Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ze snu zimowego obudziły się już najwięksi twardziele(Kefir whist ) więc z frekfencja nie powinno być kłopotu whist , co zreszt? pokazały ostatnie spotkanka czwartkowe :)

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

IdĽcie Wy jajcarze, bo w Trzebini to aż żal się robi jak to czytam...

Choć niby obiecałem Pani kelnerce się pokazać...

Ale ileż można...

Ciekawe ile osób się Wam pokaże? Jesli moze się wypowiedzieć w temacie kto? kogo nie będzie, to wydaje Mi się ze opcja podana przez Pablosa wydaje się atrakcyjniejsza... Bo co ludziom z samego jajca... A Żaba wspominał(zreszt? pałaszował) ostatnio żur że podobno SUPER maj?... Trzeba będzie keidy? spróbować, natomiast na czwartek bym Wam proponował jakie? troszkę szersze menu... Tym bardziej, że posiedzenie dłuższe się szykuje a nie jakas godzinka i do domu...

Proszę PO imprezce o jakie? sprawozdanie i fotki... Coby Nam "nieprzybyłym" podkręcić gula...

Pozdrowienia...Qba whist

P.S. Jak ja już chce w Wawie zamieszkać...Trza do tego d?żyć i nie będzie problemu whist

• Administrator
Opublikowano
P.S. Jak ja już chce w Wawie zamieszkać...Trza do tego d?żyć i nie będzie problemu :)

Kubo... czy już mam Ci szukać jakiego? przytulnego "kwadratu" ?? whist

Co do menu ?wi?tecznego to jutro będziemy ustalali... jestem za troszkę bogatszym whist

Opublikowano

No to widzę, że sobie troszkę podjemy :D , ateraz zasadnicze pytanie ... przyjeżdżamy na skuterach czy "czerwonymi bydłowozami" tudzież innymi ?rodkami "komunikacji zardczej" co by skosztować jakiego? napitku %.

Spowiadajcie się co bym na wariata nie wyszedł i jako jedyny na 2oo się nie przytoczył.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

z racji odległo?ci i pracy wieczorowej i ................. przyjadę na 2oo lebo na większej ilo?ci jak aura będzie niesprzyjaj?ca. Jedyny wyj?tek w tym roku stanowić będzie ?ledzik ;) ale do tego czasu jeszcze sporo wody w wisełce upłynie :D:D;)

• Administrator
Opublikowano

Oto propozycja Starego Młyna jaka została przygotowana na jutro dla naszego Klubu:

Stary Młyn

Ul. Wybrzeże Gdyńskie 2 rezerwacja: Burgmania

01-531 Warszawa data: 13.04.2006

Tel/fax 22 8397377 godzina: 19.00

ilo?ć osób: ?

1. MENU

• Sałatka z fet?

• Pieczywo ze smalcem

• Ogórki kiszone

• Surówka z białej kapusty

• Jajka w majonezie

Dania ciepłe:

• Żur z biał? kiełbas?

• Deska młynarza (mix mięs z grilla)

• Ziemniak pieczony z masłem czosnkowym

Koszt za powyższe menu wynosi 20 zł.za osobę.

Napoje płatne według spożycia.

Kawa 6 zł.

Herbata 5 zł.

Soki owocowe 4 zł.

Napoje gazowane 5 zł.

Tyskie beczka 50 l. 480 zł.

I co my?licie? Jak dla mnie OK. Cena skalkulowana z rabatem specjalnie dla Burgmanii ;)

Pozatym usłyszałem, że podobnie jak na imprezie Wigilijnej dostaniemy jeszcze jakiego? extra bonusa ;)

Czekam na Wasze sugestie.

• Administrator
Opublikowano

Jak dla mnie pelen kulinarny wypasik, obawiam sie tylko ze nawet ja nie bede wstanie pochlonac takiej ilosci zarla. Moje mozliwosci kiedy zoladek przyrastal mi do kregoslupa byly na poziomie zuru i deski mlynarza, a to naprawde jest ogrom zarla. ;) Jak najbardziej dwoma kolami jestem za ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Przyjeżdżam z pustym żoł?dkiem już od chwili obecnej nic nie jem ;););)

• Sympatycy
Opublikowano

;) No cudnie to jutro tylko ?niadanko i oczekiwanie na wieczorny wypasik, mniam

;) żur jest pychotka !!! ;)

• Administrator
Opublikowano

Tak przy okazji... jeste?my już wpisani na stałe w Starym Młynie.

Burgmania w Starym Młynie

Wkrótce pojawi? się w tamtejszej galerii fotki z naszych spotkań ;) .

Czkamy na zdania reszty Klubowiczów z ekipy Wawa zone odno?nie jutrzejszego "jajeczka" ;) .

• Sympatycy
Opublikowano

Już zaczynam po?cić przed tak zacn? kolacj? (jutrzejsz?) ;)

pzdr

• Administrator
Opublikowano

Juz sie slinie na jutrzejsza wyzerke, choc o alkoholu to moge zapomniec znowu dla Helmuta Cola. Co do umieszczenia naszego loga, to mysle ze latem kiedy beda tam tlumy bedziemy rowniez niezla atrakcja dla gosci. W koncu tyle maxi razem to nawet w "erze" sie nie da pokazac ;)

Opublikowano

Oczywi?cie jestem Za... za każdż wyżerk? oczywi?cie,po?cić nie będę wspólna kolacja z wami będzie fajnym deserkiem jutrzejszego dnia.

Ale będzie jutro narodu ... trzeba przyjechać grubo przed 19.00 co by miejscówki jakie? załapać whist .

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba szykuje się niezła impreza whist

Ja z Kasi? będziemy na pewno, do zobaczenia o 19-tej.

Pozdrawiam :P

• Klubowicze
Opublikowano

Będziemy:)

Opublikowano

SHREK I FIONA MELDUJˇ SIĘ. BĘDZIE ZAJE FAJNIE. JUŻ NIE MOŻEMY DOCZEKAĆ SIĘ.

whist

Opublikowano

Było Bardzo iło choć w naszym przypadku szybko się skończyło .

Pozdrawiamy Ania i Maciek ;)

Opublikowano

Trzeba przyznać, że Młynarz stan?ł na wysoko?ci zadania.

Podziękowania dla Młynarza za catering.

Podziękowania dla Magdy i Mariusza za organizację.

Jak kto? jeszcze przyczynił się do zorganizowania "Jajca" a o nim zapomniałem to też dzięki.

I oczywi?cie podziękowania dla wszystkich co przybyli za mił? atmosferę...zreszt? jak co tydzień.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witamy. Było miło ale szybko szię skończyło. Pozdrawiamy wszystkich i życzymy sokojnych i Radosnych Swi?t oraz mokrego Dyngusa. :

SHREK I FIONA

rolleyes:rolleyes:rolleyes:rolleyes:rolleyes:

• Administrator
Opublikowano

Wkrótce news i fotki z "jajeczka" na stronie głównej... chwila cierpliwo?ci ;)

Opublikowano

Bylem , zobaczylem , posiedzialem , poogladalem i najwazniejsze I dzien 150km :D

Opublikowano

Kolejne spotkanie czwartkowe zaliczone ;) Gosiu i Artixie wielkie dzieki!!! :P

Pozdrowienia dla Warszawy

majon

• 3 tygodnie później...
Gość Bobik X9
Opublikowano

Witajcie klubowicze,

mam na imie Bogdan mieszkam w Wawrze , moja przygoda z Maxi dopiero sie zaczęła. Zim? kupiłem Piaggio X9 EVO 125 ccm. ale chyba nie "allegro kupe" !scooter w tym sezonie przejechalem 2000 km. Chciałebym wpasc do Was do młyna, ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? :lol: w tym roku mam mature.

Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

U nas nie ma podziału na "za młodych" i "za starych" tylko czasem na "normalnych" i tych "mniej normalnych"... Naszcze?cie tych drugich jest jak na lekarstwo i zrobimy wszystko aby utrzymać tak? tendencję.

Wpadaj w czwartek !scooter

Opublikowano

Mariuszek, chyba na odwrót !scooter

W końcu czy to jest normalne, aby jeĽdzić na 2oo ? :D:lol:

Oj muszem ja Was też odwiedzić i sprawdzić jak się na tych spotkaniach sprawujecie ?

Teraz dzień długi to spróbuję wpa?ć, podocieram przy okazji Deauvilla, szkoda że w sobotę się nie zbieracie ! A może co? planujecie w weekend ?

Pozdrawiam

RobB. :lol: