Sympatycy orzech Opublikowano 9 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2007 Brakuje: Spinki Odzywać się, jedzieciesz z nami czy konkurencyjna grupa się nam tworzy !scooter ? Mamy: 1.Worlan - T-max 2.Emiksik i Mamu?ka - B400 3.Michalu - Xciting 4.Wiecek - B400 5.Mak i Gosia - B400 6.Arek - YP250 7.Orzech - YP400 8.Pleban i Kasia - B400 9.Szuwarek i Ola - B400
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2007 Artix i Gosia wyruszaj? około godziny 18 tej, a Spinka ? !scooter, nie wiem.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2007 Kisiel jak dojedzie to w sobotę rano z Nowego S?cza, więc na mnie jako "członka" nie liczcie !scooter
Macek Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 My z Ysabel ruszamy z Wawy dopiero w piatek ok. 11:00 przed poludniem. Niestety nie dolaczymy do zacnego grona w te strone !scooter . Czy ktos wybiera sie w Bieszczady w pietek? Pozdr, Macek
szuwarek Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Obecni!!! Jedziemy! (tzn. mam nadzieję że jedziemy gdyż jakie? choróbsko nas dopadło. !scooter ) Aktualnie intensywnie się kurujemy aby we czwartek móc z Wami ruszyć. Skompletowali?my już nawet pełne stroje skuterowe (Ola ma wreszcie spodnie !scooter ). |ledzimy w?tek na bież?co więc do zobaczenia we czwartek !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 9 Września 2007 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2007 tak sobie czytam o Waszych planach wyjazdowych w Bieszczady - kurde fajnie macie !scooter i trochę zazdroszczę Wam . ale niestety u mnie pewne względy nie pozwalaj? na doł?czenie do dobrej zabawy i dobrego towarzystwa - w przyszłym roku stanę na uszach żeby wzi?ć w udział w tej imprezie. życzę wszystkim udanej imprezy i szczę?liwego dojazdu i powrotu ! !scooter - " Wasze zdrowie w gardła nasze "
Pleban Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Obecni!!!Jedziemy! (tzn. mam nadzieję że jedziemy gdyż jakie? choróbsko nas dopadło. ) Aktualnie intensywnie się kurujemy aby we czwartek móc z Wami ruszyć. !scooter No to super!! Ekipa się nam niezła szykuje. Więcek! Nie obijaj się tylko edytuj pierwszy post i uaktualniaj listę !scooter żółtodziobie !scooter Przy okazji dopisz do mnie na plecaka moj? żonę. No chyba że ma jechać z Tob? !scooter Stawiam na trasę Nr 1.
Więcek Opublikowano 10 Września 2007 Autor Opublikowano 10 Września 2007 Obecni!!!Jedziemy! (tzn. mam nadzieję że jedziemy gdyż jakie? choróbsko nas dopadło. !scooter ) Aktualnie intensywnie się kurujemy aby we czwartek móc z Wami ruszyć. No to super!! Ekipa się nam niezła szykuje. Więcek! Nie obijaj się tylko edytuj pierwszy post i uaktualniaj listę żółtodziobie Przy okazji dopisz do mnie na plecaka moj? żonę. No chyba że ma jechać z Tob? !scooter Stawiam na trasę Nr 1. Impreza w sobotę w domu się skroiła !scooter W niedziele ręka sie trzęsła i jak edytować posta jeżeli klawiatura jest za mała, a monitor o?lepia. Od dzisiaj stoję na posterunku i przestaje się oci?gać Trasa nr 1 jest O.K. !scooter
Kasik Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 2. Pleban + Żona Oj, imprezka imprezka, ale widac niedziela nie starczyła na odpoczynek !scooter Więcu?, znam cię już pewnie z 15 lat ,a Ty nadal nie wiesz jak się nazywam !scooter !scooter pozdrawiam, Kasia
Więcek Opublikowano 10 Września 2007 Autor Opublikowano 10 Września 2007 2. Pleban + Żona Oj, imprezka imprezka, ale widac niedziela nie starczyła na odpoczynek !scooter Więcu?, znam cię już pewnie z 15 lat ,a Ty nadal nie wiesz jak się nazywam pozdrawiam, Kasia To Pleban kazał Mi dopisać żonę !scooter nie wspominał nic o Kasi, a ja sie posłuchałem ponieważ znowu z wymy?lał by Mi od żółtodzioba !scooter P.S. Już sie poprawiam !scooter Pozdrawiam Jarek
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2007 Brakuje:Spinki Odzywać się, jedzieciesz z nami czy konkurencyjna grupa się nam tworzy !scooter ? jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale napewno będę może dzień wcze?niej a może spotkamy się na wyjazdówce ??? Wszystko wyja?ni się przez najbliższe godziny, bo siedzę sobie jeszcze nad morzem !scooter !scooter pozdrawiam deszczowo !scooter
RobB. Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Opcja nr 1. będzie najlepsza:Kozienice-Zwoleń-Lipsko-Ożarów-Sandomierz-Tarnobrzeg-Kolbuszowa-Rzeszów-Dynów-Sanok-Zagórz-Lesko-Ustrzyki Ewentualnie z Rzeszowa [9] w dół do Domaradzu i dalej Brzozów-Sanok To jest moja propozycja. Wychodzi 397 km z Wilanowa do Ustrzyk (wersja przez Domaradz) Mogę opracować traskę i lecieć jako pierwszy !scooter No ja nie wiem, Wy to wszędzie macie blisko,?! Mnie z Konstantynwa wyszło 460 km. Jak wyjedziemy o 9:00 to w Rzeszowie mogliby?my być ok. g.15-16 i spotkać się z Wami?! Czy kto? zna jaki? pkt. charakterystyczny i najlepiej z wyszynkiem w Rzeszowie?! Pozdrawiam RobB. !scooter Po co wam p.deszczowce przecie ma nie padać......MA LAĆ !scooter Ale damy radę
pilot Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Mnie z Konstantynwa wyszło 460 km. Jak wyjedziemy o 9:00 to w Rzeszowie mogliby?my być ok. g.15-16 i spotkać się z Wami?! Czy kto? zna jaki? pkt. charakterystyczny i najlepiej z wyszynkiem w Rzeszowie?! My?lę że możecie się spotkać przy Mcdonalds ul.Batalionów Chłopskich jest przy wylocie na Krosno,Sanok no i stan?ć jest gdzie.
dr.big Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Troche ponad 1000 km !scooter , niestety przejechane bedzie roznymi innymi srodkami transportu ...
Mamuśka Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Uff! Skuterek zrobiony. Dziękujemy Kris !TAZ za to że stan?łe? na wysoko?ci zadania! Dzięki tobie pojedziemy w Bieszczady na 2oo. Jeszcze tylko wymiana oponek i będziemy mieć pełnosprawnego Burgolota. Pozdrawiamy Zostało 2,5 dnia!
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2007 Jak wyjedziemy o 9:00 to w Rzeszowie mogliby?my być ok. g.15-16 i spotkać się z Wami?!Czy kto? zna jaki? pkt. charakterystyczny i najlepiej z wyszynkiem w Rzeszowie?! Oczywi?cie możemy się spotkać. Mi wychodzi, że będziemy w Rzeszowie około 14-15 więc możemy się rozmin?ć o 2 godziny. My?le, że zajechać do McDonalda nie zaszkodzi bo i tak jest po trasie. Rob prze?lij tel. na PM to się zdzwonimy po drodze.
Administrator Artix Opublikowano 10 Września 2007 Administrator Opublikowano 10 Września 2007 A ja dzis mam juz nowe kapcie wiec SW przygotowane do jazdy w gory. Z Wawy ruszam kolo 17-18 w czwartek, zalezy jak uda mi sie wyjsc z pracy. Wiec przed polnoca powinnismy z Gosia do was dobic. Do zobaczyska wiec w Bieszczadach !TAZ
RobB. Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Jak wyjedziemy o 9:00 to w Rzeszowie mogliby?my być ok. g.15-16 i spotkać się z Wami?!Czy kto? zna jaki? pkt. charakterystyczny i najlepiej z wyszynkiem w Rzeszowie?! Oczywi?cie możemy się spotkać. Mi wychodzi, że będziemy w Rzeszowie około 14-15 więc możemy się rozmin?ć o 2 godziny. My?le, że zajechać do McDonalda nie zaszkodzi bo i tak jest po trasie. Rob prze?lij tel. na PM to się zdzwonimy po drodze. Oj mojego telefonu jest pełno na forum !TAZ !TAZ więc jak go jeszcze raz zamieszczę to nic to nie zmieni: 600 901 844. Też postaram się podpi?ć tel. pod kask. Pozdrawiam i do zobaczyska. RobB. !TAZ
mak Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 My już mamy kondomki, więc jeste?my 100% przygotowani na wyjazd !OKK !TAZ Jeszcze tylko dwa dni! !TAZ !TAZ
Pleban Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Wychodzi 397 km z Wilanowa do Ustrzyk (wersja przez Domaradz) No ja nie wiem, Wy to wszędzie macie blisko,?! Mnie z Konstantynwa wyszło 460 km. To dodajcie nam jeszcze dojazd z 3miasta a okaże się kto ma blisko. !TAZ
Mareczek Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Troche ponad 1000 km !TAZ , niestety przejechane bedzie roznymi innymi srodkami transportu !TAZ ... Bigu przyjedĽ do Gdańska to będziesz miał jeszcze parę kilometrów więcej. !OKK Czekam na Ciebie !TAZ
dr.big Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Bigu przyjedĽ do Gdańska to będziesz miał jeszcze parę kilometrów więcej. !OKK Czekam na Ciebie !TAZ Mareczku, tym razem jade do Wawy (bilety juz zakupione) i tam sie prawdopodobnie zobaczymy !TAZ . Do Gdanska to moze na poczatku pazdziernika ? Koniec OT : Chetnie ruszylbym na skucie z Wawy, calej grupie zycze szerokosci i do zobaczenia na poludniowym- wschodzie w czwartek !TAZ .
mak Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Czy kto? bierze jaki? aparat fotograficzny? My niestety (stety) mamy lustrzankę, która z akcesoriami zajmuje cały plecak. Na skuter totalnie odpada, a nie możemy teraz kupić jakiej? "małpki"... To nasz pierwszy wspólny wyjazd maxi, więc fajnie byłoby mieć dokumentację foto !TAZ.
Administrator Artix Opublikowano 11 Września 2007 Administrator Opublikowano 11 Września 2007 O na pewno aparatow bedzie ci dostatek
Mamuśka Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 My bierzemy cyfrówkę i tak jak na |RM będę ku rozpaczy niektórych opstrykiwać wszystkich. Zapewniam was że i wy się załapiecie na fotki - zerknijcie na moj? fotograficzn? relację z |RM - to się przekonacie Jeszcze tylko 2 dni - niecałe! Do zobaczenia!
Rekomendowane odpowiedzi