Klubowicze Doktorek Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Proszę dopisać mnie na listę uczestników spotkania w Krynicy Morskiej Doktorek. Będę od czwartku Doktorek Odnośnik do komentarza
skala Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 cześć, to i ja poproszę o dopisanie na listę uczestników na Mierzeję. Będę od piatku . - skala Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Przepraszamy za zamieszanie ale będziemy dopiero od piątku. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Marzena Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Kochani zostało nam tylko kilka miejsc. Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Marzena napisał: Kochani zostało nam tylko kilka miejsc. 4 dla mnie proszę zostawić 😊 Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 29 minut temu, subaru gtb320 napisał: 4 dla mnie proszę zostawić 😊 Nie 5, zięciu nie jedzie??? 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Godzinę temu, PawełJW napisał: zięciu nie jedzie??? Jedzie ale w przeciwnym kierunku. Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, orzeł napisał: Jedzie ale w przeciwnym kierunku. Chyba na komunalny🤕 Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Jeszcze Ela do zapisania 😀 od czwartku jeśli jest taka możliwość to my razem w pokoju / jak zawsze / ...... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 2 godziny temu, spinka napisał: Jeszcze Ela do zapisania 😀 od czwartku jeśli jest taka możliwość to my razem w pokoju / jak zawsze / ...... Mówisz masz 🙂 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Września 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 W dniu 30.08.2021 o 18:23, subaru gtb320 napisał: Chyba na komunalny🤕 😂😂😂😂 Pierwsza moja myśl : "Zięciu został zaj....y" Sebuś ,a co są już dwie kreski na teście??? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 1 Września 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 28 minut temu, krys70 napisał: "Zięciu został zaj....y" Krzychu. Miałeś na myśli "zajebisty" rozumiem? Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Września 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 godzinę temu, orzeł napisał: Krzychu. Miałeś na myśli "zajebisty" rozumiem? Tiaa "zajebisty" to on był jak nie mieszał w ........... A teraz Teściu (zazdrosny) chętnie by go zaj..ał😏 Teraz, krys70 napisał: Tiaa "zajebisty" to on był jak nie mieszał w ........... A teraz Teściu (zazdrosny) chętnie by go zaj..ał😏 P S. Przepraszam za spamik Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Września 2021 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 2 godziny temu, krys70 napisał: Sebuś ,a co są już dwie kreski na teście??? Taaa, covid🤣 Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 godzinę temu, krys70 napisał: Tiaa "zajebisty" to on był jak nie mieszał w ........... A teraz Teściu (zazdrosny) chętnie by go zaj..ał😏 P S. Przepraszam za spamik Pier....e wszystko jadę w bieszczady 😁 Grzeczni są 🤔 Odnośnik do komentarza
Zenek99 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Proszę o dopisanie do listy uczestników Zenek99 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Września 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Im bliżej spotkania w Krynicy Morskiej bardzo zastanawiam się nad moją obecnością na tym klubowym spotkaniu, powodem są ostatnie nie przewidziane prze że mnie wydatki, które zmniejszyły mój stan finansowy, dodatkowo cudownie lekarz neurolog mnie uleczł ... i zabrano mi rencinę po wypadkową ... ... ... Teraz, Doktorek napisał: uleczył Odnośnik do komentarza
kazak Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Kazak plus Paula plus dzieciaki Wiktor 15 Gabrysia 13Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu TapatalkaPrzepraszam i proszę o usunięcie. Kolizja terminów. Następnym razem Odnośnik do komentarza
SirBlack Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ja też poproszę o dopisanie 2 + 1 małolat Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Marzenko dopisz mojego młodego Ogólnie 5 osób dwa pokoje wszyscy od czwartku Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Września 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 W dniu 2.09.2021 o 19:05, Zenek99 napisał: Proszę o dopisanie do listy uczestników Zenek99 Jesteś uwzględniony na liście, Marzena oficjalnie dopisze dopiero po powrocie z Bieszczad 🙂 Przypominam o terminie wpłat za pobyt, który mija już za kilka dni. Odnośnik do komentarza
Zenek99 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 7 godzin temu, Ewik napisał: Jesteś uwzględniony na liście, Marzena oficjalnie dopisze dopiero po powrocie z Bieszczad 🙂 Przypominam o terminie wpłat za pobyt, który mija już za kilka dni. Dziękuję za informację, rozumiem, że mam zrobić przelew bez numeru z listy? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Września 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dobrze rozumiesz, wystarczy Nick 🙂 SirBlack jesteś zapisany, proszę o podanie wieku małolata. subaru gtb320, młody wciągnięty na listę Odnośnik do komentarza
putek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 rzutem na taśmę proszę o dopisanie do listy, putek od czwartku Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 8 Września 2021 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 2 godziny temu, putek napisał: rzutem na taśmę proszę o dopisanie do listy, putek od czwartku Dopisany 🙂 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi