Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

A może by tak rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady? 🤨

8a4fe8d43a6585f03471aaad16e8994b.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

😃 125-tka to nie jest, ale też "pikna" . To teraz możesz @arturo-bb wyciągnąć na szutry ☺️ tylko uwaga na "żeberka" .

• Klubowicze
Opublikowano

Endriuuuuuuuuu czy ty sobie nie grabisz troszeczkę 🤬

🤣

• Klubowicze
Opublikowano

Chyba na te żeberka w Bieszczadach u "Nie całkiem świętego Pawła". Były pyszne....

Mariusz, czekamy na pierwsze spostrzeżenia z bieszczadzkich dróg

• Użytkownicy+
Opublikowano

@arturo-bb  jak Ty już się możesz śmiać to chyba po woli zdrowiejesz  😃 i bardzo dobrze

@grzybek te żeberka też miałem na myśli 👍 😜

@MariuszBurgi  no tak 😃  ekipa w drodze ( inny wątek).  A ja od wczoraj myślę gdzie jest taki zagajniczek w tych cholernych Bieszczadach jak na zdjęciu wyżej 🤣  OK, czyli jutro na początek "brody" z Baligrodu na Stężnice ?

• Klubowicze
Opublikowano

I jakie wrażenia z weekendu na adv350 🤓

• Klubowicze
Opublikowano

"Czasem mniej znaczy więcej "  tak bym to określił w kwestii pojemności.

Bardzo ciekawa alternatywa jeśli chodzi o zawieszenie, wagę , silnik i osiągi (oczywiście mówimy tu o jeździe solo i w zakresie prędkości do których przyzwyczaiły nas skutery - ja osobiście szybciej nie muszę )

Jak SW-T wyzionie ducha to kto wie ..... 🤔

• Administrator
Opublikowano

c07e5b79dbb234d6b483682325785899.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Widzę że u Artura nóżki bez"przedłużek" 😜 ale szału nie ma 🙂 

Nie zwróciłem wcześniej na to uwagi. ale ....  ten taki mały wystający "dinks" na czaszy to jest kierunkowskaz ? 🤔  

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo fany teścik. Sprzęcik również pozytywnie oceniam. Zaskoczony jestem faktem wyposażenia w woltomierz- w tej klasie segmentu. 😵 Co do niedostatecznej ochrony szybą przed wiatrem- z pewnością pojawi się coś akcesoryjnego.

Opublikowano

[mention=3061]arturo-bb[/mention]  jak Ty już się możesz śmiać to chyba po woli zdrowiejesz   i bardzo dobrze
[mention=14502]grzybek[/mention]  OK, czyli jutro na początek "brody" z Baligrodu na Stężnice ?

Niestety, rzeczone brody suchutkie jak pieprz.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dodatkowo znalazłem taki test i  dane techn. ADV 350 z czerwca br. - lecz brak w nim oceny faktycznego zachowania tego sprzętu w terenie, co niewątpliwie uczynił Mariusz w Bieszczadach.😀

https://www.motocykl-online.pl/testy/Przygodowy-skuter-Honda-Adv-350-opinia-dane-techniczne-wrazenia-z-jazdy,16746,1

• Użytkownicy
Opublikowano

Bardzo fachowy i rzeczowy test. Zostałem przekonany i kto wie czy w przyszłości to nie będzie następca mojego B400.

Opublikowano

Chciałem sprawdzić rozmiar pod siebie w salonie ale nie udało mi się w okolicach gdzie bywam bo wszystko wyprzedane.

Siedziałem natomiast na XADV 750 i przy moich 186cm była idealna ilość miejsca na nogi. 

Czy ktoś jest mi wstanie powiedzieć jak się ma ilość miejsca na nogi w 350 w stosunku do 750?

• Administrator
Opublikowano
W dniu 11.09.2022 o 15:57, sebsek napisał:

Czy ktoś jest mi wstanie powiedzieć jak się ma ilość miejsca na nogi w 350 w stosunku do 750?

Trudno jednoznacznie odnieść się do pytania. ADV jest o klasę mniejsza od X-ADV, ale przy moich 182 cm absolutnie nie czuje na tym skuterze ciasnoty. Samo wsiadanie /zsiadanie jest bardziej komfortowe jak na X-ADV.

Opublikowano

@MariuszBurgi USB C to jest właśnie standard, który od przyszłego roku zmusi nawet Apple do zmiany portu w IPhone 15.

A wracając do Adv 350 to widziałem parę dni temu dwie sztuki na parkingu w Sarajewie i wyglądały zacnie, już z daleka przyciągnęły mój wzrok.

• Administrator
Opublikowano
9 godzin temu, RONIN napisał:

@MariuszBurgi USB C to jest właśnie standard,[...]

USB do USB C - ok ale C do C to kolejny kabel, po trzech których aktualnie większość ludzi używa na globie, więc kolejna "kupka" do elektrośmieci i konieczność kupna kolejnego "łącznika" i kolejnych ładowarek.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No i wczoraj nie wytrzymałem... pierwsze 20km docierania maszyny za mną. Wrażenia bardzo pozytywne. W zasadzie mam tylko jedną uwagę póki co... przednia owiewka słabo chroni kolana przez wiatrem. Szukam jakiś dodatkowych owiewek, bo aż się prosi żeby coś zamontować. 

IMG_5171.jpg

• Administrator
Opublikowano

Niestety, taki "urok" ADV/X-ADV. Wymusza to konstrukcja przedniej owiewki. W lato problem pomijalny 😉

Opublikowano
Godzinę temu, MariuszBurgi napisał(a):

Niestety, taki "urok" ADV/X-ADV. Wymusza to konstrukcja przedniej owiewki. W lato problem pomijalny 😉

I nikt nie wymyślił jakiś deflektorów? Szkoda kolan 😄

Opublikowano

Nakolanniki mają przewagę, że założysz kiedy potrzebujesz np rano do pracy a wracasz bez jak temperatura podskoczy i wtedy wiaterek to będzie zaleta 😊

• Użytkownicy+
Opublikowano
Godzinę temu, Olas1 napisał(a):

I nikt nie wymyślił jakiś deflektorów? Szkoda kolan 😄

Jak Ci szkoda kolan to kup Hondę ale Jazz 😜  będziesz miał ciepło nie tylko w kolana. 😀 a tak serio - Chińczycy na pewno na dniach coś wymyślą i będzie do nabycia na AliExpress. 😜