Klubowicze arturas Opublikowano 4 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2021 Wspaniała atmosfera, super pogoda, doborowe towarzystwo i dopięta na ostatni guzik organizacja i troska o uczestników Ewik!, Marzenka! UKŁONY! DJ Wrzonio miksowanie LUXUS, Tnx za powitalny dżingiel... od sympatycznej pani Krysi z turnusu 3. Wszystkim dziękujemy! Do zobaczenia... myślę rychłego.Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zoee Opublikowano 4 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Października 2021 Trochę zdjęć z piątku, reszta się pomału robi 4
andrzejleo_az Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Podziękowaniom nie ma końca, bo jest za co dziękować. Ewik, Marzena, Wrzonio dali nam możliwość super zabawy i wypoczynku. Razem nie zmarnowaliśmy okazji 😜 Tak się bawi, tak się bawi...
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2021 W końcu, zregenerowałam siły i ogarnęłam wszystko 😅 Dziękuje za wspaniały weekend wszystkim obecnym na Mierzei, pogoda była dla nas bardzo łaskawa, uczestnicy spotkania zabawowi. Akumulatory naładowane pozytywną energią i dobrym humorem 👍. RAPAPARA RAPAPARA o poranku bezcenne, zabawy na plaży super, biuro rzeczy znalezionych zabawne, a wieczorne pogaduchy i taneczne podrygi intensywne 😂😅 Osób niezadowolonych nie odnotowałam, nikt nie przyszedł z dopłatą ☺️🤣 Proszę o więcej fotek, jakoś się tak złożyło że nie udało mi się zrobić ani jednej 🤔
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zoee Opublikowano 16 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Października 2021 Jeszcze kilka zdjęć z cieplejszych czasów 😉 6
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2021 Dzięki Joasiu. Super fotki. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2021 Aśka- piękne, że tak to nam przypominasz😎. wielkie dzięki👍 1
Rekomendowane odpowiedzi