Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2024 W dniu 15.01.2024 o 06:43, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Wiosno - przybywaj 🌞 Modły wysłuchane. Po wyjatkowo szaro burej i mokrej zimie, przyszła w końcu nieoczekiwana wiosna w... lutym. Najbliższy weekend zapowiadane są poziomy 16-17°C. Jest dobrze
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2024 4 minuty temu, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Najbliższy weekend zapowiadane są poziomy 16-17°C. Jest dobrze 💪 A idź Pan w ci..l . Akurat mam ten weekend zajęty jakimś gadaniem 🙃 I nici z polatanki.🤣
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2024 Obstawiam, że już za moment w Wiśle zobaczę zaparkowany ADV 😁
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2024 Ciekawe kto z Klubowiczów ma oprócz mnie 🤔 Bo mój czeka na przejażdżki całodzienne a nie takie popierdółki na godzinkę 😜 (no chyba że mi odbije . Co czasem się zdarza 🤣)
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego 2024 Panowie - po co czekać🤔 skoro już jest po 14cie stopni na plusie😃 Tak było wczoraj na Jurze😉 Dla Artura na ADV to tylko jeden rzut beretem😜 1
cezzar Opublikowano 27 Lutego 2024 Opublikowano 27 Lutego 2024 3 godziny temu, Nazir napisał(a): po co czekać🤔 skoro już jest po 14cie stopni na plusie Macie fajnie...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego 2024 7 minut temu, cezzar napisał(a): Macie fajnie... Dzisiaj jeszcze lepiej: słońce i 17stC 😃
Klubowicze nietoperz Opublikowano 27 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2024 4 godziny temu, Nazir napisał(a): Panowie - po co czekać🤔 skoro już jest po 14cie stopni na plusie😃 Tak było wczoraj na Jurze😉 Dla Artura na ADV to tylko jeden rzut beretem😜 Brawo Nazir ! Pogoniłeś zimę precz ! Mam nadzieję że już nie wróci!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Lutego 2024 15 godzin temu, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Obstawiam, że już za moment w Wiśle zobaczę zaparkowany ADV 😁 14 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Ciekawe kto z Klubowiczów ma oprócz mnie 🤔 ... dobra pany - teraz załapałem. 😋 ale zanim Arturo skrobnął posta się zastanawiałem czym tak podpadł, że Ojciec Dyrektor obiecał mu wrzucić (zaparkować) skuter do rzeki 🤣 @Nazir - ty to masz 'klawe życie" 😃 pięknie. U mnie w sobotę AKU podładowane, ale w niedziele nie było jakoś chęci. Inna sprawa że coś tam do zrobienia jest, a zima jakoś tak szybko przeleciała. 😲 jak co roku zresztą. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2024 26 minut temu, EndriuBis napisał(a): dobra pany - teraz załapałem. 😋 ale zanim Arturo skrobnął posta się zastanawiałem czym tak podpadł, że Ojciec Dyrektor obiecał mu wrzucić (zaparkować) skuter do rzeki 🤣 👍🤣
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2024 W Stolicy aktualnie 17°C w cieniu
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2024 I to w cieniu akumulatora 😉 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego 2024 7 godzin temu, EndriuBis napisał(a): @Nazir - ty to masz 'klawe życie" 😃 pięknie Przez grzeczność nie zaprzeczę😃 7 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Inna sprawa że coś tam do zrobienia jest, a zima.. A zima to tylko w kalendarzu i po pracy w lutym też można ponad 210km nakulać jak ja dziś😜 Pomyśl Endriu co daje Ci energię w życiu a w podświadomości przeczytasz to na dzisiejszym moim zdjęciu😁
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Lutego 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lutego 2024 14 godzin temu, Nazir napisał(a): .....Pomyśl Endriu co daje Ci energię w życiu a w podświadomości przeczytasz to na dzisiejszym moim zdjęciu😁 no wiesz co 😵 wstydu nie masz. Kolegę na wódkę namawiać w Wielkim Poście 😲 ............ 🤣 A tak serio - kto może to jeździ, ja na razie nie, ale UWAGA: bo jeszcze "Bura suka" ma wrócić 😬
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Lutego 2024 W dniu 28.02.2024 o 11:27, EndriuBis napisał(a): UWAGA: bo jeszcze "Bura suka" ma wrócić 😬 Tak mówią🤷♂️ Aż strach pomyśleć co będzie z tą ożywioną przyrodą 🫣
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Dziś Stolica była najcieplejszym miastem w PL. Zanotowane temperatury w stacjach na Okęciu mówiły o 28°C ale były dzielnice gdzie obserwowano cieplej. Tak dziś było na prawobrzeżnej Wawie, tuż po 14⁰⁰. Dla przypomnienia, jest 8 kwietnia Zaczynam się bać co będzie latem
stefanekmac Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Lata to będzie tydzień lub 2. Ciesz się tym co teraz.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Neguję!
Administrator Bomber Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zawsze można będzie jeżdzić tym jak przyjdzie globalne ochłodzenie 🤣 Też skuter 😀
stefanekmac Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Srednia temp Polski lipiec 2023 to 20.4. Podkarpacie ponad 21. Pobrzeże 17.9... LIPIEC a niecałe 18. Ten rok uważam że podobnie. Południe ciepło. Bałtyk nie.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Na wybrzeżu do tej pory było fajnie, ale Bura nie odpuszcza i idzie ochłodzenie... Przyszły tydzień samochodem z włączonym ogrzewaniem o poranku, jadąc do pracy 🥶
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Kwietnia 2024 8 godzin temu, stefanekmac napisał(a): ...... Południe ciepło. Bałtyk nie. no ale w czym problem 😀 pozdrawiam z Podkarpacia 🤣 Swoją drogą to ludziom nie dogodzi. Jak jest ponad 30°C - za gorąco, jak się trochę ochłodzi - za zimno 🙄 a ponoć nie ma złej pogody, tylko ludzie źle ubrani. 😉
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Stycznia Administrator Opublikowano 30 Stycznia Aktualnie w Stolicy piękna, bezwietrzna i sucha pogoda, a temperatura 12°C zachęca do jazdy. Widać to na ulicach i wypada z tego korzystać 💪 2
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Lutego Klubowicze Opublikowano 20 Lutego U nas na końcówce lutego jeszcze trzyma mróz, w dzień już trochę. ....Tymczasem w Mediolanie.... niczym pełnia sezonu
Krzynio66 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego u mnie dzis bylo -18 w nocy troche sniegu zalega po niedzieli jest nadzieja ze to koniec zimy
Rekomendowane odpowiedzi