Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Listopada 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2023 UWAGA ZMIANA LOKALIZACJI https://maps.app.goo.gl/awn722ZJHnrnLdxNA LEPIEJ, WYGODNIEJ,SMACZNIEJ Serdecznie zapraszam 3 grudnia (niedziela) na zimowe ogniskowe spotkanie regionów. Nowa lokalizacja https://maps.app.goo.gl/awn722ZJHnrnLdxNA Będziemy na Was czekać od godziny 11 na naszym stawie gdzie będzie rozpalone ognisko oraz grill. Na ognisko każdy przywozi to co lubi. Kawa i herbata zapewniona. Spotkanie ma na celu integrację naszego klubu Od podanej lokalizacji do stawu trzeba dojechać 200 metrów, będą was prowadzić rozstawione znaki z logo naszego klubu. Jeśli dojazd będzie utrudniony to stajemy na parkingu i 200 metrów dochodzimy pieszo. Jeżeli pogoda spłata nam figle to termin spotkania zostanie zmieniony. Z A P R A S Z A M Y 1
Saper Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Na zimowym ognisku jeszcze nie byłem, więc trzeba to zmienić. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 1
tomekstw Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Raczej grudniowe niż zimowe. Chyba, że kilka kołder się rozpruje...
Robbi Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Siema ❄️☃️⛄❄️❄️❄️ super na zimowym 🛵 też nigdy nie byłem więc będę Pozdrawiam
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2023 10 minut temu, tomekstw napisał(a): Raczej grudniowe niż zimowe. Chyba, że kilka kołder się rozpruje... A może będzie śnieg, i będzie super🙄 1
EndriuBis Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 No tak 🙃 "słowo się rzekło kobyłka stoi u płota" czy jakoś tak to było 😀 planujemy być, to znaczy ja i jednoręki bandyta 🤣 @Saper a oponki zimowe do "Burgmanka" zamówione ? 😉
Saper Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Burgmanek śpi sobie smacznie i nie potrzebuje oponek zimowych. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2023 Jak Bóg da (a lepsza połowa pozwoli 🤣 ) to postaram się być.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 7 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2023 Ooo zimowe ognisko! Po konsultacji z moją lepszą połówką zdecydowałem 😁 że przyjedziemy na ognisko ! 1
EndriuBis Opublikowano 26 Listopada 2023 Opublikowano 26 Listopada 2023 W dniu 6.11.2023 o 13:07, PawełJW napisał(a): A może będzie śnieg, i będzie super🙄 Pawełku. Nie wiem jak u Was ale u nas trochę śniegu wczoraj spadło. Może byś zaczął - tak na wypadek wszelki - gromadzić 🙃 ci od skoków potrafią to Wy też dacie radę 😀
Sympatycy PawełJW Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2023 U nas też jest troszkę śniegu, mam nadzieję że się utrzyma. 1
Rafa303 Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 Noga wyleczona, wolne mam to się zjawimy !. Tym razem z ładniejszą połową😉 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2023 UWAGA ZMIANA LOKALIZACJI https://maps.app.goo.gl/awn722ZJHnrnLdxNA LEPIEJ, WYGODNIEJ,SMACZNIEJ
EndriuBis Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 1 godzinę temu, PawełJW napisał(a): ............LEPIEJ, WYGODNIEJ,SMACZNIEJ będziesz wrzątek na kawę nosił z chałupy ? 🤔 🙃
subaru gtb320 Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 Opcja kwatery i przyjazd puszką ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2023 Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): będziesz wrzątek na kawę nosił z chałupy ? 🤔 🙃 Się nie martwi o wrzątek🤣 9 minut temu, subaru gtb320 napisał(a): Opcja kwatery i przyjazd puszką ? Kwatera tylko na opcje motocyklem🤣
tomekstw Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, PawełJW napisał(a): UWAGA ZMIANA LOKALIZACJI https://maps.app.goo.gl/awn722ZJHnrnLdxNA LEPIEJ, WYGODNIEJ,SMACZNIEJ Silosy po sąsiedzku wyburzyłeś, żeby był plac pod parking? Jakaś prezentacja oferty handlowej przewidziana, bo mamy zapotrzebowanie.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2023 Zmiana lokalizacji z powodu zaplanowaneg sobotniego odławianiu ryb ze stawu a wtedy robi się tam tak zwany (burdel), spuszczanie wody, rozjeżdżony teren autami i przyczepami, patroszenie części ryb na miejscu, nie nie, na drugi dzień tam ognisko nie wchodzi w grę, ale na wiosnę jak najbardziej. Więc widzimy się w nowej lokalizacji. 2 minuty temu, tomekstw napisał(a): Silosy po sąsiedzku wyburzyłeś, żeby był plac pod parking? Jakaś prezentacja oferty handlowej przewidziana, bo mamy zapotrzebowanie. Miejsca Wam nie braknie a prezentacja to może być z termomixem 🤣
subaru gtb320 Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 13 minut temu, PawełJW napisał(a): Się nie martwi o wrzątek🤣 Kwatera tylko na opcje motocyklem🤣 Oki czyli bus a Moplik na pace 😁
Sympatycy PawełJW Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2023 Smok się zimy nie boi. Przygotowania do ogniska rozpoczęte..... 2
EndriuBis Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 1 godzinę temu, PawełJW napisał(a): Smok się zimy nie boi..... Smok wygląda zacnie. A to Wawelski ?? Bo wygląda jak Chiński 🤣 ciekawe ile sam wciągnie tej kiełbasy co się będzie przypiekać ? 🤔
Rafa303 Opublikowano 29 Listopada 2023 Opublikowano 29 Listopada 2023 W dniu 28.11.2023 o 13:32, EndriuBis napisał(a): Smok wygląda zacnie. A to Wawelski ?? Bo wygląda jak Chiński 🤣 ciekawe ile sam wciągnie tej kiełbasy co się będzie przypiekać ? 🤔 Do wawelskiego mu troszkę brakuje (za cienki), ale jak przypilnujesz to swoją kiełbaskę zjesz (smoczek ci nie zje, woli owieczki). Grunt to żeby kiełbaski były ciepłe i przypieczone.
tomekstw Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Smok się zimy nie boi. Przygotowania do ogniska rozpoczęte..... Smok ma moc. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2023 Smok oprócz MOCY to ma jeszcze silną Kuśkę 👍 Takie palenisko utrzymać to szacun No chyba że zeżarł tabletki Pafła 🤣
Rafa303 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Mam pytanie, jak u Ciebie drogi (przejezdne), bo mam wielosezony i u mnie przy tych opadach ciężko się poruszać a ma sypać jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi