Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2021 Szymon w domku???
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 2 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2021 1 godzinę temu, BUGI napisał: Szymon w domku??? Ta, zgodnie z.planem 😉
Tatko Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Czas zacząć się żegnać z Morzem 1
Paul Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Tuż przed wyjazdem Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Już w domu Wszystkim dziękuję i do zobaczenia
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2021 My też już jesteśmy w domku.Dzięki za udaną Mierzeję, podziękowania dla Organizatorów.Oby częściej takie spotkania.RAPAPARA RAPAPARAWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Klubowicze karton Opublikowano 3 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2021 Chcemy podziękować organizatorom pogody nie brakowało zabawa doskonała troche hiistori liżniete śmiało wpisujcie nas na listę za rok
Moni82 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Jesteśmy w domu. Dziękujemy za organizację i dobrą zabawę😉 a Anecie i Pafłowi za wycieczkę 😁 Fotki wrzucimy jak się ogarniemy. Pozdrawiamy 🤗
skala Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 ja tez w domu od 15.40 na miejscu. Dziękuję za towarzystwo w trasie Krzysiowi -Grzybkowi i Andrzejowi. Podziękowania organizatorom za fajną imprezę. Współtowarzyszowi z pokoju Zenek99 dzięki . Fajnie było poznać wszystkich osobiście.
Paul Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Cało i bezpiecznie dojechałem do domu Dzięki i do następnego .Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Vince Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownicy Opublikowano 3 Października 2021 I ja w domu. Po drodze jeszcze zamek w Sztumie, a potem winkle, winkle i winkle aż do samego domu Podziękowania dla Organizatorek oraz dla Wszystkich za wspólnie spędzony czas.
Karcia Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Właśnie dotarliśmy do domku.Dziękujemy za wspólną , szaloną zabawę.Organizatorką przesyłam ogromne serce Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2021 Od dobrych dwóch kwadransów jestem w domu. W drodze powrotnej wraz [mention=4978]xmarcinx[/mention] i [mention=16765]Paul[/mention] odwiedziliśmy Kopernika we FromborkuDziękuje organizatorkom spotkania [mention=10360]Marzena[/mention] i [mention=4113]Ewik[/mention] za fajne ogarnięcie całości, a [mention=3335]Wrzonio[/mention] wi za DJ owanie Na Mierzei byłem pierwszy raz, ale mam na dzieję, że nie ostatni.W powrotnej drodze wiał taki wiatr czołowy, że moja turystyczna szyba w Integrze nie wytrzymała i pękła. Dobrze wozić ze sobą power tape. Po sklejeniu doturlalem się do domu. W zapasie mam szybę OEM i ona to zastąpi połamańca
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2021 My już bezpieczne dojechaliśmy do domu. Wiaderko pełne wspomnień po weekendzie. Do zobaczenia 🤗 2
czadzo Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Właśnie cali i zdrowi dotarliśmy do domu. Dziekujem wszystkim za super zabawę. Dziewczyny bardzo dziękujemy za organizację i jak to się u nas mówi że Wam się chciało.Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia już pewnie na wiosennym Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Milimetr Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Ja i moja Iwonka już w domu. Trochę późno dotarliśmy bo ok 17:30 ale za to zjedliśmy obiadek rybny we Frąknowie. Szkoda tylko, że nie zrobiłem Wam zdjęcia tego co nam przyniesiono, ale tak szybko zjedliśmy, że nie było już co fotografować. Organizatorkom spotkania w Krynicy jak i osobom im pomagającym bardzo serdecznie dziękujemy. Za atmosferę, za pogodę, po prostu za wszystko. Bardzo się cieszę, że w końcu przełamałem ten marazm, w którym byłem po covidzie. (byliśmy, gdyż Iwonka również) 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JACKM Opublikowano 3 Października 2021 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Października 2021 My też już w domu. Wielkie podziękowania za organizację dla EWY i MARZENKI, DJ wrzonio za muzykę i dobrą zabawę na plaży . Całej trójce i wszystkim uczestnikom za wspaniałą zabawę. Bym zapomniał . Podziękowania dla nadworno-burgmaniowego KOGUTA , który śpiewał RAPAPARA RAPAPARA i dzięki temu nikt nie zaspał na śniadanie .Pozdrawiamy wszystkich i do następnego wspaniałego spotkania. 3
marcyś Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Marcysie w domu w komplecie i w całości. Po drodze pyszny obiadek w Ostródzie i spacerek. Wielkie podziękowania dla @Marzeny i @ Ewy za organizację i za ogarnięcie całej niesfornej gromadki i Dj Wrzoniowi za oprawę muzyczną. Było Mega i mamy nadzieję że nie zabraknie Wam zapału na organizację Mirzeii za rok.Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 3 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2021 Dziękujemy za super organizację jak zawsze wesoło i pogoda zamówiona super 🙂🙂👍 Szkoda że już po ☹
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 3 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2021 Dziękujemy wszystkim za za suuuuppper weekend i zabawy w piasku 🏖️ Marzenka i Ewa było extra👍👍👍😘😘😘 Do zobaczenia 😘
Zoee Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 My też już w domu, Żaba i Dula bezpiecznie odstawione pod drzwi. Dziękujemy Wam za wspólny, ważny czas. Szczególne podziękowania dla @Ewik, @Marzena i DJ @Wrzonio za to spotkanie. Liczymy na kolejne.
Klubowicze grzybek Opublikowano 3 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2021 Ogromne podziękowania dla organizatorów, za włożony trud i program artystyczny. Wszystko do końca przebiegło pomyślnie. Nawet pogodę załatwiłyście. Fakt,jak wracaliśmy na moto to musieliśmy robić przeciwskręty bo solidnie wiało. Dobrze że była reprezentacja ok.10 maszyn. Do zobaczenia.
Baśka Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Baaardzo dziękujemy za uroczy weekend 🌅🌅☀️ rappapara rappapara 😁 mega 💪 nie do zapomnienia 😉. My w domku oczywiście. Do zobaczenia.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 3 Października 2021 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Października 2021 I ja podziękuję organizatorom za extra imprezę na której dawno mnie nie było. Aha jeszcze jedno: "poszukiwana właścicielka pozostawionej garderoby w naszym pokoju. Wiadomości na priv. 4
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2021 Podbeskidzie również już w domku. Było jak zawsze mega zajebiscie. Szczególne podziękowania dla organizatorów za imprezę. Calej reszcie ekipy za super weekend.
Rekomendowane odpowiedzi