Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

2 stC na plusie, dadzą radę... ale na ulicach skuterów jakby nie widać za to ruch pieszych bardzo aktywny ;)

Via del Corso

• Klubowicze
Opublikowano

Ciekawe, czy mają piaskarki na stanie :D 

• Klubowicze
Opublikowano

Znajomi zamknęli knajpę na Piazza Fiume w Rzymie :(

Napisali na fb: oggi chiusi per neve (dziś zamknięte przez śnieg).

• Użytkownicy
Opublikowano

Tam jak dobrze deszcz popada to jest słabo, a tu śnieg.

Pozdrawiam
Radek

Opublikowano

Już czuć wiosnę
d87b4cc9a4e5ad14a78bb48f31582c27.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

I nawet widać:
d71e57b3e1160c86f02539c59838ab03.jpg

Pozdrawiam
Radek

Opublikowano

Tak śmiechem żartem !OK u mnie w miejscowości jest taki gość chyba jakimś ZIPPEM codziennie śmiga, rano i popołudniu, gdzieś z jakieś wioseczki. Chyba na pociąg albo na autobus i czy jest -20 czy inna temperatura, czy deszcz, czy śnieg dzień w dzień.  Ale jeżeli to jest jego środek transportu to dobrze jechać niż iść ileś km ;)  

Opublikowano

Dzisaj rano we Wrocławiu przed 7 było -11 a gość śmigał na X - ADV. Raczej nie  było  miło i przyjemnie. 

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie w tym własnie okresie B650 odpoczywa, a pracuje (wozi do pracy) niezawodny bzyk (50/90)  !scooter nieważne ile na minusie...:) jjk.thumb.jpg.d2911763c39f10e5b33171b876250d9e.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

My tu narzekamy, a tymczasem kawałek dalej na wschód...

142377941_o.jpg

Opublikowano

Oj, ZIMNO :eek: 

Można powiedzieć że zapomnieliśmy jakie były ZIMY ;)  Pamiętam jak w latach 80 na Mazurach były ZIMY, w nocy przeważnie - 30 albo więcej. W dzień  prawie -20, śniegu ze 2 m, pozawiewane drogi. Dopiero wieczorem przyjechał przez miejscowość kombajn do odśnieżania i był przejazd :)  To były ZIMY ;)  Dobrze że ta ZIMA się już kończy i te ZIMNE dni !OK  Bynajmniej tak zapowiadają w pogodach :unsure: 

Opublikowano
Dnia 3/1/2018 o 05:39, SlawoyAMD napisał:

My tu narzekamy, a tymczasem kawałek dalej na wschód...

142377941_o.jpg

A wyświetlacz wciąż działa, balszaja tiechnika ;)

Opublikowano

A już myślałem że to białe g.wno odeszło na dobre :(

09AB1049-0779-486D-BE0C-841B62B2C3C1.jpeg

Opublikowano
22 godziny temu, dziadzia napisał:

A już myślałem że to białe g.wno odeszło na dobre

Miejmy nadzieję że po tym tygodniu odejdzie i nie powróci, :)  bynajmniej tak zapowiadają w pogodach , a jak będzie to zobaczymy :unsure:  ale już by sie przydało i chce sie tej  WIOSNY !YES  

• Administrator
Opublikowano

Jutro we Wrocławiu ma być 17°C ... A jeszcze przed chwilą było -17 :o

W Wawie też będzie miła temperatura... No i bez wiatru :D więc będziemy korzystać.

Opublikowano

No i Dupa z jazdy  :(  , znowu zaczyna mrozić i śnieg zapowiadają na kilka dni  !sciana i podobno na Święta ma być ZIMOWO  :blink: Gdzie ta WIOSNA ?? :unsure: 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ale o co chodzi.  W Polsce jedne święta muszą być białe. Jak na Boże Narodzenie nie wyszło to teraz spadnie śnieg i statystycznie będzie OK :D

Opublikowano

Dwa dni było ok.Coś ponad 100 km nakręcone.Piachu na drogach multum niestety.

Opublikowano
23 godziny temu, EndriuBis napisał:

W Polsce jedne święta muszą być białe. Jak na Boże Narodzenie nie wyszło to teraz spadnie śnieg i statystycznie będzie OK :D

Noo, może być i tak ;)  ale by już się przydało ciepło i by się jakoś pośmigało tu i tam :)  Też trochę zależy od  regionu Polski, u nas na Mazurach to przeważnie zimniej i te ciepło przychodzi później :( a wiadomo jak z pogodą, nigdy nie wiadomo ;)  teraz zapowiadają ze u Was na Południu Polski ma posypać ostro śniegiem :blink: ale cóż poradzić, jak to mówią: SORRY, TAKI MAMY KLIMAT ;)  Ale najważniejsze że WIOSNA jest tuż, tuż !OKK

22 godziny temu, stefanekmac napisał:

Dwa dni było ok.Coś ponad 100 km nakręcone.Piachu na drogach multum niestety

Można powiedzieć: Pozazdrościć jazdy :)  dokładnie jak Kolega pisze, drogi są zasypane piachem  i trzeba uważać, bo można moment - polecieć :( 

Opublikowano

Odkąd mam motokocyk i mufki, śmigam w zasadzie codziennie. Ale dzisiaj ma porządnie posypać śniegiem, więc skuterek znowu pójdzie w odstawkę :(

Trzeba czekać na wiosnę...

• Klubowicze
Opublikowano
Dnia 15.03.2018 o 08:59, EndriuBis napisał:

Ale o co chodzi.  W Polsce jedne święta muszą być białe. Jak na Boże Narodzenie nie wyszło to teraz spadnie śnieg i statystycznie będzie OK :D

Tak dla przypomnienia - 1 kwietnia 2013 r., Wielkanoc - lany poniedziałek:

20130401.jpg

Opublikowano

No fakt - w niedzielę wielkanocną 31.03.2013 r. zaczęło padać. Na rodzinne śniadanie dojechałam po "czarnym", ale jak wyjeżdżałam to rower wyglądał tak :o

5aabf03a6f9e6_2013-03-3117_18_00.thumb.jpg.537b887de012d56f53169649e61e8b84.jpg

W tym roku też będziemy lepić zające zamiast bałwanków? ;)

5aabf148f084a_2013-04-0118_43_28.thumb.jpg.12f5d2c425b0a60cb4bd31c0f8d6e13b.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

E tam, święta za dwa tygodnie ... wiosna zdąży przyjść :) 

• Klubowicze
Opublikowano

Takim to można nawet w śniegu.  Fotka zrobiona dziś po południu w Warszawie.

TgnghP6uRieY2qEIeHYGHg.jpg

Opublikowano
23 godziny temu, DaniL napisał:

Tak dla przypomnienia - 1 kwietnia 2013 r., Wielkanoc - lany poniedziałek:

15 godzin temu, EwaPia napisał:

No fakt - w niedzielę wielkanocną 31.03.2013 r. zaczęło padać. Na rodzinne śniadanie dojechałam po "czarnym", ale jak wyjeżdżałam to rower wyglądał tak

Noo, faktycznie wtedy posypało trochę ;)  :blushing:

15 godzin temu, EwaPia napisał:

W tym roku też będziemy lepić zające zamiast bałwanków?

Oj, lepiej NIE !NOT  Niech ta WIOSNA przyjdzie wreszcie !OK tyle że, jej jakoś się nie śpieszy whist

14 godzin temu, Piootr napisał:

Takim to można nawet w śniegu.  Fotka zrobiona dziś po południu w Warszawie.

Można, Można :) Umie się gość ustawić, temu to Zima nie straszna ;) 

U mnie dziś piękna i słoneczna pogoda, ale ZIMNO przed 7.oo  -9.  Jakoś opady śniegu ominęły Północą część Polski jak na razie  :)