stefanekmac Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Super że komuś się chce. Brawo. Dziękuje również Kowalowi i Pilotowi że to organizowali.
Perła Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Hello Milusińscy 🙂 Zapomniałam o szlafrokach, czy można jeszcze 2 szt. poprosić? Zapowiada się Super pobyt 😀
Klubowicze BUGI Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2022 W dniu 2.08.2022 o 15:15, Perła napisał: czy można jeszcze 2 szt. poprosić? Oczywiście, będą czekały w domku😉
Klubowicze morwa37 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Z przykrością muszę zrezygnować z imprezy z powodów rodzinnych jeśli ktoś jest zainteresowany mam do odstąpienia dwa miejsca tel.502638117
Klubowicze BUGI Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Lista zakwaterowania zaktualizowana. 📢 Ze względu na rezygnację kilku uczestników z listy podstawowej, automatycznie uczestnicy z listy rezerwowej są zakwaterowani w Ośrodku Rajska Dolina. Wszyscy będziemy na jednym ośrodku. 📢 W czwartek jest możliwość zrobienia kolacji /ogniska drzewo będzie przygotowane, a kiełbaskę czy inne frykasy zabieramy ze sobą. 📢 DOPŁATA ZA NOCLEG W CZWARTEK ZE ŚNIADANIEM W PIĄTEK WYNOSI 80ZŁ BARDZO PROSZĘ O PRZYGOTOWANIE ODLICZONEJ KWOTY, UŁATWI TO ROZLICZENIE. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Czyli odliczanie czas zacząć... jest radość Biesy już za 9 dni 🙃 1
czadzo Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Witam wszystkich bardzo serdecznieCZY KTOKOLWIEK BĘDZIE JECHAŁ NA BIESZCZADY WCZEŚNIEJ NIŻ OD CZWARTKU JEŻELI TAK TO BARDZO PROSZĘ O INFORMACJĘ Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 A Kto by chciał męczyć się w Twoim towarzystwie wcześniej od ćwiartku to i tak zadługo. 🤣🤣🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Świnte słowa 🤪
czadzo Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Ja już na miejscu Stan wody w Sanie mizerny jak we wszystkich rzekach w tym roku. Tydzień laby rozpoczętyPrzypominam o zatankowaniu po drodze najbliższy CPN od ośrodka Rajskie około 20 kilometrów sklep 12 kilometrów Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Naprawdę nie ma tam sklepu bliżej? Na mapie widzę niby jakiś sklep. A tam z tyłu jest bar - możesz @czadzo pstryknąć fotkę jakie tam piwa można kupić. Dzięx.
czadzo Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Naprawdę nie ma tam sklepu bliżej? Na mapie widzę niby jakiś sklep. A tam z tyłu jest bar - możesz [mention=13703]czadzo[/mention] pstryknąć fotkę jakie tam piwa można kupić. Dzięx. Mała poprawka kilometrów ok 9 a minut podaje mapa 12, napiłem się Bieszczadzkiej wody źródlanej i słabo już wczoraj widziałem. Zdjęć nie robiłem bo piwa są w różnych miejscach i wyglądał bym jak tajemniczy klient. Ogólnie sklep jest całkiem nieźle zaopatrzony jak na taką miejscowość. Na miejscu w barze tez jest wszelaki alkohol obiady itp. Dzisiaj nie co polatane, mimo zapowiedzi o burzach z piorunami jest całkiem ładna pogoda choć stan nawierzchni dróg z roku na rok coraz gorszy dziura na dziurze łatane byle jak. Tradycyjnie śniadanio-obiad u Pawła w Smerku, mniam mniam. Teraz będzie łomżning, plażing i kto wie co jeszcze Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2022 56 minut temu, czadzo napisał: stan nawierzchni dróg z roku na rok coraz gorszy dziura na dziurze łatane byle jak. No i wreszcie jakaś DOBRA wiadomość. Im gorsze drogi tym jest szansa że będzie mniej ludzi na trasach 😜 1
stefanekmac Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zwłaszcza rowerów. Pamiętam 2 lata temu i ubiegłym roku. Paliwo drogie to i turystyka gorzej. Dziś ON lałem po 7. 60 ☹️
czadzo Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 7.4 km od naszej bazy znajduje się Sielsko Anielsko karczma z ogromnym wyborem win. "Co prawda u Pawła dużo większy wybór dań smaczniej i sporo niższe ceny"Obok tej karczmy Sielsko Anielsko zejście na plażę, rowerki, kajaki widoki bajka Stan wody niski, nie pokazuje zdjęć martwych ryb które widziałem bo nadworny pierdolnięty zaraz i tu zacznie szukać rtęci.Pogoda puki co super, żar leje się z niebaBloga cisza Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
stefanekmac Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Anielica by się tam przydała 😉
Sympatycy krys70 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2022 2 godziny temu, czadzo napisał: Bloga cisza Ciesz się chwilą bo nadciągamy😎
Tatko Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Krzysiu wierzysz mu on i cisza na dodatek błoga.🤣🤣🤣
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2022 4 godziny temu, czadzo napisał: 7.4 km od naszej bazy znajduje się Sielsko Anielsko karczma z ogromnym wyborem win. " Coś dla mnie ,chodzi mi o winko Ostatnio jestem koneserem tego trunku 🍷. Czadzo z rok temu przy twojej facjacie to by jeziora nie było widać 💪 2 godziny temu, Andrzej.S napisał: Krzysiu wierzysz mu on i cisza na dodatek błoga.🤣🤣🤣 Andrzej nie gadaj ostatnio "pstryk'na leniwcu był dopiero po 8:00😅 i to tylko raz
Sobier Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 38 minut temu, subaru gtb320 napisał: Coś dla mnie ,chodzi mi o winko Ostatnio jestem koneserem tego trunku 🍷. Co Ty pier….z 😱😱😱? Ja rozumiem że zmieniłeś motor ale że trunek??????????
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2022 18 minut temu, Sobier napisał: Co Ty pier….z 😱😱😱? Ja rozumiem że zmieniłeś motor ale że trunek?????????? Po Węgrzech i winnicach z Krzyśkiem jestem inny człowiek🤥😂. I to nie w jakimś plastikowym kubku, normalna kryształowa lampeczka musi być,ewentualnie może być tylko kryształowa 🤔😉
Sympatycy PawełJW Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: I to nie w jakimś plastikowym kubku Oj b..... kochany, widzisz i nie g..... kryształowa lampeczka....... Na leniwcu już się popisaleś koneserze🤣🤣🤣
czadzo Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Niemal wszystkie miejscowości typowo turystyczne wyludniałe, nawet Polańczyk prawie pusty, gdzie zawsze było pełno turystów. W tamtym miesiącu też byliśmy w Bieszczadach z całą rodzinką połazić po szlakach i też mało kto wędrował po najbardziej popularnych trasach. Biznesowo straszna dupa, ludzie nasłuchali się w mediach głupot i boją się tu przyjeżdżać chociaż pogoda sprzyja. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Tak jest od wiosny.
czadzo Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 No wstaje rano i mam odwieczny dylematWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi