Apollo Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Czołem, Przeszukałem forum oraz instrukcję dostępna w Internecie i nie mogę znaleźć ważnej dla mnie informacji. Pacjent: Suzuki Burgman 125, 2011 rok. Jakie żarówki do podświetlenia zegarów oraz jak dostać się do zegarów? Z góry dziękuję za pomocne informacje.
0 igloo74 Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Witam,Znalazłem taką instrukcję do Burka 2007-2009 może to pomoże https://drive.google.com/file/d/1uolIWRXYQ56iHNzlRbLoaPCVQAz6pmWW/view?usp=drivesdkPozdrawiam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
0 Dawid1111 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ściągasz wieniec (nosek czy jak tam zwał), szybę, górny plastik (ten przy szybie) i masz dostęp do licznika. Diody można wykręcić w palcach. Bardzo ciężko je dostać w sklepie. Ich budowa w skrócie to dioda wsadzona w plastik. Ponieważ nigdzie nie mogłem ich dostać to kupiłem w innym "plastiku" i poprzekładałem same diody do tych plastików, które miałem w liczniku.
Pytanie
Apollo
Czołem,
Przeszukałem forum oraz instrukcję dostępna w Internecie i nie mogę znaleźć ważnej dla mnie informacji.
Pacjent: Suzuki Burgman 125, 2011 rok.
Jakie żarówki do podświetlenia zegarów oraz jak dostać się do zegarów?
Z góry dziękuję za pomocne informacje.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi