Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Października 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2022 Wszystko co fajne szybko się kończy 😪 Ale za tydzień znowu jest okazja 😜👍 Wszystkim obecnym bardzo dziękuję za to że wam się chciało ( a co poniektórzy mieli dosyć daleko 😉) Ci co nie dojechali niech żałują.
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Października 2022 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2022 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Nakręciło się 680km w tę i nazat. 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2022 Miło było Was wszystkich zobaczyć. Dziękuję za spotkanie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Października 2022 My w domku od kilku godzin. Dzięki wszystkim za spotkanie. Rano było bardzo rześko, szczególnie zaraz po przejechaniu na drugą stronę Wisły. 🙂 nie dość że zimno to jeszcze nie wiadomo skąd pojawił się wiatr. 😲 @Gieńka - podziękowania od Basi za kocyk. Wprawdzie się nie przydał, bo na powrocie znowu z naszej strony Wisły święciło piękne słońce, ale kocyk działał na psychikę. 😃 po prostu był w kufrze w razie W. 🤣 a swoją drogą Orły zasuwały prawie 700 km z wielką paczką ciastek i koszykiem "Desperadosa" a ja dopiero w domu załapałem "o co kaman" ☺️ Na koniec zapraszam chętnych za tydzień w nasze strony. Szczegóły tutaj klik.
mario3101 Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 Dziękuję Super jak zawsze my jeszcze zachaczyli o Pustynia Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Conan Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 Szybki zlepek z kamerki (jedna fotka ukradziona Anecie 🙂 ) OZS 2022
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2022 Było eeeexxxtra. Dzięki za spotkanie. Pozdrowionka i do zaś, a hnet.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2022 Myk, myk i sezon zakończony 🙂 Było jak zawsze 😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Października 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Października 2022 9 godzin temu, Conan napisał: Szybki zlepek z kamerki (jedna fotka ukradziona Anecie 🙂 ) OZS 2022 Nooooooo filmik ekstra 👍
Klubowicze karton Opublikowano 10 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2022 Było super dzięki przybyłym no i do zobaczenia za tydzień
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2022 Podziękowanie dla wszystkich za miłà atmosferę i do następnego spotkania (prawdopodobnie za tydzień)
Użytkownicy tommac Opublikowano 10 Października 2022 Użytkownicy Opublikowano 10 Października 2022 Na ognisku byłem pierwszy, ale myślę, że nie ostatni raz. Dzięki wszystkim za miło spędzoną niedzielę. Specjalne podziękowania dla wspołwracających i za to, że wreszcie mogłem zobaczyć pustynìę błędowską.
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2022 A gdzie grupowe zdjęcie.??
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Października 2022 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2022 Godzinę temu, kenobi napisał: A gdzie grupowe zdjęcie.?? U Marka w aparacie 😉😂 przecież Miga trzeba wkleić 🛵🤣 Ognisko jak zawsze super. Dzięki wielkie za pogaduchy i atmosfere 💪. I tym co się chciało dymac ponad 500km Do zobaczyska za tydzień ( mam nadzieje)
Klubowicze nietoperz Opublikowano 11 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2022 Nietoperz i Frodka, bardzo dziękujemy za super spotkanie przy ognisku.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2022 9 godzin temu, subaru gtb320 napisał: U Marka w aparacie 😉😂 przecież Miga trzeba wkleić 🛵🤣 Ano tak, na czerwonym rumaku, jazda "eco". 🤣
Marek Leśniak Opublikowano 11 Października 2022 Opublikowano 11 Października 2022 Dzięki bardzo za ogniskowe spotkanie .
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2022 Pozwolę sobie jeszcze wspomnieć i podziękować za możliwość spróbowania wspaniałych i różnorodnych słodkości. Pyszne!
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2022 Dziękujemy (KasiaP i ja) za miłe spotkanie na OZS i niecierpliwie czekamy na ORS 😉 A poniżej grupowe foto 🙂 PS Miga nie udało mi się wstawić 🙃
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Października 2022 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2022 17 minut temu, MarP napisał(a): Dziękujemy (KasiaP i ja) za miłe spotkanie na OZS i niecierpliwie czekamy na ORS 😉 A poniżej grupowe foto 🙂 PS Miga nie udało mi się wstawić 🙃 Foto super (kradne) do kolejnego albumu spotkań. Migu ,migiem się nie dostał, ale Andrzej w odpowiednim miejscu 😉👨👦👦. P.s migu sam się wstawi 😉🤫 Do zobaczyska
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2022 Grupowe foto w oryginalnej rozdzielczości - dla tych co siebie nie mogą dojrzeć na wcześniej udostępnionych 😉: FOTO 1 FOTO 2 2
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2022 A Miga jak nie było tak nie ma ...... może jeszcze większe 🙂
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2022 Bo Miga przeszedł migiem, przed migawką. 😄
Rekomendowane odpowiedzi