Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A ja się jeszcze składam... Przytarta owiewka już doprowadzona niemal do perfekcji. Kształt dość skomplikowany, ale z opalarką udało się wyciągnąć folię, tam gdzie trzeba... Jeszcze druga strona (by obie były w "karbonie") i czas brać się za kufry boczne... 1
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2020 no Sławek szacun.
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2020 No i pojeździłem, jutro też do pracy na skucie. 2
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2020 9 godzin temu, bilety napisał: no Sławek szacun. Dzięki Marku, ale z kuframi już tak fajnie nie będzie... Lewy oberwał najgorzej, bo na nim "zawisł" cały skuter z bagażem i mimo, że pojechał na boku jakiś max 3-4 metry, to ciężar i tarcie zrobiło swoje. Przetarcia są bardzo głębokie, a częściowo plastik jest nadtopiony, więc sporo rzeźbienia będzie przed folią... Ale koszt nowych kuferków (pojedynczych nie sprzedają), mocno mnie mobilizuje do pracy ?
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlawoyAMD napisał: Dzięki Marku, ale z kuframi już tak fajnie nie będzie... Lewy oberwał najgorzej, bo na nim "zawisł" cały skuter z bagażem i mimo, że pojechał na boku jakiś max 3-4 metry, to ciężar i tarcie zrobiło swoje. Przetarcia są bardzo głębokie, a częściowo plastik jest nadtopiony, więc sporo rzeźbienia będzie przed folią... Ale koszt nowych kuferków (pojedynczych nie sprzedają), mocno mnie mobilizuje do pracy ? Widzę że dasz radę.
darecki2059 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Brawo Sławek będzie ładnie , szpachelek ładnie wyprowadzisz i nie będzie śladu. ? A karbonik wyszedł Ci bardzo ładnie i wygląda profesionalnie.
melmacie Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dzień dobry, masz jakieś zdjęcie?Powodzenia w naprawie. Myślałem że masz padake więc nawet zdjęcia pokrywy wkleiłem. Marek mi podpowiedział że jednak mp3. . Na działę pojechałem moim ukochanym MAKSIEM analizując zajście. Oczywiście domyślałem się że klękła przekładnia koła. O 22;30 poleciałem do garażu namierzyć problem. Po zdjęciu pokrywy napędu ukazał się winowajca; włoska niedoróbka polegająca na podparciu wałka na którym opiera się sprzęgło i dzwon w delikatnym nadlewie w postaci tulejkiDLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z jednej strony wałka masywne łożysko toczne a po przeciwnej, drobny aluminiowy nadlewik mający przenosić potężny moment obrotowy z małego koła zębatego na dużo większe???????? Tak więc Mp3 uziemione. Pokrywa napędu na złom i wymiana wspomnianego łożyska tocznego bo rozleciało się. To tak nawiązując do PADAKI.
cris76 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Mp3 wyreanimowane. Pacjent otrzymał nową przekładnię ponieważ posypały się zęby na jednym z kół. Pokrywa dostała nowe gniazdo łożyska tocznego. Wybudzenie z narkozy odbyło się o 1;45 w nocy ale squt ma się dobrze i przywiózł mnie do pracy.? Dobrze że ma 3 koła bo jeszcze lekko się chwieje? 11 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Dzięki Marku, ale z kuframi już tak fajnie nie będzie... Lewy oberwał najgorzej, bo na nim "zawisł" cały skuter z bagażem i mimo, że pojechał na boku jakiś max 3-4 metry, to ciężar i tarcie zrobiło swoje. Przetarcia są bardzo głębokie, a częściowo plastik jest nadtopiony, więc sporo rzeźbienia będzie przed folią... Ale koszt nowych kuferków (pojedynczych nie sprzedają), mocno mnie mobilizuje do pracy ? Dużo pracy ale dużym utrudnieniem jest strukturka na dolnej części kufra. Szpachlem da się to ładnie wyprowadzić na gładko natomiast struktura to wyższa szkoła jazdy. Na rynku dostępne są spraje strukturalne do tworzyw ale to i tak nie ten efekt. Okleina to bardzo wdzięczny materiał, mój T-max oklejałem i wyszło całkiem fajnie. Powodzenia
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Dnia 15.04.2020 o 14:31, Rzelu napisał: Trochę o naszych okolicach coś nie działa.
ChaoticEvil01 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 29 minut temu, bilety napisał: coś nie działa. ?? Mi normalnie odtwarza Edit: Aaa już wiem co nie tak, kliknij w napis a nie w ikone play a przejdzie do yt gdzie normalnie działa ?
Rzelu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Rzeczywiście jest jakiś kłopot z odtwarzaczem, najlepiej na YouTube, odcinek 6 i 7 jest o okolicach Szczecina, m.in. Niederfinow.
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2020 20 minut temu, kantos napisał: Jeździ ktoś? Ja znów od poniedziałku.
melmacie Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Tylko do sklepu. Jeszcze jutro i ok. Pełno sprawdzających. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 5 godzin temu, kantos napisał: Jeździ ktoś? Ja jeżdżę, przy okazji zakupów albo robót na działce zawsze jakąś rundkę zrobię, dzisiaj np. 85 km nawinąłem z kolegą Małym z działek. 1
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Sezon otwartyWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1
romeo1971 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja dzisiaj też 100km bordową na Dominikane poleciałem .Ale nie było komu fotek strzelić. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja Cie dziś widziałem w Szczecinie bordową ? 1
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2020 16 minut temu, burgifan napisał: Ja Cie dziś widziałem w Szczecinie bordową ? ? ja ciebie też dzisiaj widziałem w osobówce. ? 1
burgifan Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Dzisiaj znowu? Ja Cię dziś szukałem i nie widziałem. Ale wczoraj za to widziałem również Maćka Melmaćka jak jechał z Szosy Polskiej od dawnego pomnika. Mijał mnie, ale nie miał pojęcia że jest na celowniku ?
romeo1971 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Odwiedziny Michała na Dominikanie i mała rundka. Dzięki za odwiedziny i wyciągnięcie mnie na polatanke. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A ja dzisiaj spontanicznie SN, może ktoś chętny jutro?
melmacie Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Trzeba wywietrzyc wirusa. Wczoraj już wietrzylem trochę. Wbudowalem sobie start awaryjny i zmieniłem benzynę. Obeszło się bez niespodzianek.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi