Gość Counterox Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Cze?ć Planuje sprzedać Majesty pod koniec sezonu. 2003 rocznik, 1 rejestracja koniec czerwiec/lipiec 2004. 1,5 lat gwaranji jeszcze. Wszystko oryginalne ładnie pracuje. Lany olej castrol GPS (act-evo) za 40 zł przebieg 5600 ( już jestem na 2 przegl?d umówiony w ASO) Ubezpieczony w warcie (oc, NW) Jak nówka v-max 110 km/h Płynnie chodzi, elegancko wszystko OK. Ile za ni? mógłbym dostać ?? Nowa 17 tys. zł kosztuje Na co che się przesi??ć narazie nie zdradze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
0 Gość Krzych Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Widziałem ta Yamaszkę - całkiem ładna . Na wycenie się nie znam , ale wiadomo , że napływ tanich pojazdów z zagranicy strasznie zaniża warto?ć twojej. Ale maszynka całkiem całkiem .... Odnośnik do komentarza
0 Sympatycy zegar Opublikowano 16 Maja 2005 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Witam W kwietniu kupiłem takiego skuterka jak Ty masz Rocznik 2003- połowa czerca kupiona w polskim salonie I wła?ciciel przebieg ok. 9000 km były zrobione 3 przegl?dy w ASO Ja dałem za ni? 10600 ( chociaż wła?ciciel chciał 12000) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Pytanie
Gość Counterox
Cze?ć
Planuje sprzedać Majesty pod koniec sezonu.
2003 rocznik, 1 rejestracja koniec czerwiec/lipiec 2004.
1,5 lat gwaranji jeszcze. Wszystko oryginalne ładnie pracuje.
Lany olej castrol GPS (act-evo) za 40 zł
przebieg 5600 ( już jestem na 2 przegl?d umówiony w ASO)
Ubezpieczony w warcie (oc, NW)
Jak nówka
v-max 110 km/h
Płynnie chodzi, elegancko wszystko OK.
Ile za ni? mógłbym dostać ?? Nowa 17 tys. zł kosztuje
Na co che się przesi??ć narazie nie zdradze
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi