dr.big Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 04.04 mam termin na zmianę kół z zimowych na letnie . I wtedy będzie już ciepło .
dziadzia Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 4 godziny temu, dr.big napisał: 04.04 mam termin na zmianę kół z zimowych na letnie . I wtedy będzie już ciepło . No kurna trzymam Cię za słowo he he ja dzisiaj pojechałem na moto oddać go do serwisu, u mnie w Szamoni było -4 o 10 rano, całe szczęście że nie pada to białe g.wno.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Marca 2018 Administrator Opublikowano 18 Marca 2018 Koty dziwnie miauczą, ludzie patrzą stęsknieni przez okna...to znak, że idzie lepsze
dziadzia Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 17 minut temu, MariuszBurgi napisał: Koty dziwnie miauczą, ludzie patrzą stęsknieni przez okna...to znak, że idzie lepsze Hi hi dobre!!! Idzie idzie i babajagi nie widać!
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2018 Chciałem tu tylko napomknąć, że dziś pierwszy dzień wiosny więc nie wypadało wyjechać do roboty inaczej niż na 2oo. Rano było -1 oC, a teraz to w pełni czuć wiosnę: piękne słoneczko i +3 oC
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2018 15 minut temu, DaniL napisał: ...dziś pierwszy dzień wiosny więc nie wypadało wyjechać do roboty inaczej niż na 2oo. Rano było -1 oC, a teraz to w pełni czuć wiosnę: piękne słoneczko i +3 oC Tak samo, dokładnie mam tak samo!
Krzychu13 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 może to jeszcze nie wiosna, ale jest nadzieja na 2oo
Siwy Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 A w Poznaniu + 2 stopnie , ale pada śnieg... Moja cierpliwość ma swoje granice !
dziadzia Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 11 minut temu, Siwy napisał: A w Poznaniu + 2 stopnie , ale pada śnieg... Moja cierpliwość ma swoje granice ! Wiesiu masz racje, ile do jasnej ciasnej można czekać na tą panią? czyli wiosnę, jak wstałem i odsłoniłem żaluzje to jak by mnie prąd poraził brrrrrrr.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 29 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2018 Wczoraj słoneczko i 6 na plusie, mówię "polecę na nockę motórem, przynajmniej na promie w kolejce nie będę stać"... Chyba na szczęście jakoś się złożyło, że pojechałem Smartem i tak to przy powrocie z roboty wyglądało...
Tatko Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 U dobrego gospodarza na drzewach same bombki rosną. ? Tylko nie te święta.
dr.big Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Dnia 17.3.2018 o 09:14, dr.big napisał: 04.04 mam termin na zmianę kół z zimowych na letnie . I wtedy będzie już ciepło . Pamiętajcie ...
Lucjan73 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Wyjechałem ze Szczecina w środę ok. 13. od okolic Gorzowa do Poznania śnieżyca. Za Poznaniem do Warszawy trochę deszczu a im bliżej stolicy lepsza pogoda. Budzę się w czwartek w hotelu a Warszawa biła śnieg, śnieg z deszczem a na drogach błoto pośniegowe. Uciekam z Warszawy do domu A 2 w kierunku Łodzi - pogoda coraz lepsza. Za Łodzią już nic nie pada, dojeżdżam do domu a tu słońce i + 9 . Praktycznie w jedną dobę przejechałem przez trzy pory roku... I jak tu nie wierzyć mądrościom ludowym - "w marcu jak w garncu".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jeszcze jutro plucha ale później nadchodzi upragniona pogoda... I to nie jest prima aprilis
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dnia 17.3.2018 o 09:14, dr.big napisał: 04.04 mam termin na zmianę kół z zimowych na letnie . I wtedy będzie już ciepło . Widzisz Andrzeju, pomyliłem się o jeden dzień . Ale termin udało się przełożyć na dzisiaj i już są letnie.
dziadzia Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dnia 30.03.2018 o 09:48, dr.big napisał: Pamiętajcie ... Normalnie big-u to jak nasza pogodynka, a właściwie pogodynek
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W górach zima w odwrocie ostatecznym. Jeszcze tylko niedobitki szwędają się po stokach. Jedynie ostatni wyciąg na Białce działa. No i oczywiście Kasprowy. A tak to wiosna. W związku z tym skuterem można do pracy w końcu dojechać. Jeszcze wczoraj było jak na zdjęciu a dzisiaj spokój i serwisowanie nart ma przyszły sezon.Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, zicoo62 napisał: W górach zima w odwrocie ostatecznym. Jeszcze tylko niedobitki szwędają się po stokach. Jedynie ostatni wyciąg na Białce działa. No i oczywiście Kasprowy. A tak to wiosna. W związku z tym skuterem można do pracy w końcu dojechać. Jeszcze wczoraj było jak na zdjęciu a dzisiaj spokój i serwisowanie nart ma przyszły sezon. Zicoo kolego sympatyczny. Kończ to serwisowanie nart i innych parapetów i szykuj oscypki na grilla, bo co będziemy opiekać na Burgmanii w tamtym roku Cię nie widziałem i nie było pieczonych oscypków Kurde, kto o tej porze w PL jeszcze na nartach jeździ
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A u nas znów straszy... Wczoraj rano do roboty na 2oo poleciałem, siedem stopni, więc po południu powinno być cieplej myślę, to wziąłem letnia kurtkę i lekkie rękawice... O 19-tej termometr na promie pokazywał mi trzy stopnie... Zmarzłem jak cholera
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A u nas od zeszłego weekendu non stop po 23. I jak na razie nic nie wskazuje że się ma zmienić
dziadzia Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 U nas również cieplutko wczoraj nawet +26 rano minimalna temperatura +9 jest suuuper!
Rekomendowane odpowiedzi