Skocz do zawartości
Forum Burgmania

XIII Mierzeja Wiślana 2021 (reaktywacja II)

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Szymon w domku???

• Klubowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, BUGI napisał:

Szymon w domku???

Ta, zgodnie z.planem 😉

Opublikowano

Czas zacząć się żegnać z Morzem e2bbd6deb49d35aa8d723256329c84bf.jpg9f9214aad3b0c7f5de38b044b89589f8.jpgb3b49e6a49460f74649ebf718f29ba01.jpg0ca947840269be656a963aaf21c239a0.jpg07236c6bbad19ce856dcbc58f03ccf19.jpg

Opublikowano

Tuż przed wyjazdem 20211003_073731.jpg

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Już w domu Wszystkim dziękuję i do zobaczenia 

• Sympatycy
Opublikowano

My też już jesteśmy w domku.
Dzięki za udaną Mierzeję, podziękowania dla Organizatorów.
Oby częściej takie spotkania.
RAPAPARA RAPAPARA

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Chcemy podziękować organizatorom pogody nie brakowało zabawa doskonała troche hiistori liżniete śmiało wpisujcie nas na listę za rok

Opublikowano

Jesteśmy w domu. Dziękujemy za organizację i dobrą zabawę😉 a Anecie i Pafłowi za wycieczkę 😁

Fotki wrzucimy jak się ogarniemy. Pozdrawiamy 🤗

Opublikowano

ja tez w domu od 15.40 na miejscu. Dziękuję za towarzystwo w trasie Krzysiowi -Grzybkowi i Andrzejowi. Podziękowania organizatorom za fajną imprezę. Współtowarzyszowi z pokoju Zenek99 dzięki . Fajnie było poznać wszystkich osobiście. 

Opublikowano

Cało i bezpiecznie dojechałem do domu Dzięki i do następnego .

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy
Opublikowano

I ja w domu. Po drodze jeszcze zamek w Sztumie, a potem winkle, winkle i winkle aż do samego domu

Podziękowania dla Organizatorek oraz dla Wszystkich za wspólnie spędzony czas.

Opublikowano

Właśnie dotarliśmy do domku.

Dziękujemy za wspólną , szaloną zabawę.

Organizatorką przesyłam ogromne serce

Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Od dobrych dwóch kwadransów jestem w domu. W drodze powrotnej wraz [mention=4978]xmarcinx[/mention] i [mention=16765]Paul[/mention] odwiedziliśmy Kopernika we Fromborku

6bfd372c4cf478900e3e25ad494a0b4d.jpg

Dziękuje organizatorkom spotkania [mention=10360]Marzena[/mention] i [mention=4113]Ewik[/mention] za fajne ogarnięcie całości, a [mention=3335]Wrzonio[/mention] wi za DJ owanie

d789f9178d60bc67fcafa05a2863e8a7.jpg

Na Mierzei byłem pierwszy raz, ale mam na dzieję, że nie ostatni.

W powrotnej drodze wiał taki wiatr czołowy, że moja turystyczna szyba w Integrze nie wytrzymała i pękła. Dobrze wozić ze sobą power tape. Po sklejeniu doturlalem się do domu. W zapasie mam szybę OEM i ona to zastąpi połamańca

1de5105aa78fb610b728270b3f6fb5f0.jpg

10260dbfb5ce838b52c8637ff46cbe0a.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

My już bezpieczne dojechaliśmy do domu.

Wiaderko pełne wspomnień po weekendzie. Do zobaczenia 🤗

IMG_20211003_185341.thumb.jpg.dcc49d84b832f6fb92618f2a06bb193e.jpg

Opublikowano

Właśnie cali i zdrowi dotarliśmy do domu.
Dziekujem wszystkim za super zabawę.
Dziewczyny bardzo dziękujemy za organizację i jak to się u nas mówi że Wam się chciało.
Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia już pewnie na wiosennym

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja i moja Iwonka już w domu. Trochę późno dotarliśmy bo ok 17:30 ale za to zjedliśmy obiadek rybny we Frąknowie. Szkoda tylko, że nie zrobiłem Wam zdjęcia tego co nam przyniesiono, ale tak szybko zjedliśmy, że nie było już co fotografować. Organizatorkom spotkania w Krynicy jak i osobom im pomagającym bardzo serdecznie dziękujemy. Za atmosferę, za pogodę, po prostu za wszystko. Bardzo się cieszę, że w końcu przełamałem ten marazm, w którym byłem po covidzie. (byliśmy, gdyż Iwonka również)

Opublikowano

Marcysie w domu w komplecie i w całości.
Po drodze pyszny obiadek w Ostródzie i spacerek.
Wielkie podziękowania dla @Marzeny i @ Ewy za organizację i za ogarnięcie całej niesfornej gromadki i Dj Wrzoniowi za oprawę muzyczną. Było Mega i mamy nadzieję że nie zabraknie Wam zapału na organizację Mirzeii za rok.

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy za super organizację  jak zawsze wesoło i pogoda zamówiona  super 🙂🙂👍

Szkoda że już po ☹

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za za suuuuppper weekend i zabawy w piasku 🏖️

Marzenka i Ewa było extra👍👍👍😘😘😘

Do zobaczenia 😘

Opublikowano

My też już w domu, Żaba i Dula bezpiecznie odstawione pod drzwi. Dziękujemy Wam za wspólny, ważny czas. 

Szczególne podziękowania dla @Ewik, @Marzena i DJ @Wrzonio za to spotkanie. Liczymy na kolejne. 

• Klubowicze
Opublikowano

Ogromne podziękowania dla organizatorów, za włożony trud i program artystyczny. Wszystko do końca przebiegło pomyślnie. Nawet pogodę załatwiłyście. Fakt,jak wracaliśmy na moto to musieliśmy robić przeciwskręty bo solidnie wiało. Dobrze że była reprezentacja ok.10 maszyn. Do zobaczenia. 

Opublikowano

Baaardzo dziękujemy za uroczy weekend 🌅🌅☀️ rappapara  rappapara 😁 mega 💪 nie do zapomnienia 😉. My w domku oczywiście. Do zobaczenia.

• Sympatycy
Opublikowano

Podbeskidzie również już w domku.

Było jak zawsze mega zajebiscie. Szczególne podziękowania dla organizatorów za imprezę.

Calej reszcie ekipy za super weekend.