falco Opublikowano 2 Października 2024 Autor Opublikowano 2 Października 2024 Śliwy niestety nie zastaliśmy... Wypad bez ognia, to nie wypad...
falco Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia Takie tam kwietniowo-wiejsko-mazowieckie klimaty... 2
benski Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca No, tekst o podróży Rumunia-Mołdawia-Ukraina ciekawy. W tym roku (początek lipca) właśnie celuję w te rejony, łącznie z Odessą. Zmartwiły mnie twoje przygody na przejściach granicznych ale jestem dobrej myśli, bo dlaczego być złej?
falco Opublikowano 11 Czerwca Autor Opublikowano 11 Czerwca Dziękuję. Nie ma co przed jakimkolwiek wyjazdem brać złego do bani, bo to właśnie od bani zależy frajda z jazdy. Poza tym, przygody, zwłaszcza pozytywnie zakończone, to esencja motocyklowych wypadów. Udanego!
falco Opublikowano wczoraj o 08:02 Autor Opublikowano wczoraj o 08:02 Obecnie zadekowałem się u Kumpla "Pieprzonego Podróżnika" w Zambrowie a jutro lub w środę (niestety) turlam się boczkiem, boczkiem do domu...
Kazekkazek Opublikowano wczoraj o 08:53 Opublikowano wczoraj o 08:53 6 godzin temu, falco napisał(a): Podlasie (znowu) wzywa... Masz bydgoską rejestrację? 🤔
falco Opublikowano wczoraj o 10:26 Autor Opublikowano wczoraj o 10:26 Jo! Centralne Biuro Korupcyjne. Agent nr 545.
Kazekkazek Opublikowano wczoraj o 12:46 Opublikowano wczoraj o 12:46 2 godziny temu, falco napisał(a): Jo! Centralne Biuro Korupcyjne. Agent nr 545. 😁
Rekomendowane odpowiedzi