Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam, byliście dzisiaj pod Pleciugą?, bo podjechałem tam tak ok. 18:40 ale najwidoczniej się spóźniłem Kolego Darkovsky, spotkania pod Pleciugą rozpoczynają się o godz. 18.00 i po około pół godzinie gdzieś przemieszczamy się na dalszą część towarzyską lub kulinarną... Szkoda, że dzisiaj się trochę spóźniłeś... ale następnym razem może się uda spotkać... Pozdrawiam
Darkovsky Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Kolego Darkovsky, spotkania pod Pleciugą rozpoczynają się o godz. 18.00 i po około pół godzinie gdzieś przemieszczamy się na dalszą część towarzyską lub kulinarną... Szkoda, że dzisiaj się trochę spóźniłeś... ale następnym razem może się uda spotkać... Pozdrawiam aaa więc tak to wygląda dobra za tydzień będę punktualnie o 18
burgifan Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 aaa więc tak to wygląda dobra za tydzień będę punktualnie o 18 Cześć, czy to Ciebie dzisiaj zaczepiłem na Wojska Polskiego jadąc autem i namawiałem na dzisiejsze spotkanie na 18 ? Wiem, że było to X10 z małym logo Burgmani na chlapaczu.
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2014 Cześć, czy to Ciebie dzisiaj zaczepiłem na Wojska Polskiego jadąc autem i namawiałem na dzisiejsze spotkanie na 18 ? Wiem, że było to X10 z małym logo Burgmani na chlapaczu. Jeśli Ty, Maciek byłeś białym Fordem Mondeo kombi, to zaczepiałeś Sławka, mojego kolegę z pracy, który jechał granatowym X8 z małym logo Burgmanii na błotniku tylnym... Taką naklejkę Burgmanii, na tylnym błotniku ma tylko, jak się orientuję jedno Piaggio w Szczecinie... - moje, granatowe X8, którego aktualnym właścicielem jest Sławek - mój kolega z Polmozbytu... ;-) Ze znanych mi i widzianych przeze mnie dwóch egzemplarzy Piaggio X10, jednym beżowym Grześka (poznaliśmy kolegę w zeszłym roku), a drugim czarnym - nieznanego właściciela, żaden nie posiada takiej naklejki na tylnym błotniku...
Darkovsky Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Cześć, czy to Ciebie dzisiaj zaczepiłem na Wojska Polskiego jadąc autem i namawiałem na dzisiejsze spotkanie na 18 ? Wiem, że było to X10 z małym logo Burgmani na chlapaczu. to nie byłem ja
burgifan Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Jeśli Ty, Maciek byłeś białym Fordem Mondeo kombi, to zaczepiałeś Sławka, mojego kolegę z pracy, który jechał granatowym X8 z małym logo Burgmanii na błotniku tylnym... Taką naklejkę Burgmanii, na tylnym błotniku ma tylko, jak się orientuję jedno Piaggio w Szczecinie... - moje, granatowe X8, którego aktualnym właścicielem jest Sławek - mój kolega z Polmozbytu... ;-) Nie jechałem mondeo, tylko białym VW kombi, może to był Twój kolega z pracy, bo był granatowy, aczkolwiek dałbym sobie co nieco uciąć, że widziałem na nim wyraźnie X10
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 Maciek, Sławek pomylił markę, ale potwierdził że właśnie Jego zaczepiłeś na Wojska Polskiego, kiedy jechał rano do pracy na swoim granatowym Piaggio X8 400... ;-) O nas i naszych spotkaniach już od dawna wie, (zresztą w mojej pracy mało kto nie wie... ;-)) i niedługo się w końcu pojawi na czwartkowym spocie...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 Do pomysłu Wojtka. Pierwszy szkic. Co Wy na to? Jak dla mnie trochę za dużo tekstu, ale na razie nie mam pomysłu jak to zmienić. Myśle, że najtaniej będzie wydruk jednostronny, wielkości trochę powyżej wizytówki.
Rzelu Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ja dziś w nocy też spotkałem miłośnika skuterów. Wyglądam sobie przez balkon ok. 3 w nocy, a tam ktoś siedzi na moim skuterze i gmera przełącznikami! Zjechałem windą w kapciach, a to jakaś pijana łajza - facet ok. 30-ki. Jako osoba brzydząca się przemocą fizyczną i kochająca dzieci oraz zwierzęta ograniczyłem się do ściągnięcia go za kark ze skutera i solidnym kopem w cztery litery posłałem w dalszą drogę...szkoda że nie miałem czasu na założenie ciężkich butów.
