stefanekmac Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Żoneczka chętna na Bieszczady. Da radę dopisać?
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2021 Ja poproszę o wyciągnięcie na listę i zakwaterowanie.
Pan rypak Opublikowano 20 Lipca 2021 Opublikowano 20 Lipca 2021 Proszę o wciągnięcie na listę i kwaterę:)
Klubowicze BUGI Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2021 W dniu 18.06.2021 o 17:55, stefanekmac napisał: Żoneczka chętna na Bieszczady. Da radę dopisać? W dniu 13.07.2021 o 15:24, Jack napisał: Ja poproszę o wyciągnięcie na listę i zakwaterowanie. 12 godzin temu, Pan rypak napisał: Proszę o wciągnięcie na listę i kwaterę:) Jestem na urlopie, wrócę to ogarnę i dam znać, nikt nie zostanie pominięty 😉
GrzechoCnik Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Spotkałem Watahę w Bieszczadach. Pozdrawiam z Rzepedzi.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2021 Jeszcze tylko Sierpień zleci i już będą Bieszczady 👍 1
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lipca 2021 Zobaczymy co się stanie z Czechami po Bieszczadach. /czy wpuszczą, czy kwarantanna po powrocie itd/. Ale na Bieszczady pomalutku można układać plany...
stefanekmac Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 BUGI my z tym psiakiem co ostatnio w Jaćwingu. Da radę?
Klubowicze BUGI Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2021 W dniu 1.08.2021 o 16:14, stefanekmac napisał: BUGI my z tym psiakiem co ostatnio w Jaćwingu. Da radę? W Smolnikach były pokoje tu są domki. Na ośrodku można być z psem opłata 10zł za dobę, ale w domku nie będziecie sami i nie mogę decydować za współlokatorów, bo ktoś może nie życzyć sobie psa w domku. Informacja o płatnościach i zaliczkach na 1 stronie BARDZO PROSZĘ O WPŁATY ZALICZEK PRZEZ OSOBY WYZNACZONE W DOMKU BARDZO PROSZĘ O ZGŁASZANIE REZYGNACJI Z UCZESTNICTWA W SPOTKANIU JSB2021 DO 15.08.2021 ABY NIE BLOKOWAĆ MIEJSCA W DOMKU OSOBY ZGŁASZAJĄCE REZYGNACJĘ PO TYM TERMINIE BĘDĄ PROSZONE O UREGULOWANIE WSPÓŁLOKATOROM ZA POBYT W DOMKU, ŻEBY NIE NARAŻAĆ ICH NA WIĘKSZY KOSZT POBYTU
stefanekmac Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 BUGI wysłałem przelew a zapomniałam o nicku i domku.. Mój nick to w sumie imie i pierwsze 3 litery nazwiska. Sorry ale dziś dzień trudny. Wyjątkowy..
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Bugi A tak w ogóle jaki jest koszt pobytu od osoby za dobę?.
Klubowicze BUGI Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2021 2 godziny temu, stefanekmac napisał: BUGI wysłałem przelew a zapomniałam o nicku i domku.. To zapomniałeś o najważniejszych danych, ale Ty nie miałeś robić przelewu jest jasno napisane na 1 stronie kto wpłaca zaliczkę za domek 4, reszta współlokatorów rozlicza się z wpłacającym na miejscu, żeby nie było znowu bałaganu 🤨...na mapkach widać kto w jakim domku jest zakwaterowany i z kim. Jutro to załatwię... Za każdy domek zaliczka wynosi 160zł za dwie doby, rozliczenia współlokatorów na miejscu z wpłacającym zaliczkę za domek, wpłacający rozlicza się za pobyt z Panem Markiem w imieniu współlokatorów podając nr domku. Domek 4 - zaliczka do wpłaty - kowal Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Bugi A tak w ogóle jaki jest koszt pobytu od osoby za dobę?. Jest na stronie Rajskie.pl cennik za dany domek za dobę bo są różne domki, Ty masz 19 w Rajskim, cenę podziel na ilość współlokatorów.. https://rajskie.pl/index.php/osrodek-rajskie/cennik-rajskie
romeo1971 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Proszę o dopisanie do listy uczestników Michal G. I zakwaterowania w Domku 4 do Kowala i romeoWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2021 3 godziny temu, romeo1971 napisał: Proszę o dopisanie do listy uczestników Michal G. I zakwaterowania w Domku 4 do Kowala i romeo Proszę bardzo Michał G. wskoczył na 25ty nr listy. Niedługo będzie zakwaterowany.
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Cześć Bugi. Proszę o wykreślenie z listy uczestników. Jak coś to może z Bratem coś sobie ogarniemy.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Takie pytanie jest jakiś ramowy plan spędzenia czasu typu wycieczki ,. przejazdy itp?? czy raczej tylko ..... luźne zajęcia?
Klubowicze BUGI Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Robert jeśli masz propozycję fajnej trasy z widokami to śmiało dawaj. Myślę, że na miejscu powstaną plany tras przy ognisku. Jeśli ośrodek przypadnie do gustu, to w przyszłym roku organizacja imprezy będzie zupełnie inna..
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Stefan, dzięki za zapłacenie zaliczki. pozdrawiam
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, grzybek napisał: Stefan, dzięki za zapłacenie zaliczki. pozdrawiam polecam odświeżyć w przeglądarce pamięć cache będą widoczne aktualne zmiany zakwaterowań
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Sierpnia 2021 No teraz widzę. Trochę napisałem wcześniej na pv do starych współlokatorów z poprzedniego domku nr 4.Ale jak widać to nie aktualne. Proszę o deklaracje od Migu ,Jack i Pan Rypak jako zakwaterowani razem z domku X czy jedziecie. Bo trzeba wpłacić zaliczkę.
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 godziny temu, grzybek napisał: No teraz widzę. Trochę napisałem wcześniej na pv do starych współlokatorów z poprzedniego domku nr 4.Ale jak widać to nie aktualne. Proszę o deklaracje od Migu ,Jack i Pan Rypak jako zakwaterowani razem z domku X czy jedziecie. Bo trzeba wpłacić zaliczkę. Ja jadę, zaliczka w drodze, nie mam kontaktu z resztą obsady domku.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Migu napisał: Ja jadę, zaliczka w drodze, nie mam kontaktu z resztą obsady domku. Miguś, spox, wszystko będzie dobrze, tylko cytrynówkę weź. 😋😁 Ja będę w piątek wieczorem.
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 12 minut temu, Jack napisał: Miguś, spox, wszystko będzie dobrze Mówiłem..na spokojnie...😉
mkapilkr Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zaktualizowane mapki na prośbę BUGI Klimami Shift + Ctrl + Delete w przeglądarce i czyścimy "Buforowane obrazy i pliki" -> Klikamy wyczyść teraz
Rekomendowane odpowiedzi