stefanekmac Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Żoneczka chętna na Bieszczady. Da radę dopisać?
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2021 Ja poproszę o wyciągnięcie na listę i zakwaterowanie.
Pan rypak Opublikowano 20 Lipca 2021 Opublikowano 20 Lipca 2021 Proszę o wciągnięcie na listę i kwaterę:)
Klubowicze BUGI Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2021 W dniu 18.06.2021 o 17:55, stefanekmac napisał: Żoneczka chętna na Bieszczady. Da radę dopisać? W dniu 13.07.2021 o 15:24, Jack napisał: Ja poproszę o wyciągnięcie na listę i zakwaterowanie. 12 godzin temu, Pan rypak napisał: Proszę o wciągnięcie na listę i kwaterę:) Jestem na urlopie, wrócę to ogarnę i dam znać, nikt nie zostanie pominięty 😉
GrzechoCnik Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Spotkałem Watahę w Bieszczadach. Pozdrawiam z Rzepedzi.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2021 Jeszcze tylko Sierpień zleci i już będą Bieszczady 👍 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 28 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2021 Zobaczymy co się stanie z Czechami po Bieszczadach. /czy wpuszczą, czy kwarantanna po powrocie itd/. Ale na Bieszczady pomalutku można układać plany...
stefanekmac Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 BUGI my z tym psiakiem co ostatnio w Jaćwingu. Da radę?
Klubowicze BUGI Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2021 W dniu 1.08.2021 o 16:14, stefanekmac napisał: BUGI my z tym psiakiem co ostatnio w Jaćwingu. Da radę? W Smolnikach były pokoje tu są domki. Na ośrodku można być z psem opłata 10zł za dobę, ale w domku nie będziecie sami i nie mogę decydować za współlokatorów, bo ktoś może nie życzyć sobie psa w domku. Informacja o płatnościach i zaliczkach na 1 stronie BARDZO PROSZĘ O WPŁATY ZALICZEK PRZEZ OSOBY WYZNACZONE W DOMKU BARDZO PROSZĘ O ZGŁASZANIE REZYGNACJI Z UCZESTNICTWA W SPOTKANIU JSB2021 DO 15.08.2021 ABY NIE BLOKOWAĆ MIEJSCA W DOMKU OSOBY ZGŁASZAJĄCE REZYGNACJĘ PO TYM TERMINIE BĘDĄ PROSZONE O UREGULOWANIE WSPÓŁLOKATOROM ZA POBYT W DOMKU, ŻEBY NIE NARAŻAĆ ICH NA WIĘKSZY KOSZT POBYTU
stefanekmac Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 BUGI wysłałem przelew a zapomniałam o nicku i domku.. Mój nick to w sumie imie i pierwsze 3 litery nazwiska. Sorry ale dziś dzień trudny. Wyjątkowy..
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Bugi A tak w ogóle jaki jest koszt pobytu od osoby za dobę?.
Klubowicze BUGI Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2021 2 godziny temu, stefanekmac napisał: BUGI wysłałem przelew a zapomniałam o nicku i domku.. To zapomniałeś o najważniejszych danych, ale Ty nie miałeś robić przelewu jest jasno napisane na 1 stronie kto wpłaca zaliczkę za domek 4, reszta współlokatorów rozlicza się z wpłacającym na miejscu, żeby nie było znowu bałaganu 🤨...na mapkach widać kto w jakim domku jest zakwaterowany i z kim. Jutro to załatwię... Za każdy domek zaliczka wynosi 160zł za dwie doby, rozliczenia współlokatorów na miejscu z wpłacającym zaliczkę za domek, wpłacający rozlicza się za pobyt z Panem Markiem w imieniu współlokatorów podając nr domku. Domek 4 - zaliczka do wpłaty - kowal Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Bugi A tak w ogóle jaki jest koszt pobytu od osoby za dobę?. Jest na stronie Rajskie.pl cennik za dany domek za dobę bo są różne domki, Ty masz 19 w Rajskim, cenę podziel na ilość współlokatorów.. https://rajskie.pl/index.php/osrodek-rajskie/cennik-rajskie
romeo1971 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Proszę o dopisanie do listy uczestników Michal G. I zakwaterowania w Domku 4 do Kowala i romeoWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2021 3 godziny temu, romeo1971 napisał: Proszę o dopisanie do listy uczestników Michal G. I zakwaterowania w Domku 4 do Kowala i romeo Proszę bardzo Michał G. wskoczył na 25ty nr listy. Niedługo będzie zakwaterowany.
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Cześć Bugi. Proszę o wykreślenie z listy uczestników. Jak coś to może z Bratem coś sobie ogarniemy.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Takie pytanie jest jakiś ramowy plan spędzenia czasu typu wycieczki ,. przejazdy itp?? czy raczej tylko ..... luźne zajęcia?
Klubowicze BUGI Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Robert jeśli masz propozycję fajnej trasy z widokami to śmiało dawaj. Myślę, że na miejscu powstaną plany tras przy ognisku. Jeśli ośrodek przypadnie do gustu, to w przyszłym roku organizacja imprezy będzie zupełnie inna..
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Stefan, dzięki za zapłacenie zaliczki. pozdrawiam
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, grzybek napisał: Stefan, dzięki za zapłacenie zaliczki. pozdrawiam polecam odświeżyć w przeglądarce pamięć cache będą widoczne aktualne zmiany zakwaterowań
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 No teraz widzę. Trochę napisałem wcześniej na pv do starych współlokatorów z poprzedniego domku nr 4.Ale jak widać to nie aktualne. Proszę o deklaracje od Migu ,Jack i Pan Rypak jako zakwaterowani razem z domku X czy jedziecie. Bo trzeba wpłacić zaliczkę.
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 godziny temu, grzybek napisał: No teraz widzę. Trochę napisałem wcześniej na pv do starych współlokatorów z poprzedniego domku nr 4.Ale jak widać to nie aktualne. Proszę o deklaracje od Migu ,Jack i Pan Rypak jako zakwaterowani razem z domku X czy jedziecie. Bo trzeba wpłacić zaliczkę. Ja jadę, zaliczka w drodze, nie mam kontaktu z resztą obsady domku.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Migu napisał: Ja jadę, zaliczka w drodze, nie mam kontaktu z resztą obsady domku. Miguś, spox, wszystko będzie dobrze, tylko cytrynówkę weź. 😋😁 Ja będę w piątek wieczorem.
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 12 minut temu, Jack napisał: Miguś, spox, wszystko będzie dobrze Mówiłem..na spokojnie...😉
mkapilkr Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zaktualizowane mapki na prośbę BUGI Klimami Shift + Ctrl + Delete w przeglądarce i czyścimy "Buforowane obrazy i pliki" -> Klikamy wyczyść teraz
Rekomendowane odpowiedzi