Tomasz67 Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Szanowni użytkownicy skuterów Piaggio chciałem zapytać w którym miejscu na silniku znajduje się czujnik temperatury skuter Piaggio 125 bewerly dziękuje
1 cris76 Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 Witaj. 125ccm czujnik temp. powinien być w chłodnicy. Lewa lub prawa strona.
1 Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2022 Góra głowicy, między termostatem, a króćcem dolotowym.
1 cezzar Opublikowano 19 Lipca 2022 Opublikowano 19 Lipca 2022 Zaraz obok obudowy termostatu masz czujnik temperatury.
0 Tomasz67 Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Opublikowano 18 Lipca 2022 Dziękuje za za zainteresowanie i odpowiedz ale wg książki w tym skuterze są dwa czujniki jeden w chłodnicy tak jak Piszesz , a drugi jest albo w obudowie termostatu albo w głowicy w moim skuterze w w termostacie nie ma czujnika musi być gdzieś w głowicy ale przez klapkę pod siedzeniem nie mogę go zlokalizować dlatego będę musiał zdemontować panele i wtedy go poszukać . Pozdrawiam
Pytanie
Tomasz67
Szanowni użytkownicy skuterów Piaggio chciałem zapytać w którym miejscu na silniku znajduje się czujnik temperatury skuter Piaggio 125 bewerly
dziękuje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi