biela Opublikowano 14 Października 2022 Opublikowano 14 Października 2022 Lubię sobie pośmigać po wioskach. Jakość asfaltu jest tam bardzo średnia. Miałem Kymco Agility City 125 i to było czuć że jest słabe. Teraz jeżdżę na Pegaso 650 i zawiecha super wszystko amortyzuje. Chciałbym jednak wrócić do skutera, pojemność koło 200-300 tylko żeby zawiecha dawała radę na słabym asfalcie. Nie interesuje mnie super trzymanie w zakrętach, nie przeszkadza mi nurkowanie przy hamowaniu, chce w miarę miękkiego zawiasu który połknie nierówności. Coś się znajdzie obecnie na rynku?
biela Opublikowano 14 Października 2022 Autor Opublikowano 14 Października 2022 8 minut temu, cezzar napisał(a): Może Honda ADV 350. muszę mieć potwierdzenie... 🙂 z tego video bloga wychodzi że jest twarda
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Października 2022 Administrator Opublikowano 14 Października 2022 Nie jest to kanapowiec ale taki charakter tego sprzętu -> ADV'em w Biesy
biela Opublikowano 14 Października 2022 Autor Opublikowano 14 Października 2022 27 minut temu, MariuszBurgi napisał(a): Nie jest to kanapowiec ale taki charakter tego sprzętu -> ADV'em w Biesy no właśnie "Niestety, dobre właściwości jezdne okupione są dość twardą charakterystyką tylnych amorków. Na poprzecznych wyrwach potrafi czasem trzepnąć po kręgosłupie." nie chce dobrych właściwości jezdnych 😉 chcę żeby łykało asfaltowe nierówności
RONIN Opublikowano 14 Października 2022 Opublikowano 14 Października 2022 Ze skuterów najlepsze zawieszenie to chyba tylko xadv ma.
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2022 Załamałem się , że w materiale gostek mówi, że po przebiegu 400km chce sprawdzić czy ,,są połamane elementy tłoka czy pierścienie...." Szczena opada. 🤔przerwałem dalsze oglądanie😵
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2022 Prawdziwy test umiejętności i funkcjonalności ADV 350 miał miejsce w Bieszczadach. 👍
biela Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 Załamałem się , że w materiale gostek mówi, że po przebiegu 400km chce sprawdzić czy ,,są połamane elementy tłoka czy pierścienie...." Szczena opada. przerwałem dalsze oglądanieJaja sobie robił. To mechanik motocyklowy. ;) Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi