Amstafftbu Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Hey szukam naklejki burgmani. Dokładnie taka jak na foto
Saper Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Można dostać na zlotach i spotach. W Warszawie to myślę, że bez problemu.
Rafa303 Opublikowano 2 Lutego 2023 Opublikowano 2 Lutego 2023 Przeglądam dość długo forum i nie mogę znaleźć emblematu grupy małopolska z logo burgmani, chyba że jej oficjalnie nie ma. Jeżeli już istnieje to proszę o informację !
Saper Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Nie pamiętam, czy takowa była w ogóle opracowana w czasach świetności grupy małopolskiej. Na razie jesteś "skazany" na oficjalne logo Burgmanii, bo grupa małopolska jest w głębokiej hibernacji. Chyba, że masz przemożną i nie do opanowania chęć posiadania takiego loga - wtedy opracuj swoją wersję.
Rafa303 Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Mam już projekt tylko nie wiem czy musi go ktoś z ''dowództwa'' zatwierdzić i czy w ogóle wolno mi go stworzyć. Czy obowiązują jakieś normy np. wielkość itp. Oczywiście podobne do innych grup np. mazowieckiej, łódzkiej czy śląskiej jakiś ogólny wzór powinien obowiązywać. To jest jeszcze w trakcie prc i muszę go przedstawić na forum małopolski czy reszta go zaakceptuje. Smok wawelski mi się niestety nie mieści i nie pasuje a lajkonik - jeszcze zobaczę. Herb Krakowa no cóż mam nadzieję, że będzie dyskusja.
Paul Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Jak pomniejszysz do wielkości naklejki to może być mało czytelne .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2023 100% racja Paul 👍
Rafa303 Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 1 godzinę temu, Paul napisał(a): Jak pomniejszysz do wielkości naklejki to może być mało czytelne . Nie widziałem jeszcze oryginału loga burgmanii (chodzi mi o wymiary), ten projekt to dopiero zarys. Poczekam na zlot to wtedy dopracuje dzieło😀
Rafa303 Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Chyba, że ktoś mi poda wymiary loga wysokość i szerokość
Rafa303 Opublikowano 7 Lutego 2023 Opublikowano 7 Lutego 2023 Ponaglam pytanie czy komukolwiek zechciało by się przejść do garażu i na swoim sprzęcie zmierzyć logo www.burgmania.pl (wysokość/szerokość), tworzę naklejkę dla małopolski i jest mi to potrzebne. W sumie zobaczę ją na zlocie, ale to dopiero w czerwcu !. W dniu 1.08.2020 o 18:47, Saper napisał(a): Można dostać na zlotach i spotach. W Warszawie to myślę, że bez problemu. Czyli muszę wpaść na X wiosenne otwarcie w Jadwisinie - prawie Warszawa.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Lutego 2023 Administrator Opublikowano 7 Lutego 2023 Ponaglam pytanie czy komukolwiek zechciało by się przejść do garażu i na swoim sprzęcie zmierzyć logo www.burgmania.pl To jakaś inna strona. Nie znam Naklejki są w dwóch standardach wymiaru. Duża to 100x75mm Mała 60x45mm
Rafa303 Opublikowano 7 Lutego 2023 Opublikowano 7 Lutego 2023 Tak nie .pl tylko .net Dziękuje. Jak się spotkamy stawiam 🍺
Saper Opublikowano 7 Lutego 2023 Opublikowano 7 Lutego 2023 2 godziny temu, Rafa303 napisał(a): Czyli muszę wpaść na X wiosenne otwarcie w Jadwisinie - prawie Warszawa. Nic nie stoi na przeszkodzie, a fajnie będzie Kolegę poznać, i mniemam, że jakaś naklejka się znajdzie. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 7 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2023 3 godziny temu, Rafa303 napisał(a): Jak się spotkamy stawiam 🍺 ...jak się spotkamy to ja Tobie też postawię 🍺 ..a wiesz za co ??? ...za to, że Chcesz coś zrobić dla swojego regionu, a nie tylko dla siebie samego 👏 👍 ps."młodym, aktywnym na forum czasem brak siły przebicia".. ale jak chcesz coś zrobić bezinteresownie to 👏 👏 👏
Rafa303 Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 5 godzin temu, BUGI napisał(a): ...jak się spotkamy to ja Tobie też postawię 🍺 ..a wiesz za co ??? ...za to, że Chcesz coś zrobić dla swojego regionu, a nie tylko dla siebie samego 👏 👍 ps."młodym, aktywnym na forum czasem brak siły przebicia".. ale jak chcesz coś zrobić bezinteresownie to 👏 👏 👏 ale ja jestem bardzo młody na forum
Rafa303 Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zleciłem wykonanie emblematu firmie, która się tym zajmuje. Będzie chyba lepiej i ładniej, ja niestety nie dałem rady.
Rafa303 Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Jest kilka pomysłów. Dochodzi jeszcze np. napis ''małopolska''. Bo napis ''grupa małopolska'' - musi się utworzyć w/g mnie przynajmniej 5 osób. Proszę osoby z małopolskiego o przynajmniej jakąś akceptację tych propozycji, albo o jakąś wypowiedz czy te naklejki mogą reprezentować nasze województwo. Dalsze prace trwają. a zapomniałem je wstawić, chwila Proszę o wypowiedzi, która najbardziej pasuje. Bo muszę to zgłosić do wykonania. 1
Paul Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, Rafa303 napisał(a): Proszę o wypowiedzi moim skromnym zdaniem
Rafa303 Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Jakieś sugestie !?? PAUL moja córa też za A mi się podoba ten z czapeczką lajkonika
Paul Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 23 minuty temu, Rafa303 napisał(a): PAUL moja córa też za A mi się podoba ten z czapeczką lajkonika pozwoliłem sobie na małą korektę co ty na to 1
EndriuBis Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 1 godzinę temu, Rafa303 napisał(a): ..... Bo napis ''grupa małopolska'' - musi się utworzyć w/g mnie przynajmniej 5 osób. Proszę osoby z małopolskiego o przynajmniej jakąś akceptację tych propozycji... Patrząc "historycznie" to my też Małopolska 😉 tylko z drugiej strony Wisły 😃 Generalnie to powinni oceniać ludzie z samego regionu, ale jak już to mi też ten smok w czapce się podoba. @Paul dla mnie ten smok to bardziej jakiś z "Władcy pierścieni" niż Wawelski, chociaż bo zmianie ryjka i dołożeniu czapki - już całkiem całkiem 🙂 Pierwszy (to ten ziejący ogniem pod Wawelem ? ) jakoś mi nie pasi, a ostatni to taki Made In China.
Rafa303 Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Paul mistrzostwo ! Przesunę go w lewo do góry + napis małopolska i to będzie lux mam nadzieje, że ktoś z małopolski się odezwie. Projekt będzie w ''bazie'' czekam na opinie Paul zostaniesz chyba ojcem chrzestnym wizerunku jeżeli się nic nie zmieni. Szkoda bo myślałem, że ludziska z małopolski mają swoje wizje !!!. Czekam na propozycje do połowy marca potem każe drukować kilka sztuk. Albo tylko dla siebie.
Rafa303 Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 EndriuBis każdy emblemat dot. każdego województwa jest troszkę z przymrużeniem oka !
Klubowicze BUGI Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2023 4 godziny temu, Paul napisał(a): pozwoliłem sobie na małą korektę co ty na to Fajnie wyszło - tylko ta czerwona czapka jakoś mi nie pasuje 🤭🙂 - może jak w każdej grupie wszystko na niebiesko ?
Rekomendowane odpowiedzi