Elvis Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Koniec jaj, przyszedł maj, zazielenił wszystko wkoło I choć wirus robi swoje ludziom bardziej jest wesoło. Bo zmniejszają się zakazy, i nakazów co raz mniej, Więc chłopaku wsiądź na moto, dodaj gazu i się śmiej. Nie patrz nawet na pogodę, czy to słońce, czy to deszcz Na kanapę weź blondynę, albo czarną, którą chcesz. No i pognaj wprost przed siebie, przeskocz rzeczkę, omiń las Nie oglądaj się za siebie, wykorzystaj dobry czas … Króciutko … jako że ten sezon rozpoczął się nietypowo?, pamiętajcie, gdy wyjedziecie w trasę, choćby tę najkrótszą, to trzeba mieć OCZY SZEROKO OTWARTE i umieszczone DOOKOŁA GŁOWY ... Kierowcy puszek nie są jeszcze przyzwyczajeni do naszej obecności na drogach i częstokroć trzeba za nich myśleć ... ech ...? No i strzeżcie się tego świństwa które podobno jest wszechobecne, choć ja, co raz bardziej jestem skłonny podpisać się pod jedną teorii spiskowych …? A tak poza tym to miłego kulania skutów i do zobaczenia w trasie … LwG …? Miesiąc maj uważam za otwarty …
romeo1971 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Elvis jak zwykle czujny.Dzięki Mirek. Szerokośći na drodze.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Kto wcześnie wstaje ten rozpoczyna. Mirek jak zawsze pięknie rozpocząłeś ? Pozdrawiam.
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2020 Mirku dzięki - jesteś WIELKI jak zwykle co miesiąc.
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2020 Mirku jak zwykle nie zawiodłeś. Tobie i całej naszej Braci życzę udanych wyjazdów i szczęśliwych powrotów.
czemil Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Krótka wizyta w Wolinie. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2020 My też w trasie Wysłane z mojego telefonu o dużych możliwościach.
darecki2059 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Jeszcze zdjęcia z dzisiejszego wypadu do Wolina. ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2020 Rzelu przekroczył granicę... Dwa tygodnie kwarantanny ?
Rogierro Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Posiłkując się propozycjami przejażdżek wrzucanych na grupach FB bo na forum oficjalnie nikt nie jeździ, udało mi się pokulać z Kamilem. Też byliśmy blisko granicy jednak nie odważyliśmy się na przekroczenie Najważniejsze jednak jest to, że udało się nawinąć kolejne kilometry i odreagować te panujące obostrzenia.
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2020 2 godziny temu, SlawoyAMD napisał: Rzelu przekroczył granicę... Dwa tygodnie kwarantanny ? ? myślę że był w strefie między granicznej, chyba nie musi przechodzić kwarantanny. ? a gdzie był fotograf?
Rogierro Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 45 minut temu, bilety napisał: ? myślę że był w strefie między granicznej, chyba nie musi przechodzić kwarantanny. ? a gdzie był fotograf? No właśnie :-)
burgifan Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Mirku ogromny szacun dla Twojego talentu. Robisz to po mistrzowsku!
Rzelu Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Nikt się nie chwali niedzielnymi wycieczkami...
kantos Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 14 godzin temu, Rzelu napisał: Nikt się nie chwali niedzielnymi wycieczkami... Rzelu? Obelix? ?
Borek 2 Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Darz Bór wszystkim Klubowiczom. Mirku nie omijaj lasów ?
Elvis Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Opublikowano 4 Maja 2020 Mirku nie omijaj lasów Nie omijam, wręcz przeciwnie ... ale rym tego wymagał
romeo1971 Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Polatanka w rejonach Boba.Bogdan dzięki za miłe spędzony czas i przejażdżkę na Honda Sw t400 150km nawiniete . Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2020 Oooo, Bob na wreszcie poważnym sprzęcie (prawie żart ?)... Chyba się zaszczepił (zaraził ?), chłopak i będzie następny "zintegrowany" ...
Elvis Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 Dnia 7.05.2020 o 01:03, SlawoyAMD napisał: ............. i będzie następny "zintegrowany" ... Nie przesadzaj Sławku .... trochę niosą Cię emocje na fali z i n t e g r o w a n y c h ... ?
Bob Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 ? Pozostaje przy :trdycyjnych" skuterach...narazie?...integra fajny sprzęt,ale nie spełnia moich oczekiwań względem skutera.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2020 11 godzin temu, Bob napisał: ? Pozostaje przy :trdycyjnych" skuterach...narazie?...integra fajny sprzęt,ale nie spełnia moich oczekiwań względem skutera. ? Brawo TY
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2020 JeździmyWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi