Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Witam.

Ja dzi? rano szusowałem na resztkach ?niegu na Telegrafie w Kielcach,a po obiadku rozpoczołem sezon skuterowy.Super dzień !OKK

Pozdrawiam Trebor !piwko

Opublikowano

A mnie dzisiaj po prostu skręcało . 13 na termometrze, a moj burger jeszcze nie wrócił z przegl?du od Sokołów. !piwko

• Sympatycy
Opublikowano
Dla Orzecha to pewnie nic nadzwyczajnego

Ja dzisiaj ?migałem w doborowym towarzystwie również z bananem na twarzy. Zawsze milej pojeĽdzić jak jest fajna pogoda a nie ta bura suka. Już miałem jej dosyć !piwko

• Sympatycy
Opublikowano
Dla Orzecha to pewnie nic nadzwyczajnego

Ja dzisiaj ?migałem w doborowym towarzystwie również z bananem na twarzy. Zawsze milej pojeĽdzić jak jest fajna pogoda a nie ta bura suka. Już miałem jej dosyć whist

Marudziłe?, że pot Cię zalewa i temperatura jest za wysoka whistwhist:D

• Sympatycy
Opublikowano
Marudziłe?, że pot Cię zalewa i temperatura jest za wysoka

Droczyłem się whist

Opublikowano

I ja dzisiaj wyjechałem Burgolotem whistwhistwhist:D !kisss

• Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj było super i można było po?migać - dzi? w/g prognoz miało być lepiej -

i niestety niesprawdziło się - deszcz i plucha.

Pozdrówko!

Opublikowano

Potwierdzam wczoraj ładnie dzi? na razie też ale zaczeło strasznie wiać znowu pogoda się pi...y (Ja chcę jeĽdzić !scooter)

Opublikowano

I tak ma być mokro do czwartku, a potem zimno, mroĽno i możliwe że ?nieg. Wrrrr.

A już miałem nadzieję że pojeżdzę.

Wczoraj dekoracjepostawilii, więc mogłem się do skutera dostać w magazynie - odpaliłem go, i aż się zdziwiłem że odpalił za pierwszym razem, my?lałem że akku zdechnie.

Opublikowano

Aktualnie w Krakowie Sodomia i Gomoria. Rano pięknie a teraz zachmurzone niebo i wieje, chyba co? popada, a prognozy przedstawiały piękn? pogodę.

• Sympatycy
Opublikowano

Wczoraj sobie polatałem, sprzęt przewietrzony. Miałem dzisiaj do fabryki

przyjechać na !scooter ale aura się znowu zj...a !tut

Za oknem ciemno jak w jakim? lutym... :angry:

pzdr

Opublikowano

W niedzielę trochę przegoniłem Majkę !bicz, ale wczoraj wracałem z pracy a tu miasto zakorkowane, pojechałem inn? drog? żeby

omin?ć jeden korek i utkn?łem w innym. ?le bez skutera :lol:

pozdro

Opublikowano

Nie wiem jak w innych rejonach Polski, ale bura suka wraca. W Krakowie pochmurno i ponuro a temperatura ci?gle spada. Szamani Burgmani ł?czcie się i od goncie t? zimę.

PS. Główny szamanie Burgmani chyba nie chcesz by twoje potomstwo przyszło na ?wiat w tak brzydk? pogodę.

Opublikowano
Nie wiem jak w innych rejonach Polski, ale bura suka wraca. W Krakowie pochmurno i ponuro a temperatura ci?gle spada. Szamani Burgmani ł?czcie się i od goncie t? zimę.

PS. Główny szamanie Burgmani chyba nie chcesz by twoje potomstwo przyszło na ?wiat w tak brzydk? pogodę.

Mnie w to nie mieszaj... !OKK Tym razem palców w tym nie maczałem... :)

Opublikowano

Mnie w to nie mieszaj... !OKK Tym razem palców w tym nie maczałem... !OKK

Ale poczarować możesz chodĽ raz zrób dobry uczynek. :) Proszę :)

• Klubowicze
Opublikowano

czy rzeczywi?cie podkarpackie takie chłodne ? dzisiaj dokładnie o 4.10 rano termometr u mnie pokazał 9 stopni , co prawda trochę padało ale ciepło. ale synoptycy strasz? !

• Sympatycy
Opublikowano

U mnie Londynie pogoda w deche tylko skuter w Wawie zostal !happybth !happybth Cale 10 dni metrem !happybth a mialem odpoczac na urlopie :D

Opublikowano

Dzisiaj Miałem wycieczkę do Wrocławia i z powrotem do Warszawy :):)

Przyznaję, że bura suka zima odeszła !happybth !happybth

Około 9.00 po Wrocławiem ( Byków ) całe niebo w słońcu, wyjeżdżaj?c z Wrocławia o 11.00 całe niebo w Słońcu !tut !tut i tak do samego Piotrkowa.

Trochę przed Warszaw? parę kropili spadło, ale na całej trasie temperatura nie schodziła poniżej 6 stopni C, oczywi?cie od 8.00.

To na prawdę już się sezon rozpocz?ł.

!tut !tut

Pozdrawiam

Więcek

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już od tygodnia regularnie dojeżdżam <_< do pracy - nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Opublikowano

A ja dzisiaj spanikowałem Przestraszyłem się prognoz i intensywnego deszczu. A tutaj jak na zło?ć ciepło i pogodnie.

Opublikowano

Deszcz będzie jutro...z do?ć sporym wietrzyskiem. Uważać na siebie twardziele ! <_<

Opublikowano

Maciej- a ty znowu Prognozy czytale??

<_<

• Klubowicze
Opublikowano

a ja widziałem wczoraj klucz dzikich gęsi he , he

Opublikowano

A ja przyjechałem w Bieszczady a ta bura suka za mn? :lol: . A jutro jadę do lasu i prognozy s? nie zbyt pomy?lne :lol: . Uf dobrze że 400 bo chyba bym zmarzł.(na pewno <_< )

Opublikowano

Na jutro proponuję dobrze zakotwiczyć wszelkie pojazdy coby nie odleciały w sin? dal <_<

Ciekaw jestem na ile sprawdz? się przepowiednie meteorologów,a s? one bardzoooo niepokojace :lol::lol: