Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 My co prawda byliśmy krótko,ale było miło was znów zobaczyć dziękujemy za pogaduchy i super zabawę. 1
Klubowicze MarP Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dziękujmy Organizatorom za super zlot - pomysł z rajdem zamiast parady to strzał w 10, zabawa była świetna! 🙂👍 Podziękowania dla wszystkich uczestników za wspólnie spędzony czas. Do zobaczenia znów! 🙂 Pozdrawiamy, KasiaP i ja 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 No co by tu innego niż wszyscy ;) .... nie da się, było super, fajnie, zaje ... :) Akumulatory naładowane na jakiś czas więc oczekuję z utęsknieniem kolejnych spotkań :) Dziękuję organizatorom , muzykantom, pijakom, gawędziarzom, rajdowiczom, spacerowiczom, współspaczom i wspólnej drogi towarzyszom :) 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2023 17 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Bielsko-Biała już w domu. Po drodze odwiedziny u @PawełJW I potem bokami do bazy. Ja to tam nic nie wiem i nie chcę wiedzieć, ale ..... @PawełJW ponoć cały weekend gościł w Czechach u Radka, a w Jędrzejowie to została Aneta 🤔 😉 no kurna, ale takich rzeczy się koledze nie robi 🤣🤣 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 5 Czerwca 2023 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dało się zauważyć, że brakowało na Zlocie kilku ważnych postaci klubowych.
tomekstw Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Ja to tam nic nie wiem i nie chcę wiedzieć, ale ..... [mention=12872]PawełJW[/mention] ponoć cały weekend gościł w Czechach u Radka, a w Jędrzejowie to została Aneta no kurna, ale takich rzeczy się koledze nie robi arturo-bb niby przyjechał sam na burgmnię, a Bielsko blisko Czech, więc są pewnie kwita ...
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 Za nami kolejna Burgmania, już 18 - ta. W Malborku była moją pierwszą i od tego czasu nie opuściłem żadnej. Czas w kalendarzu zawsze zarezerwowany na to wydarzenie. Tegoroczna impreza była bardzo udana. Zaczynając od samego ośrodka. Fajne domki, nowa droga dojazdowa. Bardzo podobał mi się pomysł rajdu zamiast tradycyjnej parady. Dziękuję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom za przybycie, rozmowy i wspólne toasty. Nie zostało nic innego jak tylko czekać na imprezę za rok. Specjalne podziękowania dla @MariuszBurgi za czuwanie za całością organizacji oraz sponsorom i patronom za mocne zaangażowanie. Foto: @arturas 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 36 minut temu, EndriuBis napisał(a): @PawełJW ponoć cały weekend gościł w Czechach u Radka, a w Jędrzejowie to została Aneta 🤔 I Patrycja !!!!! 😜 A to to już zupełnie inna sprawa . Poza tym jakby tak @PawełJW musiał do troszkę starszego kolegi mówić "synu".... 🤣 1
Administrator Bomber Opublikowano 5 Czerwca 2023 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2023 Nie będę się powtarzał 🤣 więc dziękujemy organizatorom za super zorganizowany zlot. Współbiesiadnikom za zabawę (brzuch mnie boli od smiechu do teraz 😂) a ElDiablo za wspólny bezpieczny przyjazd i powrót ze zlotu. Dotarliśmy bezpiecznie do domu jako przedostatni 🤣. Miło było was wszystkich ponownie spotkać. Do zobaczenia na następnych imprezach. 1
Klubowicze ziga Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 1 godzinę temu, xmarcinx napisał(a): Dało się zauważyć, że brakowało na Zlocie kilku ważnych postaci klubowych. Witam Nie wszyscy mogli uczestniczyć w zlocie z różnych powodów-nie jestem ważną postacią i też mi brakuje się z wami spotkać lecz czasami są sprawy ważniejsze może się uda następnym razem Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia 1
DORIS Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dziękuję organizatorom za fajną imprezę jestem mega zadowolona ze spotkania, rozmów z innymi uczestnikami zlotu no i z jazd testowych na cv3. Dzięki za tańce, DJ-jowi za ogromne zaangażowanie i dobrą muzę. @xmarcinxdziękuję za opowieści o Wietnamie i zachęcenie mnie i męża Tomek 69 do wspólnej wyprawy do Wietnamu byłaby to dla nas przygoda życia o ile okoliczności pozwolą, będziemy śledzić wątek. Jeszcze raz dzięki wszystkim zlotowiczkom i zlotowiczom za mile spędzony czas i do następnego spotkania 😀 2
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 Teraz dochodzę do siebie. Dziś zauważyłem że jestem w domu. Czyli co? ! Impreza udaną towarzystwo doborowe i oby do następnego spotkania.Całej Ekipie organizacyjnej - niiiskie ukłony za fachowo skrojoną imprezę. Pozdrówka 👋👋 2
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 Super zajefajny Zlot! Wróciliśmy do domciu b.b.pozytywnie naładowani. Niskie ukłony należą się tym, którzy przyczynili się do tego wydarzenia! - Organizatorom, DJ-owi, sponsorom i wszelkim sprawcom wydarzeń, każdemu komu tylko się chciało TU być, bo atmosfera i beczka radości napompowana była dzięki każdemu z uczestników. Burgmania jest jedyną w swoim rodzaju ekipą.. bez LIPY!
