Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Październik 2020 w Zachodniopomorskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prognozy na dzisiejsze popołudnie są deszczowe więc pragnę uspokoić wszystkich cykających się że zmokną. Jest jeszcze garaż w którym pomieścimy się, a przyniesione kiełbaski zrobimy na grillu. Oczywiście odprawiamy modły o dobrą pogodę, bo nie ma jak to ognisko.

• Klubowicze
Opublikowano

1. Agnieszka i Maciek,

3. Zosia i Marek,

5. Karolina i Adaś,

7. Kamil Ania Szymon

10. Jacek

11. Piotr

12. KriSSo

13. kunisz 

14. Michał

Opublikowano

Ponieważ leje odpuszczam. Wpadnę w weekend na kawę.

Opublikowano

ponieważ leje deszcz ja odpuszczam bo jadę do Tanowa

• Klubowicze
Opublikowano

My już dojeżdżamy

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

My już na miejscu
75c4d23b663a3a1d5ac5e58b2e256006.jpg

Opublikowano

Piknie to wygląda, ja mam chirurga na 19:30 więc nawet się nie pisałem.

• Klubowicze
Opublikowano

My nadal
a68ae78732d8cae9e00466c5b1858b0e.jpg

Opublikowano

Brawo Zachodniopomorskie . Brawo Wy

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziękuję za fajne spotkanie 

Opublikowano

Dzięki wszystkim za przybycie, fajnie było Was zobaczyć 🙂

• Klubowicze
Opublikowano

Gospodarze i Goście bardzo dziękujemy było SUPER.

Opublikowano

Brawo GZ.

W ramach czwartkowego spotu, wysyłam fotki lokalesów { Trogir}. Wieczorami mimo środka tygodnia podjeżdżają squtami do knajpek na pogaduchy przy krewetkach i ośmiornicach. Pierwsze foto to opustoszały na godzinke parking przed ratuszem - LUNCH. Chwilę wcześniej parking wypełniony był squtami. Cały czas zadaję sobie pytanie. Dokąd oni cały dzień jeżdżą? Od rana do wieczora uliczkami miasta non stop ganiają tam i zpowrotem - cudowna kraina.

IMG_20201008_115820.jpg

IMG_20201005_110717.jpg

Opublikowano

Dziękujemy bardzo za przemiłe spotkanie

• Sympatycy
Opublikowano

Było miło i smacznie. Dzięki serdeczne za spotkanie

Opublikowano

Podziękowania dla gospodarzy i wszystkich uczestnikow👍👍👍

Opublikowano

Również dzięki za spotkanie. Michał gratuluję umiejętności kulinarnych. Do następnego.

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Abstrahując od tematu grilla i spotkania mam pytanie do Wojtka. Mógłbyś opisać swoje doświadczenia z infekcją covid? Myślę, że to może być pouczające, jakieś porady, na co zwracać uwagę, jak wygląda postępowanie z sanepidem i służbą zdrowia, jak generalnie to wygląda w praktyce. Nie oszukujmy się, wszyscy kiedyś będziemy musieli to przejść.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rogierro napisał:

Abstrahując od tematu grilla i spotkania mam pytanie do Wojtka. Mógłbyś opisać swoje doświadczenia z infekcją covid? Myślę, że to może być pouczające, jakieś porady, na co zwracać uwagę, jak wygląda postępowanie z sanepidem i służbą zdrowia, jak generalnie to wygląda w praktyce. Nie oszukujmy się, wszyscy kiedyś będziemy musieli to przejść.

Te doświadczenia są nieaktualne poza oczywiście osobistymi odczuciami Wojtka co do choroby. Zmieniły się przepisy dotyczące i izolacji i skierowań. Kiedy Wojtek zachorował było niewielu stwierdzonych w Szczecinie, zatem Wojtek z doświadczenia tego co widziałem dziś na Arkońskiej (byłem ćwierćsłużbowo nie jako pacjent) miał pełen luksus i zainteresowanie władz. Obecnie Sanepid w zasadzie odpadł jako coś co winno zarządzać kryzysem, pozostały SORy i pogotowie. Arkońska pracuje na granicy wydolności. Wywalają pacjentów innych i starają się udrożnić miejsca. Przyjeżdża karetka za karetką- to już moja przyjaciółka stwierdziła. 

• Sympatycy
Opublikowano

To dość długa opowieść, chyba nie na Forum i tym bardziej w tym temacie.
Jest założony osobny temat, ale tam już są inni znawcy i specjaliści jak np. ananakofana, czy Krzytro, więc nie mam czelności się wypowiadać
Opublikowano
19 godzin temu, Urbi napisał:

To dość długa opowieść, chyba nie na Forum i tym bardziej w tym temacie.
Jest założony osobny temat, ale tam już są inni znawcy i specjaliści jak np. ananakofana, czy Krzytro, więc nie mam czelności się wypowiadać

Rozumiem, mam tylko nadzieję, że wszystko się u Ciebie zakończyło dobrze. Pozdrawiam.

Opublikowano

Spontaniczny przelot na 2 godz.  przed wyjazdem 😎

18F5EFFD-670F-4C6D-8D53-566BB7E165BC.jpeg

• Sympatycy
Opublikowano
Rozumiem, mam tylko nadzieję, że wszystko się u Ciebie zakończyło dobrze. Pozdrawiam.

Dziękuje, po 19 dniach, od zdiagnozowania, udowadniania, że nie jestem zagrożeniem i nie trzeba się mnie bać, wróciłem do pracy. Czuje się dobrze, chociaż odczuwam jeszcze jakiś lekki rozstrój organizmu.
Opublikowano
Spontaniczny przelot na 2 godz.  przed wyjazdem
18F5EFFD-670F-4C6D-8D53-566BB7E165BC.jpeg.f3b3ceee127d65812ff3ad0ef489b466.jpeg
Pozazdrościłem i też poleciałem na godzinkę d92f8e44e9e20f228c83dbc006715d49.jpg

Opublikowano

Romciu, następnym razem musimy dograć te spontany🤓

Opublikowano
Romciu, następnym razem musimy dograć te spontany
Czerwiec!!! Stelvio Pass i parę innych górek[ jak pandemia pozwoli emoji1]