łebi Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 Witam jestem nowy kupiłem Yamahę cyngus flame nie miałem styczność z skuterem szarpie przy jeździe wolnej dałem do majstra wymienił wariator i pasek i oleje wróciłem do domu i szarpie znów nie zawsze ale szarpie proszę o pomoc z góry dziękuje
0 Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2023 Sprzęgło sprawdzone ?
0 łebi Opublikowano 14 Października 2023 Autor Opublikowano 14 Października 2023 Nic nie mówił o sprzęgle że sprawdzał a jest możliwe że to sprzęgła robota to szarpanie
0 Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2023 Sprzęt ma 23 lata. Nie wiadomo kiedy było coś tam robione . Mogą być zjechane szczęki i dzwon może nie mieć już odpowiednich wymiarów. Tak samo sprężynki sprzęgła . Wystarczy że jedna coś niedomaga i problem. Rozebrać i sprawdzić.
0 łebi Opublikowano 14 Października 2023 Autor Opublikowano 14 Października 2023 Ok dzięki za info teraz kontaktuję się z majstrem zapłaciłem 650zl i nic się nie zmieniło po wymianie wariatora i paska niech szuka dalej
0 Krzynio66 Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 niech odda pieniadze jak sie nie zna
0 Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 W dniu 14.10.2023 o 10:22, arturo-bb napisał(a): Sprzęgło sprawdzone ? Jeżeli silnik pracuje równomiernie, normalnie to jak wyżej kolega zapytuje. Pas i wariator to z reguły problem z przyspieszeniem, prędkością.
0 Fudo Opublikowano 16 Października 2023 Opublikowano 16 Października 2023 Jeśli szarpie tylko przy wolnej jeździe, a jadąc szybciej jest OK to stawiam na sprzęgło.
Pytanie
łebi
Witam jestem nowy kupiłem Yamahę cyngus flame nie miałem styczność z skuterem szarpie przy jeździe wolnej dałem do majstra wymienił wariator i pasek i oleje wróciłem do domu i szarpie znów nie zawsze ale szarpie proszę o pomoc z góry dziękuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi