Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 39 minut temu, jackm napisał: czwartku Ok 27 minut temu, mario3101 napisał: wpłacone Ok
Sympatycy Zenek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 Paweł jest możliwość przyjazdu tylko na jedną dobę z miejscem w domku? Ewentualnie pod namiot? Przyjechalibyśmy od soboty rano do niedzieli.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 10 minut temu, Zenek napisał: na jedną dobę z miejscem w domku Zenek jesteście w pierwszej kolejności do domku jeśli ktoś zrezygnuję, namiot oczywiście również wchodzi w grę. Będziemy w kontakcie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Jeżeli dobrze zrozumiałem, to mam dopłacić 50 PLN i mam zapewnione 2 obiadokolacje ze śniadaniem? Tak, czy jestem w błędzie?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 29 minut temu, Saper napisał: Tak Tak Saperku
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 2020 6 godzin temu, PawełJW napisał: ...wyjazd na wycieczkę po górskich okolicach (prowadzi ArturoBB)......... 5 godzin temu, arturo-bb napisał: ........ w Piątek po śniadaniu ok godz. 10-11 również jest planowany wyjazd po okolicy .... Taa... no generalnie fajnie, ale mam jedno pytanie. Jak Arturo będzie prowadził to wiadomo że takiej wycieczki na oponach typu slick przejechać się nie da, ale czy trzeba zakładać "ostrą kostkę" 😜 6 godzin temu, PawełJW napisał: Wariant I Domek od czwartku do niedzieli 185 zł/os Paweł, zapłacę za Wariant II Domek. Czy ewentualny przyjazd w czwartek typu "last minute" nie będzie problemem ? Za dodatkową nockę dopłacił bym na miejscu.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 22 minuty temu, EndriuBis napisał: Za dodatkową nockę Myślę że nie będzie z tym dużego problemu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2020 28 minut temu, EndriuBis napisał: Jak Arturo będzie prowadził to wiadomo że takiej wycieczki na oponach typu slick przejechać się nie da, ale czy trzeba zakładać "ostrą kostkę" 😜 Szutrów nie planuję. Co najwyżej mogą się pojawić kiepskie asfalty.
Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Pawełku zamierzam być od ćwiartku A za obiado kolacjone to Tobie puścić czy na miejscu?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2020 28 minut temu, Andrzej.S napisał: czy na miejscu? Jak możesz to puść do mnie bo się z Panią tak umówiłem że zbiorę kasiorkę🙄
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dobra 😃, namówiliście mnie 😉. Proszę o zmianę na Wariant I Domek, czyli pobyt od czwartku, nie będę bezsilnie patrzył jak inni się byczą a mi "wara wisi" 👍. Dopłata w drodze.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Saper napisał: od czwartku Gotowe
kowal Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Paweł popraw proszę przyjazd od czwartku oraz dwie obiadokolacje.
Klubowicze JACKM Opublikowano 9 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2020 kasa poszła Nie spoglądłem na liste Paweł jesteś szybki pozdrawiam
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2020 2 godziny temu, kowal napisał: od czwartku Ok
Klubowicze karton Opublikowano 9 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2020 Pawełek a skoki przez ognisko i w wzwyż to będzie konkurencja
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2020 Godzinę temu, karton napisał: Pawełek a skoki przez ognisko i w wzwyż to będzie konkurencja Z nagrodami😂😂😂
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2020 1 godzinę temu, karton napisał: Paweł ponieważ kilometrów mamy sporo będziemy od czwartku😀.Szkoda dni aby nie być razem .
Moni82 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Pawełku przelew poszedł, pobyt od soboty z wyżywieniem. 🙂
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dnia 8.06.2020 o 17:46, Andrzej.S napisał: Pawełku a co to niby Ja mam miać za lub przeciw przeca Ty tu rządzisz. Andrzejku, nie bój - ja mało chrapię 😇. Będzie dobrze 😀 BTW. W wrześniu 2019 byłem ze swoim 83 letnim teściem w Jordanowie. Po II wojnie światowej mieszkał przez 6 lat we wsi Bystra, do szkoły chodził codziennie 5km pieszo do Jordanowa. Chciał powspominać szkolne czasy, zobaczyć jak wygląda miasteczko, co się zmieniło, kto jeszcze żyje ... Wspaniały throwback, cieszył się jak dziecko, a ja poznałem piękne miejsca. Z wielką chęcią tam wrócę. Do zobaczenia w lipcu.
Tatko Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Piotruś spoko luz nie należę do takich bojażliwych.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2020 8 godzin temu, Moni82 napisał: pobyt od soboty Ok
Rekomendowane odpowiedzi