Z lekkim poślizgiem startujemy. Jak tylko uda się wyjechać z "łosiedla" to lecimy
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2023 My w trasie na drogach szału nie ma, ale za to jakie widoki.
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Grudnia 2023 My z Piotrem na miejscu. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 3
Klubowicze nietoperz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2023 Czymcie łogień bo jadymy ! 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2023 Pomimo pogody ludzi przybywa. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 3 Grudnia 2023 Organizacja lux, fajnie to wygląda, a u mnie godz.13.50 w tygodniu upiekę kiełbaskę, którą kupiłem na nasze spotkanie jak odkopie palenisko na swojej działce😄
falco Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Większość z nas pamięta prawdziwe zimy z lat 70/80, kiedy metrowe zaspy, choć oczywiście widziane z innej (niższej) ;) perspektywy nie robiły takiego zamieszania (w głowie) jak teraz... kilkanaście cm. Już nie wspominam o alertach o "siarczystym" mrozie, rzędu... -5-10C hahaha... Ale wiem po sobie, że na samą myśl o odśnieżaniu 2 garaży przed którymi popruszyło raptem kilka cm śniegu, robi mi się słabo... ;) Pesel, wredny pesel... Ależ zgłodniałem, widząc tyle mięsiwa, zwłaszcza, że właśnie wróciłem z Diabłem po 2 godzinnych... białych szaleństwach na zasypanych łąkach i lasach...
Tatko Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 My byli pierwsi i żeby nie było że pierwsi to byli bitelsi. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2023 Dwóch takich z Podkarpacia 👍, co to się warunków pogodowych i drogowych nie wystraszyło 💪, cało i bezpiecznie dotarło do MSD. Anetka i Pafeł dzięki za naprawdę zimowe ognisko. Fajnie było się zobaczyć i pogadać.
Rekomendowane odpowiedzi