Elvis Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 A po czerwcu nastał lipiec … tak, tak … połowa roku już za nami … jak dla mnie minęła niemal niepostrzeżenie … jakoś szybko, bezboleśnie i bez rewelacji … 🤔 Lipcowe powietrze ma być gorące … przynajmniej tak mówią prognozy zapodawane przez meteorologów … mam nadzieję że się w jakiejś tam części mylą i rozgrzane masy powietrza co jakiś czas zostaną pocięte na wskroś deszczem … bez przesady oczywiście, tak dla schłodzenia lipcowej atmosfery … 🌦️ Jako że lato pełną gębą, życzę wszystkim udanych moto wypraw, jak najmniej ekstremalnych temperatur, twardych i przyczepnych nawierzchni pod kołami oraz dobrego samopoczucia i humoru każdego dnia ... Tym optymistycznym akcentem kończę i jednocześnie wszystkich pozdrawiam … aha … i nie oglądać się za dziewczynami które snują się każdego dnia i tu i ówdzie i tam i siam, po chodnikach i trotuarach, albo inaczej … oglądać się ale bez rozpraszania swojej uwagi, tak by było najlepiej ... Do zobaczenia w trasie ... pozdrawiam ... LwG ... ✋ 1
romeo1971 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Dzięki Mirek,jak zawsze na stanowisku.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2020 Mirek szacun. 👍 dzięki, jak zawsze pierwsza liga
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2020 8 godzin temu, Rzelu napisał: Elvis przerzucił się z poezji na esej... Ale nadal rządzi.👍
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2020 Czy nasze spotkania pod Pleciugą jeszcze się odbywają? 😉
burgifan Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Dnia 1.07.2020 o 04:52, Elvis napisał: aha … i nie oglądać się za dziewczynami które snują się każdego dnia i tu i ówdzie Próbowałem, nie da się 😆
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2020 9 godzin temu, ArtCho napisał: Czy nasze spotkania pod Pleciugą jeszcze się odbywają? 😉 Proponuję dzisiaj że by się odbyło. Ja będę pod Pleciugą. Jadę o 10-tej do Wolina, w planie ognisko, powrót około 16-tej. zapraszam chętnych.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2020 Też będę pod pleciugą
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2020 I jak się spotkacie to może pogadacie na temat organizacji spotkania majowego ? 😉 plisss, plisss 🙂
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2020 Już się robiWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2020 Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zaklepuję dla siebie wszystkie wykopane niemieckie pamiątki!
EndriuBis Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 2 godziny temu, bilety napisał: Już się robi..... to ile ten Twój sprzęt spala grillowanych kiełbasek na godzinę pracy 🤔 6 kiełbasek - to kopanie do wieczora ? 🤣
cris76 Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 2 godziny temu, bilety napisał: Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Marek, sorry ale co, kret Ci kiełbachy zajumał?
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2020 Spot dzisiajWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 A ja dzisiaj z plecakiem który kiedyś był mniejszy i lżejszy na Dominikane poleciałem. Frekfencja rewelacyjna. Co się stało? Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Godzinę temu, romeo1971 napisał: Co się stało? Bilety jajka rozdawał.
Rogierro Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 1 godzinę temu, romeo1971 napisał: A ja dzisiaj z plecakiem który kiedyś był mniejszy i lżejszy na Dominikane poleciałem. Frekfencja rewelacyjna. Co się stało? Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Chyba przejeżdżałeś koło mojego domu w okolicach 16-17. Super frekwencja, ja niestety trochę się zagapiłem z godziną i dopiero o 18:20 przypomniałem sobie o spocie ale co się odwlecze to nie uciecze.
romeo1971 Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Chyba przejeżdżałeś koło mojego domu w okolicach 16-17. Super frekwencja, ja niestety trochę się zagapiłem z godziną i dopiero o 18:20 przypomniałem sobie o spocie ale co się odwlecze to nie uciecze. Zgadza się. Próbowałem mijać korki. Ale nie widziałem Cię Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
wd40 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 18 godzin temu, Rzelu napisał: Zaklepuję dla siebie wszystkie wykopane niemieckie pamiątki! Jest parę łusek i wagon kolejowy bez ciuchci..
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2020 Dnia 2.07.2020 o 09:31, Joasia70 napisał: I jak się spotkacie to może pogadacie na temat organizacji spotkania majowego ? 😉 plisss, plisss 🙂 Pogadaliśmy 🤠
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2020 20 godzin temu, cris76 napisał: Marek, sorry ale co, kret Ci kiełbachy zajumał? Co ty robimy Mierzeję Wiślaną. 21 godzin temu, EndriuBis napisał: to ile ten Twój sprzęt spala grillowanych kiełbasek na godzinę pracy 🤔 6 kiełbasek - to kopanie do wieczora ? 🤣 to był podkład do pracy.
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2020 Jakieś propozycję wycieczki na dzisiaj?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
ADAM84 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Konkretnej propozycji nie mam ale chętnie dołączę za jakąś godzinkę
Rekomendowane odpowiedzi