Robbi Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 Dzień dobry jestem nowicjusz na forum burgmani ale jeżdżę burgmanem 8 latek.Mam pytanie do kolegów region Rzeszów w sobotę 30 października ma być piękna jesienna pogoda może ktoś by się wybrał na ostatni wyjazd w tym roku . Może do Grodziska Dolnego jest tam fajny zalew i fajna trasą przez lasy.
Saper Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 A gdzie Kolega był, jak robiliśmy ognisko na zakończenie sezonu? 1
gumis Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 Jak Saper określi spotkanie w listopadzie w Karczmie u Jana to będzie kolejna okazja żeby się poznać. Zapraszamy Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 8 minut temu, Saper napisał: A gdzie Kolega był, jak robiliśmy ognisko na zakończenie sezonu? 😃 👍 Kolego @Robbi no faktycznie szkoda że nie przyjechałeś na ognisko, aby dać się poznać. 🙂 było by trochę łatwiej. U mnie sprzęt jeszcze nie odstawiony, wprawdzie woła o wymianę oleju, ale pewnie to poczeka do wiosny. Generalnie mamy w naszym dziale taki wątek klik w wycieczkami. Trochę użytkowników go obserwuje. Jak masz jakiś plan takiej wycieczki zapodaj miejsce i godzinę spotkania, punkt docelowy, jakieś atrakcje i mniej więcej planowaną godzinę powrotu. Nie mówię że przyjedzie tłum chętnych, 😉 czasami nawet nikt, ale tak to mniej więcej działa 😃
tomekstw Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 43 minuty temu, Saper napisał: A gdzie Kolega był, jak robiliśmy ognisko na zakończenie sezonu? Kolega chyba zarejestrował się na forum już po dacie naszego spotkania przy ognisku. Z mojej strony najbliższa sobota odpada, jak i cały przedłużony weekend. 4oo idą w ruch i objazd sporej części Polski w wiadomym celu. 32 minuty temu, gumis napisał: Jak Saper określi spotkanie w listopadzie w Karczmie u Jana to będzie kolejna okazja żeby się poznać. Zapraszamy Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Zapraszamy.
Robbi Opublikowano 27 Października 2021 Autor Opublikowano 27 Października 2021 Na forum jestem dopiero od półtora tygodnia .Mam nadzieję że spotkamy się kiedyś na trasie.A jak było zakończenie sezonu i tak byłem w pracy. Pozdrawiam
EndriuBis Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 36 minut temu, Robbi napisał: Na forum jestem dopiero od półtora tygodnia .... 🤔 oj to gdzieś musiało mi umknąć powitanie. 😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2021 2 godziny temu, EndriuBis napisał: 🤔 oj to gdzieś musiało mi umknąć powitanie. 😉 🤣 Endriu próbujesz być bardziej złośliwy ode mnie Tak się nie robi. Ciężko pracowałem na tytuł czepialskiego 😉 5
EndriuBis Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 W dniu 27.10.2021 o 11:36, Robbi napisał: ... Może do Grodziska Dolnego jest tam fajny zalew i fajna trasą przez lasy. No i jak tam wycieczka ? Aktualna ? Chyba się nie przestraszyłeś ? 😃 jakieś miejsce i godzina wyjazdu ?
Robbi Opublikowano 29 Października 2021 Autor Opublikowano 29 Października 2021 Siemka oczywiście trzeba się przejechać to ostatni raz w tym roku pogoda na być myślałem o tym Grodzisku ale możemy gdzie indziej wyjazd koło 11 a powrót koło 15
Saper Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 A jakieś konkrety? Punkt spotkania, godzina spotkania, godzina startu?
EndriuBis Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 @Robbi 😃 mnie niestety na 99% nie będzie - robota 😡 a szkoda, po pogoda na prawdę fajna, ale miejsce spotkania obowiązkowo trzeba podać - najlepiej jakaś stacja benzynowa na wylocie z miasta. Raz że można się zatankować, a dwa napić kawki z rana 🙂 , a trzy że niektórzy lubią przyjechać z "partyzanta" 🤣
Robbi Opublikowano 29 Października 2021 Autor Opublikowano 29 Października 2021 Wiem robota jest ważna Ja też często pracuje w soboty niedziele i święta .Jak co Ja będę jutro o 11 .00 na Orlenie koło PTHW na Lubelskiej i trasą na Leżajsk potem Grodzisko Dolne dalej Żołynia no i do Rzeszwa A4 jeżdżę czarnym burgmanem 650 Pozdrawiam wszystkich
Saper Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Postaram się być na miejscu spotkania, jest tylko jeden problem - z założenia omijam ekspresówki i autostrady, wolę trasy lokalne.
EndriuBis Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Godzinę temu, Saper napisał: Postaram się być ... Grzesiek, może powiel posta na "wycieczkach". 🙂 tam są tacy co obserwują 😉
Saper Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Trzeba obserwować całe forum (zwłaszcza podkarpackie ), a nie tylko wybrany temat.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2021 3 minuty temu, Saper napisał: Trzeba obserwować całe forum O to to to to to słusznie prawisz kolego 👍
Saper Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 No "przecie wim, to godom". 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 29 Października 2021 Administrator Opublikowano 29 Października 2021 Możecie podać gdzie spotkanie i o której? Szukam potencjalnego celu na jutro, bo pogoda jak malowana.
Saper Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Godzina 11.00 Orlen - klik.
Saper Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Grodzisko Dolne osiągnięte.
Saper Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Ja w MSD, pogoda naprawdę "klekajta narody". Dzięki Robert.
EndriuBis Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 No fajna "wielka kałuża" 😅 ale zdjęć to żeście natrzaskali że cho cho 😉
Saper Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Kałuża - akwen wodny bez znaczenia strategicznego. Uczę się od najlepszych , naoglądałem się zdjęć z Rumunii, poczytałem relacje , to zapodałem zdjęcie. 3
gumis Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Kałuża - akwen wodny bez znaczenia strategicznego. Uczę się od najlepszych , naoglądałem się zdjęć z Rumunii, poczytałem relacje , to zapodałem zdjęcie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi