Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego 2023 31 minut temu, BUGI napisał(a): Fajnie wyszło - tylko ta czerwona czapka jakoś mi nie pasuje 🤭🙂 - może jak w każdej grupie wszystko na niebiesko ? Jako, że moja babićka pochodiła z Chrzanowa🤭🤭🤭 (okej: Korzkwi👈😁) zabiorę głos (bo "tubylcy" się nie kwapią) i dołożę cegiełkę z BUGIm - jeden kolor i prosty wzór, to do mnie przemawia. Oczywiście - i to podkreślę☝️ - to głos nie z regionu, więc pomijalny😉 Co nie wymyślisz, to jak jest taka opcja - zamawiam na mój sqtr!! i będę z radością zasuwał po małopolskich terenach z tym logiem jako reklamą 🛵regionu👌
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 16 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 16 Lutego 2023 10 godzin temu, Nazir napisał(a): Co nie wymyślisz, to jak jest taka opcja - zamawiam na mój sqtr!! i będę z radością zasuwał po małopolskich terenach z tym logiem jako reklamą 🛵regionu👌 Wezmę kilka na zlot, jak ktoś zasłuży to dostanie😉
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 19 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Lutego 2023 Trochę późno (praca niestety), ale w temacie małopolskich tematów przesyłam zdjęcia z koszulki: przód, tył i rękaw.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Lutego 2023 1 godzinę temu, zicoo62 napisał(a): Trochę późno (praca niestety), ale w temacie małopolskich tematów przesyłam zdjęcia z koszulki: przód, tył i rękaw. Też myślałem o lajkoniku ale zostanie chyba ten smok tylko bez czerwonej czapeczki lajkonika (bo jak na niebiesko to na niebiesko). Jeszcze tylko dwa projekty i koniec zobaczymy co i jak. Ale koszulka z imieniem mi się podoba i chyba sobie taką zrobię. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia !
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 21 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 21 Lutego 2023 Prace dobiegły końca i tak chyba zostanie. Ma być skromnie na niebiesko i wyraźnie - jeżeli ma ktoś jakieś komentarze to proszę bo raczej idzie do druku. W oryginale ma w najszerszym miejscu 10 cm. Wezmę parę sztuk na zlot to rozdam (a widziałem już parę osób z woj. małopolskiego zapisanych). A zapomniał bym 1 sztuka gratis idzie na śląsk 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Lutego 2023 Administrator Opublikowano 21 Lutego 2023 Dobra robota 👍
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 21 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 21 Lutego 2023 Ten odpowiedź został doceniony przez MariuszBurgi! Rafa303 otrzymał(a) odznakę 'Superstar' i 10 punktów. Czyli robota zatwierdzona - idzie do druku !!!
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Marca 2023 Tak praca wykonana, naklejki odebrane i koniec chyba w tym temacie. Jak ktoś będzie chętny to kontakt ze mną i prześlę - koszt wykonania 1szt. 10 zł. (moja praca - czyn społeczny 😀). 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Marca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Marca 2023 Poproszę jedną sztukę, odbiorę i zapłacę osobiście na ognisku podkarpackim. Może być?
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 4 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 4 Marca 2023 8 godzin temu, Saper napisał(a): Poproszę jedną sztukę, odbiorę i zapłacę osobiście na ognisku podkarpackim. Może być? Ty masz gratis (jedną😀)
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Marca 2023 Żeby nie było, że zrobione i leży w szafie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2023 Wyszło fajnie 👍
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Maja 2023 Zakończyłem właśnie moją historie z logiem ''małopolska'' wisienka na torcie - polar, z takim haftem. Zespół artystyczny pod ''wezwaniem'' PawełJW😀 - jeszcze raz dzięki 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Maja 2023 2 godziny temu, Rafa303 napisał(a): Zakończyłem właśnie moją historie z logiem ''małopolska'' wisienka na torcie - polar, z takim haftem. Zespół artystyczny pod ''wezwaniem'' PawełJW😀 - jeszcze raz dzięki Zacnie👌 A polarki od Paweła💪💪💪
Rekomendowane odpowiedzi