wikus4 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 witam mam s-winga 125 z 2011r. pojazd sprawuje sie idealnie jednak ostatnio po przekręceniu stacyjki nie zapala sie tablica zegarów i zaczyna cos brzęczec w okolicy silnika proszę o jakąś wskazówkę Odnośnik do komentarza
0 Sebastian1313 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 A możesz podać więcej szczegółów? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
0 wikus4 Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 czesc ,-motorek fajnie chodził lecz nagle ześwirował objawy opisałe m dodam ze jestem zielony z mechaniki a le brzęczek wydobywa sie z pod siedzenia nie rozładowuje akumlatora , zawsze jak dałem zapłon fajnie zaswieciła sie tablica a twreaz tylko brzeczy Odnośnik do komentarza
0 cezzar Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Jak brzęczy, to pewnie przekaźnik. Odnośnik do komentarza
Pytanie
wikus4
witam mam s-winga 125 z 2011r. pojazd sprawuje sie idealnie jednak ostatnio po przekręceniu stacyjki nie zapala sie tablica zegarów i zaczyna cos brzęczec w okolicy silnika proszę o jakąś wskazówkę
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi