Elvis Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 Wrzesień ... śmierdzi jesienią ... przy deszczowej 🌧️ i wilgotnej aurze czuć to na każdym kroku ... co prawda słońce ☀️ ze swą mocą przedziera się zza chmur ale jest go co raz mniej i co raz słabiej świeci ... śmierdzi jesienią nieodwracalnie ... A konie, wasze szalone 2oo 🛵, wciąż domagają się by ktoś zasiadał w ich siodłach i poganiał gdzie oczy poniosą ... i tego właśnie w nadchodzącym czasie Wam życzę ... udanej jeszcze i słonecznej pogody, suchości szutrów i szerokości asfaltów ... i braku liści których niestety jest co raz więcej ... Miesiąc wrzesień uważam za otwarty, do zobaczenia w trasie ... LwG ... 🤚
romeo1971 Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 Siemka Mirek właśnie wyruszam w Bieszczady z Kowalem i Michalem i pogoda rewelka.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 3 godziny temu, romeo1971 napisał: ....... i pogoda rewelka. 😀 no to zapraszam na południe 😉 na razie szaro, buro i leje 😜 ale może akurat przywieziecie słoneczko z północy ? 👍 Dopiero od jutra ma być lepiej. 🙂
romeo1971 Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 W drodze na BieszczadyWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2021 Dziś czwartek - spot pewnie tradycyjnie na 18. Gdyby ktoś chciał i miał czas zrobić sobie "przed spot" to zapraszam na godz. 16 do baru Brzoza w Babigiszczy. Można coś przekąsić i zdążyć na 18 pod Pleciugę.
Rzelu Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Dzięki Robson za porządne info. To niestety rzadkość w dzisiejszych czasach. Przeważają wyjazdy konspiracyjno-spontaniczne, ustalone dyskretnie, bez niepotrzebnego rozgłosu.
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2021 No tak, ale brak odzewu zwrotnego chyba sprawi, że polecimy na kebaba do Fali w Szczecinie. Być może też odwiedzimy spot o 18. Chyba, że ktoś jeszcze potwierdzi przyjazd to zatrzymamy się b Babogoszczy Przepraszam za zamieszanie. Będziemy w Brzosie na 100% potem na spocie pod Pleciugą
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2021 Będę na spocie.
romeo1971 Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 A My na spocie w KielcachWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2021 Ok będę 18-ta.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Bede 18.20Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2021 Jest dawno niewidziany Hubert 😃
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2021 A ja dziś w robocie byłem i dxpa... 😟
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2021 Fajnie było Was spotkać. Dzięki i do następnego.
czemil Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 No fajnie było się zobaczyć po przerwie i fajnie było się było dziś przejechać. Chociaż po drodze musiałem hamować kołami i butami przed rowerzystą, który z pełną premedytacją korzystał z pierwszeństwa na pasach. W drodze powrotnej zrobiłem spore zakupy spożywcze, zapakowałem do skutera i jeszcze miejsce zostało, co jest niewątpliwą zaletą tych sprzętów. Tak wiec póki co zostaje przy maxi. 1
Rzelu Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Fajnie było. Nawet jakieś skutery były... 😉
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2021 No, na zdjęciu niemal same skutery 😜
cris76 Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Dobrze że chociaż VFR-a w automacie🤣 15 godzin temu, romeo1971 napisał: A My na spocie w Kielcach Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Panowie z całym szacunkiem dla Was ale fotorelacje z waszych posiłków są mało porywające. Nasz kraj to n ie tylko przydrożne jadłodajnie. 1
Rzelu Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Może w sobotę? https://www.chojna24.pl/2021/09/moryn-zaprasza-na-zamkowe-historie.html?fbclid=IwAR2uCjYF8WBRCRdKh8D_LAA7CrQ4tOahGQR3ABmcCSE4PtDAuLRetHrRI1k&m=1 9 godzin temu, cris76 napisał: Dobrze że chociaż VFR-a w automacie🤣 Panowie z całym szacunkiem dla Was ale fotorelacje z waszych posiłków są mało porywające. Nasz kraj to n ie tylko przydrożne jadłodajnie. Wyobraź sobie że zaczną fotorelacje z innych czynności...
czemil Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Pozdro dla Wolfa, Rzela i Artcho widzianych dziś na trasie. Ktoś jednak jeździ😀. Mnie wpadło dzisiaj prawie 150km.
Rzelu Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Pozdrawiam. Ja nie zdążyłem ci odmachać, ale Wolf Cię rozpoznał. Niemniej po 20 już się robi chłodno.
romeo1971 Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 Żeberka w Bieszczadach przed i poWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi