Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownicy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Niestety życie jest przewrotne i trochę pokrzyżowało mi plany. Zostałem tymczasowo zdany na cztery kółka, w związku z tym swoje miejsce noclegowe odstępujemy rezerwowym, myślę, że Agatka z Zenkiem się ucieszą. Nie znaczy bynajmniej, że się nie spotkamy, będziemy w piątek i w sobotę wieczorem z odpowiednimi zapasami oraz dobrym humorem. Rozliczymy się na miejscu o ile istnieje taka możliwość.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Godzinę temu, zicoo62 napisał: Niestety życie jest przewrotne i trochę pokrzyżowało mi plany. Zostałem tymczasowo zdany na cztery kółka, w związku z tym swoje miejsce noclegowe odstępujemy rezerwowym, myślę, że Agatka z Zenkiem się ucieszą. Nie znaczy bynajmniej, że się nie spotkamy, będziemy w piątek i w sobotę wieczorem z odpowiednimi zapasami oraz dobrym humorem. Rozliczymy się na miejscu o ile istnieje taka możliwość. Czyli wpisać was na pole kempingowe??? Dnia 8.06.2020 o 21:11, Zenek napisał: na jedną dobę z miejscem w domku Zenek wpisuję Was na miejsce Zico, mam nadzieję ze od piątku (trzeba wykorzystać taką szansę😉) Dnia 17.05.2020 o 12:46, Zbychu napisał: Dysponujemy przyczepą kampingowa Zbychu jaka decyzja na przyjazd z przyczepą
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2020 Przelew w drodze. Do zobaczenia w lipcu.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownicy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Jako że nie mam daleko to transport na nocleg do domu ogarnięty został bynajmniej. Reasumując. Impreza wieczorna tak. Jazda na moto i spanie = nie.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Godzinę temu, zicoo62 napisał: spanie = nie. OK Zrobił nam się 2-os wolny jeśli ktoś ma ochotę się zapisać
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 10 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2020 Paweł - wchodzę z żoną w ten domek- potwierdź proszę czy jest ok to planuje wyjazd w te okolice.
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 godziny temu, zicoo62 napisał: Jako że nie mam daleko to transport na nocleg do domu ogarnięty został bynajmniej. Reasumując. Impreza wieczorna tak. Jazda na moto i spanie = nie. A już myślałem, że będzie okazja "opić" wymianę kasku 😉
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Czerwca 2020 Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2020 Śledzę temat 😉 Jeśli nic się nie wykrzaczy to planuję się pojawić.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 godzinę temu, ZYBEX napisał: wchodzę z żoną w ten domek Ok miejsce zaklepane
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownicy Opublikowano 10 Czerwca 2020 A już myślałem, że będzie okazja "opić" wymianę kasku Czy ja napisałem, że będę kierował? Opić można też brak wymiany kasku. Cholerny korona wirus sprawił, że w tym roku nie będzie nowej maszyny. Ale jest dodatkowa motywacja na przyszły rok.Wysłane z mojego Lenovo YT3-850L przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 godziny temu, MariuszBurgi napisał: planuję się pojawić. 👍👍👍
Sympatycy Zenek Opublikowano 10 Czerwca 2020 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Pawełku dzięki za dobre wieści. Chcielibyśmy od piątku a nawet czwartku ale niestety Agata pracuje do późna i narazie nic nie wskazuje na to żeby się coś zmieniło w tym temacie.Do zobaczenia.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 10 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2020 no i przekonaliście mnie i wybieram się do Was już od 28.06-po oddanym głosie w urnie, atakujemy z Moniką do Małe Ciche. Od poniedziałku powłóczymy się po okolicach Zakopanego i w piątunio zawitamy na ognisku. Paweł dzięki - gołąb bankowy wysłany.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2020 xmarcinx Ratunku, wszystko mi zniknęło z pierwszego postu, zostało samo zdjęcie. Mam listę uczestników i wpłat w formie papierowej więc w razie potrzeby przepisania ściąga jest, ale może da się przywrócić post. RATUNKU
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2020 OK AKTUALNY OPIS I LISTA KWATERUNKOWA W PIERWSZYM POŚCIE
tomekstw Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Przelew poszedł. Ja od piątku. Pozdro dla grupy z nad polskiego morza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2020 Czy można prosić o wpisanie adresu gdzie ta impreza się odbędzie ? Znikneło z pierwszego posta.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2020 O TU znajdziesz
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2020 14 minut temu, ZYBEX napisał: adresu gdzie ta impreza Już jest w pierwszym poście W RESTAURACJI NIE MA MOŻLIWOŚCI PŁATNOŚCI KARTĄ (TYLKO GOTÓWKA)
Zbychu Opublikowano 16 Czerwca 2020 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Paweł, przepraszam nie śledziłem ostatnio tematu. Sytuacja wygląda tak, że musimy być w Krakowie w sobotę na pewnych uroczystościach nie wiem jeszcze o której godzinie. Być może będziemy mieli gości, ale też nie wiem czy na pewno przyjadą. Trochę skomplikowane ale związane z pielgrzymką motocyklową na którą mieliśmy jechać w tym czasie. Najwyżej wpadniemy w czwartek o ile będzie taka możliwość na dwa dni. Potwierdzę jak będę coś wiedział konkretnie.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2020 3 godziny temu, Zbychu napisał: Paweł, przepraszam nie śledziłem ostatnio tematu. Sytuacja wygląda tak, że musimy być w Krakowie w sobotę na pewnych uroczystościach nie wiem jeszcze o której godzinie. Być może będziemy mieli gości, ale też nie wiem czy na pewno przyjadą. Trochę skomplikowane ale związane z pielgrzymką motocyklową na którą mieliśmy jechać w tym czasie. Najwyżej wpadniemy w czwartek o ile będzie taka możliwość na dwa dni. Potwierdzę jak będę coś wiedział konkretnie. Zbyszek jak wyjdzie tak będzie, nie mamy wpływu na pewne rzeczy, bliżej terminu się zdzwonimy, mam nadzieję ze dasz radę z tą przyczepą kempingową
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Czerwca 2020 Kasa w drodze. Wariant II Domek + 4 x obiadokolacja ze śniadaniem - za 2 osoby.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2020 8 godzin temu, EndriuBis napisał: 2 osoby ok
Rekomendowane odpowiedzi