Tomek 69 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Również dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w zlocie za miłe towarzystwo i wspólnie spędzony czas oraz organizatorom za dobrą organizację i zaangażowanie w przygotowanie naszego 18 zlotu. @AndrzejMyslowiceSi @xmarcinxmiło było was poznać na żywo dzięki za miłe pogaduchy i jak żona DORIS pisała o ile okoliczności pozwolą to chętnie dołączyli byśmy do wyprawy do Wietnamu. Jesteśmy mega zadowoleni ze zlotu i oby do następnego spotkania 😃
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arecki Opublikowano 5 Czerwca 2023 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Czerwca 2023 Jeszcze ode mnie kilka słów i zdjęć. Po kilku letniej przerwie, z prawdziwą przyjemnością zawitałem pcynajmniej na jeden dzień i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Pomysł z rajdem był świetny. Wielkie podziękownia dla Mariusza i chłopaków z Kymco za możliwość przypomnienia sobie jaką frajdą jest jazda 🛵. Bardzo miło było mi spotkać Was wszystkich. Jeszcze kilka zdjęć na pamiątkę 🙂. 3
Klubowicze Jordan Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 W domku od wczoraj. Mój 17 rok z Burgmanią a zawsze jest jakieś nowe pozytywne zaskoczenie. W tym roku zmiana lokum na drewniaka i już wiem że kolejne spotkanie też w tym samym domku. Na „żyletkę” ale przeszedł mój wózek w korytarzu. Pozytywnie zaskoczony wyposażeniem. Poza tym widzę jak kwitnie ośrodek w porównaniu do wcześniejszych lat. Dzieci chcą taki domek na działce. Hmmm no to raczej nierealne na moją kieszeń i chyba już się udało to wyjaśnić. No i czy jest wujek Lucjan i Marysia. Chyba będziemy musieli ich odwiedzić. Kreci się łezka w oku. Jest to łezka smutku i radości. Smutku bo od kiedy jestem na wózku nie mogę z wami „polatać” i testować skuterów. A radości że mogłem was ponownie zobaczyć i zamienić słowo. Jeszcze raz dziękujemy za spotkanie i wszystkim osobom które przyczyniły się do zorganizowania zlotu pozdrawiamy 2
czemil Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Teraz oficjalnie informuję, że Czemil i Borek bezpiecznie dotarli do domu. Ogólny kilometraż wyniósł 1548km.Dziękujemy organizatorom za chęć, pomysł i organizację. Dziękujemy uczestnikom za przemiłe towarzystwo i długie rozmowy na tematy różne. ( Virus szczególne podziękowania za chęć poznania leśnych tajników.) Dziękujemy firmie Motorland za obecność i wsparcie imprezy, a ja za możliwość testów modeli KYMCO a tym samym za utwierdzenie, że Downtown 350 był słusznym wyborem.MariuszBurgi specjalne podziękowania za dyplom za najdłuższą drogę dla mnie i Borka. Nawet nie wiesz ile to dla nas znaczy. Szkoda tylko, że mój syn Bartek w tym roku musiał zostać. Na kolejnej edycji na pewno pojawi się własnym sprzętem. Oficjalnie mu to obiecuję. Naładowani pozytywną energią pozdrawiamy wszystkich maxiskuterowców. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dzięki Wszystkim za SUPER zlot. 😊 Gdy ktoś z znajomych pyta jak na zlocie... To banan na mojej twarzy pozostaje dłuższa chwilę. 😍😍😍 Z ogłoszeń parafialnych czy ktoś przez przypadek nie znalazł mojej czapki Petronasa (Mercedesa)??? 😭😭😭 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Czerwca 2023 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2023 4 godziny temu, arturo-bb napisał(a): "synu".... 🤣 Od dzisiaj masz u mnie nową ksywkę 🤣 5 godzin temu, xmarcinx napisał(a): że brakowało na Zlocie Ładnie Marcin z Twojej strony że tęskniłeś, nadrobimy.... 1
Fazak Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 17 godzin temu, Scoti napisał(a): "Trzech Muszkieterów" z Rzeszowa dotarło bezpiecznie, dzięki wszystkim za mile spędzony czas 🙂 Dzięki serdeczne za fajna miła zabawę, poznanie nowych ludzi i do zobaczenia następnym razem 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 Jak u większości akumulator naładowany ........... w skuterze bo jakby inaczej mogło być po przejechaniu ponad 650 km, choć mówili że jest 180 w jedną stronę. Dziękuję organizatorom i wszystkim osobom, które przyczyniły się do organizacji i przebiegu Zlotu, więc także wszystkim uczestnikom Dziękuję również mieszkańcom domku 116 i ekipie powrotnej w spokojnym 🛵🛵🛵 powrocie ze zlotu. Do następnego :-) 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 4 godziny temu, MAKI napisał(a): Teraz dochodzę do siebie. Dziś zauważyłem że jestem w domu. Maki- cieszę się ,że Cię trochę mogłem podratować i dało radę zatrzymać ,,jelitówkę" i że żyjesz. Pozdrawiam.😉
MAYOR Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Ja i Leydy dotarliśmy do domu parę minut po 12-ej, jesteśmy oboje bardzo zadowoleni, ale Leydy podwójne,mogąc wziąść udział w rajdzie razem z Saperem. Mega wrażenia , organizacja super. Do następnego 1
Gora Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 My wczoraj o 18 już byliśmy w domy (Wrocław), Super było! Dziękujemy wszystkim za zlotik :) 1
Klubowicze Trebor Opublikowano 5 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2023 I ja dziękuję bardzo organizatorom i wszystkim uczestnikom za kolejny Zlot w którym mogłem brać udział. DZIĘKUJĘ !!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi