Kolega chce kupić Yp125 no i znalazł fajna !scooter Jest ona z 2002r i ma przejechane podajze 23000km. (czym jeszcze mozna potwierdzić taki przebieg)? No i tu wi?że sie moje i jego pytanie: Ile jeszcze pojeĽdzi (ile km) tak zeby nie wkładać większych pieniędzy w silnik? Wiem ze pasek to napewno trzeba wymienic i pewnie rolki. Ale głuwnie chodzi nam tu o bradziej droższe cze?ci silnika: np wario, sprzedło, cylinder itp.
Ps: Go?ć ktory sprzedaje tego skuta powiedział ze moze załatwić koledze orginalny pasek za 50zl hehh..troche niechce mi sie w towierzyc..no ale.. i kolejne pytanie: Jak rozróżnić orginalny pasek do YAMAHY Majesty 125 od jakiejs podroby??
Prosze o odpowiedz tak do godziny 13 max (bo wtedy jedziemy ogladac tego skuta)
Pytanie
Gość NIMAGO
Witam !piwko
Kolega chce kupić Yp125 no i znalazł fajna !scooter Jest ona z 2002r i ma przejechane podajze 23000km. (czym jeszcze mozna potwierdzić taki przebieg)? No i tu wi?że sie moje i jego pytanie: Ile jeszcze pojeĽdzi (ile km) tak zeby nie wkładać większych pieniędzy w silnik? Wiem ze pasek to napewno trzeba wymienic i pewnie rolki. Ale głuwnie chodzi nam tu o bradziej droższe cze?ci silnika: np wario, sprzedło, cylinder itp.
Ps: Go?ć ktory sprzedaje tego skuta powiedział ze moze załatwić koledze orginalny pasek za 50zl
hehh..troche niechce mi sie w towierzyc..no ale..
i kolejne pytanie: Jak rozróżnić orginalny pasek do YAMAHY Majesty 125 od jakiejs podroby?? 
Prosze o odpowiedz tak do godziny 13 max (bo wtedy jedziemy ogladac tego skuta)
poozdrawiam !piwko
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi