Klubowicze Ewik Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Kosmicznie, a nawet odlotowo Wam w tych ubrankach 😊, bardzo ciekawa wyprawa i jak zwykle super opisy 👍
Krzynio66 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 wygladacie jak naukowcy lub badacze
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2023 To już jest koniec ... Po przejechaniu 2889 km wjechałam do garażu. Artur i Ziga też się zameldowali w domach. Trebor i Grzech ruszyli dzisiaj po śniadaniu w ostatni etap dojazdowy. Wczoraj rano zrobiliśmy jeszcze pętelkę po wzgórzach przy Mariazzell a później już ok. 420 km do domu. To był bardzo udany wyjazd. Plan zrealizowany w całości. Jedyne co to możemy trochę ponarzekać na pogodę , temperatury ponad 35 st. , deszcz padał raz - w nocy. Widoki przecudne, drogi wymarzone. Dzięki Artur, Grzesiek, Trebor, Ziga za ten wspólnie spędzony czas.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Malownicze widoki i super opis 👏👏👏 Najważniejsze, że aku naładowane 👍👍👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Joasia70 napisał(a): Dzięki Artur, Grzesiek, Trebor, Ziga za ten wspólnie spędzony czas. To ja dziękuję . I to BAAAAAAAARDZO . W opisy/relacje się nie wciskałem bo zdjęć nie robię a i pisać nie umiem tak ciekawie ( za to mogę opowiadać godzinami 🤣 ) Było mega/fajnie/zaj...cie 👍 @Joasia70 nie dodała że oprócz zwiedzania i jazdy były jeszcze kulinarne rozkosze dla podniebienia .
Klubowicze ziga Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Podziękowanie dla organizatorki wyjazdu, (super wycieczki po górach , serpentynach , przełęczy itp oraz zwiedzania z przewodnikiem wersji PL)co oko na cieszyło się to fotki nie przekażą . Dziękuję wszystkim uczestnikom za wyrozumiałość miłą atmosferę ....
Klubowicze Trebor Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Bardzo dziękuję całej ekipie za wspólnie spędzony czas, to był super tydzień.
Klubowicze grzybek Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Ależ mieliście wrażenia i do tego Joasia cudnie wrzuciła opisy zwiedzanych miejsc. SUPER👍
Sympatycy Grzech Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Wstałem rano, a tu nigdzie nie trzeba jechać... A tak by się chciało jeszcze. Tydzień minął bardzo szybko, ale z takimi ludźmi i w takich miejscach to nie dziwi. Dziękuję wszystkim, a w szczególności pomysłodawczyni i organizatorce za cudownie spędzony czas.
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zazdraszczam ale bardzo pozytywnie, bardzo chciałam być z Wami ale cóż, nie zawsze chcieć to móc. Super czytać i oglądać co zobaczyliście bo trasa super a opisy rewelacyjne. Może kiedyś się uda podążyć podobnym śladem :)
Klubowicze Migu Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Fajna relacja super foty 👍 zazdroszczę i pozdrawiam.
Sobier Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jak zwykle super opis 👏👏 😱😱😱😱😱 Rösti? Pychota
Krzynio66 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 rosti to dawne wiesniacze sniadanie rolnikow z kantonu berno, a dzisiaj narodowa potrawa szwajcarow. placek ziemniaczany wielkosci sredniej patelni.pieczony i rozkosznie zloty z wierzchu,kremowy i delikatny w srodku 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2023 W dniu 29.08.2023 o 07:49, Sobier napisał(a): Rösti? Pychota Zapiekanka tyrolska: ziemniaczki podpieczone z cebulką i boczuciem i mięskiem a na tym jajo sadzone :) Pychotka 😋
Pan rypak Opublikowano 19 Września 2023 Opublikowano 19 Września 2023 Piękna wycieczka... byłem tydzień temu w krumlov i okolicach,ale przejazdem.Wracam za rok twoimi śladami Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi