Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Września 2022 Administrator Opublikowano 1 Września 2022 Ekipa "w transie" Już czuć zapach Biesów
stefanekmac Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Był Oblegorek muzeum Sienkiewicza. Teraz Tarnów, muzeum Cyganów.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Września 2022 Administrator Opublikowano 1 Września 2022 Lesko, najlepsze ciastka w szerokiej okolicy 🤩
Tatko Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Na miejscu Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 1 Września 2022 Administrator Opublikowano 1 Września 2022 Udanej zabawyi do zobaczenia na Mierzei
Tatko Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 Okazy wylazły z wody.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ewik Opublikowano 2 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2022 Bawcie się dobrze 😀👍
Tatko Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 A dzień zapowiada się wspaniale.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Września 2022 Administrator Opublikowano 2 Września 2022 Dopiero co oddana kolejka nad Soliną
Użytkownicy tommac Opublikowano 2 Września 2022 Użytkownicy Opublikowano 2 Września 2022 Widzę, że dobry nastrój i pogoda dopisuje. Życzę udanej zabawy i pozdrawiam.
Tatko Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 Kilka fotek z dziś Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2022 Bawimy się. Wpisowe nowego kolegi 👍.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Września 2022 Administrator Opublikowano 2 Września 2022 Polatane dziś 200 km po winklach Biesów. O szczęście niepojęte Bonus foto
GrzechoCnik Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 Jest dżakuzi jest impeza Żarcie przpyszne
Tatko Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 Jeszcze z wczoraja i dziś.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaSmacznegoWysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaPolecam pyszne jedzenie. Przemiła obsługa i spokojne miejsce .Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaPoczęstunek od obsługi lokalu.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Września 2022 Administrator Opublikowano 3 Września 2022 Dziś kolejna wyprawa, tym razem do Doliny Śmierci w Svidnik'u SK. Mityczne miejsce z czołgiem w tle. Łączny dystans dnia 225 km 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Września 2022 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2022 Meldujemy szczęśliwy powrót do bazy (12:30) ostatnie 5km w deszczu ale c mogło być gorzej bo chmury zgęstniały już nad Krakowem Impreza na top-wym poziomie i tu podziękowania dla Piotra Cieszymy się,że mogliśmy uczestniczyć w kolejnym bieszczadzkim spotkaniu w doborowym gronie Pozdrawiamy serdecznie i do następnego.... P.S Bugi panci nie poznałem tak czysta była tylko jak handlarz sprzedawał 😏 Dziękuję 🙂
tomekstw Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 My również meldujemy się w domu. Cała trasa po suchym ale wahadeł mnóstwo. Bugi dzięki za super organizację spotkania. Wszystkim uczestnikom za super zabawę. A Mariolce, Adze i Grzechotnikowi za miłe wspólne zamieszkiwane.
Pan rypak Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Dzięki za organizację Bugi i wszystkim za to że zwyczajnie jesteście.... apeluje do wszystkich miłośników sauny "klapki zostawcie w domu"Ps, zostałem jeszcze na niedzielę by posprzątać Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
czadzo Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Melduję się w domu. Tydzień w Bieszczadach dobrze mi zrobił. Dziękuję Bugiemu za super zorganizowaną imprezę. Wszystkim uczestnikom również dziękuję za prześmieszną atmosferę.Do zobaczenia już niebawem na Mierzeji Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze JACKM Opublikowano 4 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2022 My już też na miejscu na Węgrzech w Miszkolcu. Rozpakowani, po objedzie i laby ciąg dalszy. Dziękujemy wszystkim za spotkanie. Bugiemu za organizację. Pozdrowienia dla wszystkich starych i nowych Burgmaniaków i wszystkich, którzy jutro muszą iść do pracy. Fajnie, że jesteście i do następnego spotkania.
Administrator xmarcinx Opublikowano 4 Września 2022 Administrator Opublikowano 4 Września 2022 Podziękowania wszystkim. Niespiesznie wróciłem do domu. Po drodze mijałem setki innych motocyklistów. Naprawdę dużo dziś ludzi jeździło.Bieszczady udane. Zapamiętam je jako bardzo dynamiczne, dużo adrenaliny i testosteronu było chwilami. Duże zagęszczenie samców alfa i alkoholu było. Można by kilka memów stworzyć z sytuacji jakie miały miejsce.Do następnego!
Rekomendowane odpowiedzi