Darkovsky Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ja dziś w nocy też spotkałem miłośnika skuterów. Wyglądam sobie przez balkon ok. 3 w nocy, a tam ktoś siedzi na moim skuterze i gmera przełącznikami! Zjechałem windą w kapciach, a to jakaś pijana łajza - facet ok. 30-ki. Jako osoba brzydząca się przemocą fizyczną i kochająca dzieci oraz zwierzęta ograniczyłem się do ściągnięcia go za kark ze skutera i solidnym kopem w cztery litery posłałem w dalszą drogę...szkoda że nie miałem czasu na założenie ciężkich butów.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 Dzisiaj znów widziałem kolejne maxi... i znów na ul. Wierzbowej... Pod biurem pośrednika ubezpieczeniowego TU Gothaer, stał zaparkowany srebrny Paiggio X8 125 lub 200 na ZPL... Pozdrawiam właściciela i oczywiście zapraszamy do naszej maxi skuterowej społeczności.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 Do pomysłu Wojtka. Pierwszy szkic. Co Wy na to? Jak dla mnie trochę za dużo tekstu, ale na razie nie mam pomysłu jak to zmienić. Myśle, że najtaniej będzie wydruk jednostronny, wielkości trochę powyżej wizytówki. Ktoś coś sądzi na ten temat?
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 Ktoś coś sądzi na ten temat? Artur, SUPER projekt ! Krótko, rzeczowo i treściwie. Wszystkie informacje właściwie stopniowane i świetnie rozmieszczone loga Burgmanii i Grupy Zachodniopomorskiej. Mnie się Bardzo podoba... Może dodałbym na drugą stronę jakieś zdjęcie z naszymi maxi skuterami, z któregoś z naszych spotkań czy wyjazdów...
Darkovsky Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Dzisiaj znów widziałem kolejne maxi... i znów na ul. Wierzbowej... Pod biurem pośrednika ubezpieczeniowego TU Gothaer, stał zaparkowany srebrny Paiggio X8 125 lub 200 na ZPL... Pozdrawiam właściciela i oczywiście zapraszamy do naszej maxi skuterowej społeczności. A ja dzisiaj widziałem niebieską Yamahe Majesty na Derdowskiego ok godz. 20, to pewnie twoja
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 A ja dzisiaj widziałem niebieską Yamahe Majesty na Derdowskiego ok godz. 20, to pewnie twoja Zgadza się, wracałem z pracy do domu. W Szczecinie są chyba tylko dwie niebieskie Yamahy Majesty 400, jedna Maćka ZRX a druga moja ;-) Jest jeszcze trzecia czarna z jasnobrązową kanapą, naszego kolegi Arka Rybaka.
burgifan Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 No i biała którą widziałem już kilka razy na Derdowskiego z plecaczkiem.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 Ktoś coś sądzi na ten temat? Jest OK.
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2014 No i biała którą widziałem już kilka razy na Derdowskiego z plecaczkiem. Maciek, jesteś pewien, że to biała nie srebrna i czy na pewno to YP400 a nie YP250 model 1999-2003...?!
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2014 Dzisiaj około godz. 11, mijałem się z kolejnym Piaggio X9..., tym razem czarnym jadącym ul. Wojska Polskiego od strony Centrum w kierunku J.Głębokiego... Patrząc po ilości skuterów Piaggio, które pojawiły się na naszych ulicach, maxi skutery tego włoskiego producenta stały się ostatnio bardzo popularne w naszym mieście...
burgifan Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Maciek, jesteś pewien, że to biała nie srebrna i czy na pewno to YP400 a nie YP250 model 1999-2003...?! Ja nie pisałem jaka, czy 250, czy 400, bo nie wiem, jeśli chodzi o kolor, to biała na 99%. Dzisiaj widziałem też białego, ale Piaggio, nie wiem jaki, pewnie X8.
Rzelu Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Do pomysłu Wojtka. Pierwszy szkic. Co Wy na to? Jak dla mnie trochę za dużo tekstu, ale na razie nie mam pomysłu jak to zmienić. Myśle, że najtaniej będzie wydruk jednostronny, wielkości trochę powyżej wizytówki. Artur musisz wziąć poprawkę na wielkość ulotki. Jeśli chcesz żeby tekst był czytelny to grafika typu loga itp. kwiatki będzie musiała ustąpić miejsca.
burgifan Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 grafika typu loga itp. kwiatki będzie musiała ustąpić miejsca. Co Ty ! Bez logo Burgmanii ? Będzie lipa, musi być chociażby nawet jako półprzeźroczyste tło, ale musi być, to jest święty znak !
azjon Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 wczoraj asystowałem koleżance przy zakupie czerwonej Vespy 125. Będzie jeździł jej mąż. A sprzedawca to właściciel Pizzy w Dobrej - ma 6 skutów w domu. B650 jeździ na codzień, An400 wozi pizzę, Tmax w remoncie, jeszcze coś w remoncie i old timerowa Vespa w rozpaczliwym stanie. Pegassus też wozi pizzę. Gość zdecydowanie nie chce do naszego grona (twierdzi że brak czasu)
grota10 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Byłem u niego kiedy szukałem 2oo. Dużo ich ma ale wszystkie zajechane
Rekomendowane odpowiedzi