Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2023 Będę w Szczurowej ok 10,30 Jak coś to tam na parkingu gdzie poprzednio.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2023 8 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Będę w Szczurowej ok 10,30 Jak coś to tam na parkingu gdzie poprzednio. OK.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2023 Byle czym, byle jak aby tylko być z wami🥶🥶🥶 Na rozgrzewkę 🤣🤣🤣granat. 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 Jeszcze trochę 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Października 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Października 2023 Impreza w toku. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Kamil Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Kiełbaski są vege? Prawda? Pozdrówki My dziś moto wstawiliśmy do garażu, przechodzimy na tryb: "o, ładna pogoda w weekend to pojadymy na spacer".
Klubowicze Marzena Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 5 godzin temu, PawełJW napisał(a): Byle czym, byle jak aby tylko być z wami🥶🥶🥶 Na rozgrzewkę 🤣🤣🤣granat. Ooooo motocyklista.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2023 52 minuty temu, Marzena napisał(a): Ooooo motocyklista Polar miałem motocyklowy Dziękujemy za spotkanie, byle jak bo nie na moto ale udało się z wami zobaczyć, a to najważniejsze. Do zimy......
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Października 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Października 2023 Parę osób przybyło, dziękujemy.
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 Pozdrawiamy wszystkich uczestników grillowania i jest nam przykro😭 że nie mogliśmy uczestniczyć u was i zobaczyć na żywo może się uda następnym razem 🙂
Użytkownicy Bienias Opublikowano 15 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2023 Stalowa Wola wszystkim uczestnikom i organizatorom SERDECZNIE DZIĘKUJE i POZDRAWIA. Było super fajnie, miło i jak zwykle wesoło. Szkoda tylko że trzeba czekać aż do wiosny aby się w tym zacnym i większym gronie spotkać 👍😃
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 Bielsko-Biała w domu od 19. Oczywiście na powrocie znowu tylko 8C i pizgało jak fiks. Ale nie zepsuło to tego fajnego dnia z fajną ekipą . Dziękuję wszystkim którym się chciało przybyć było super. Do wiosny
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 I my z Honoratą w domu, po drodze jeszcze głosowanie i można odpocząć na kanapie po miło spędzonym dniu. Dziękuję za super spotkanie. Ognisko podkarpackie jak zawsze prima sort. 😁 Do zobaczenia 😁
Klubowicze nietoperz Opublikowano 15 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2023 Nietoperze też w domu. Dziekujemy wszystkim obecnym za miłą atmosferę i pogaduchy. Ognisko pierwsza klasa ! Do zobaczenia!
Użytkownicy Tony Opublikowano 16 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 16 Października 2023 Kolejne zakończenie sezonu ogniskowego zaliczone 😉 Dziękuję organizatorom i wszystkim obecnym za super spotkanie
Sympatycy Grzech Opublikowano 16 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2023 Dziękuję za świetne spotkanie. Miło było zobaczyć się znowu z tak zacną ekipą. Szkoda tylko, że do następnego trzeba czekać kilka miesięcy.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 16 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 16 Października 2023 Ja też chciałem Wszystkim uczestnikom podziękować, że ''BYLIŚCIE'' i mogłem Was znowu zobaczyć (organizatorom za ognisko również 👏, wypiłem aż 2 ciepłe herbatki, Saper to spec od napojów😉). Arturo-bb i Tony za wspólną wycieczkę i zdobyte następne doświadczenia w przebytych kilometrach. I moja osobista dygresja małopolskę reprezentowało już 3 osoby. Tony lubi spieczone kiełbaski! No i na koniec nasze odpoczywjące rumaki
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Października 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Października 2023 Jako ciekawostkę powiem Wam, że było to pierwsze z Naszych podkarpackich ognisk podczas którego zrobionych i wydanych zostało więcej herbat niż kaw. Chyba faktycznie wpływ na to miała niska temperatura panująca podczas spotkania.
Użytkownicy Vince Opublikowano 16 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 16 Października 2023 Standard miejsca podnieśliście (kostka na placu, ciepła woda w łazience), to już nie wypadało sączyć parzonej i po cichu pluć po kątach A na poważnie to masz rację, tyle gorącej herbaty to dawno nie wypiłem podczas jednego krótkiego spotkania. Choć to nie temperatura na spotkaniu, a na dojeździe zrobiła swoje.
Klubowicze Trebor Opublikowano 16 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2023 Dziękuję za miłe chwile spędzone w tak doborowym towarzystwie. Do zobaczenia .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Października 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Października 2023 13 godzin temu, Vince napisał(a): ...... to już nie wypadało sączyć parzonej i po cichu pluć po kątach ...... była rozpuszczalna, trzeba było sobie zamówić 😉 ale spoko przywiozę ją (znaczy się tę rozpuszczalną) na wiosnę i potem znowu na jesień - aż wypijecie. Czasy są ciężkie, nie wolno nic wyrzucać, a już szczególnie artykułów spożywczych 🤣 A w imieniu organizatorów wszystkim jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i za dostosowanie się do "segregowania śmieci". A tych dwóch (albo dwoje ) co mi do worka na "papierowe" wrzucili dwa plastikowe widelce to jeszcze dopadnę 😡 albo i nie 🤣 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2023 31 minut temu, EndriuBis napisał(a): spoko przywiozę ją (znaczy się tę rozpuszczalną) na wiosnę i potem znowu na jesień Już to widzę. Tak samo pewnie jak te obiecane kurczaki czy karkówkę 🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Października 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Października 2023 1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Już to widzę..... Kawę przywiozę bo .............. mam 😀 a po kurczaka i karkówkę to muszę lecieć do "biedry" 😋
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2023 Baśka się po pijaku przewraca a Andrzej w śmieciach grzebie, ładnie się tam bawicie🤣🤣🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Października 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Października 2023 @PawełJW 😞 przekażę przesłanie od Ciebie dla Barbary. Ręka (mam nadzieje) się nie długo zagoi to myślę że sobie porozmawiacie 😀 oj będzie bolało, a należy Ci się jeszcze za ręczniki z Jordanowa 🤣 a śmieci to teraz najlepszy interes 😀
Rekomendowane odpowiedzi