Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Maja 2020 Dnia 12.05.2020 o 15:14, EndriuBis napisał: się mi tu polonista znalazł ? a kolega to myśli o tym aby przywieść jakiś "kompot ze śliwek" 70% czy też zapatrzony w tego "Jaśka wędrowniczka" ? ? będziemy już opijać nowy skuter ? ? Niestety, wirus pokrzyżował wszelkie plany i na razie będę tylko patrzył na innych jak jeżdżą. Na imprezie będę robił za wóz techniczny. Jak będzie dobrze to w przyszłym roku na Burgmanię może się uda czymś przyjechać. Kompotu ze śliwek nie przywiozę, bo impreza za szybko by się skończyła. No chyba, że niechcący się gdzieś tam zapląta. Bardzo się cieszę na nadchodzące spotkanie.
Sympatycy Zenek Opublikowano 15 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2020 Paweł jak jest taka opcja to wpisz mnie i Agate na listę rezerwową. Może coś faktycznie poluzują ;)
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2020 @PawełJW Pawełku, jak jest jeszcze wolne miejsce, proszę dopisać moją osobę. Trochę się zagapiłem, koncentrując się na innym evencie ?. Jak nie będzie miejsca w domkach to najwyżej ewentualnie znajdę kwaterunek w pobliżu. Nic mnie nie powstrzyma. Do zobaczenia
Sympatycy PawełJW Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2020 7 godzin temu, Zenek napisał: wpisz 5 godzin temu, Piootr napisał: dopisać Gotowe
Zbychu Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 Witam wszystkich uczestników. Dzisiaj dopiero dowiedziałem się o spotkaniu. Może chociaż dwie osoby z Małopolski by się przydały w tym gronie. Dysponujemy przyczepą kampingowa A podobno nie brakuje tam miejsca na jej ustawienie. Jeżeli będzie taka możliwość to proszę o dopisanie do listy. Pozdrawiam.
Sympatycy Zenek Opublikowano 17 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2020 Zbysiu przynajmniej dwie już na liście rezerwowej są ;). Na właściwej też widziałem Zicoo i Bożenkę ;) Ja liczę mocno że poluzują zakazy i będę mógł dojechać chociażby z namiotem.
Zbychu Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 Myślę, że może jest szansa na poluzowanie. Jak będzie trzeba to przyjadę i z namiotem. Jestem dobrej myśli.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2020 6 godzin temu, Zbychu napisał: Jeżeli będzie taka możliwość to proszę o dopisanie do listy Wpisuję na listę rezerwową, jeśli będzie możliwe zwiększenie liczby osób to nie będzie problemu.
tomekstw Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 PawleJW, zwalniam jedno miejsce, przyjeżdżam sam. Niestety Beata nie da rady z urlopem na weekend. Ja od piątku.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2020 11 minut temu, tomekstw napisał: zwalniam jedno miejsce ok
Karcia Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 PawleJW, zwalniam jedno miejsce, przyjeżdżam sam. Niestety Beata nie da rady z urlopem na weekend. Ja od piątku. To jeśli będzie można i TomaszSTW pozwoli to proszę dopisać do domku nr 12 Darka. A jak pozwolą na 3osoby to wtedy Mnie poproszę o dopisanie.Dziękuję i pozdrawiam.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2020 3 minuty temu, Karcia napisał: To jeśli będzie można Karcia tylko czekam na taką możliwość, ręka na pulsie☺️
kowal Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Witam przepraszam, ale dopiero teraz dopatrzyłem się termin wpłaty 15.04. w związku z tym mam pytanie czy mogę jeszcze wpłacić ( jestem od piątku ) czy opłata na miejscu ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2020 5 godzin temu, kowal napisał: mam pytanie W czerwcu zajmiemy się opłatami jak na 100% będzie wiadomo że można zorganizować spotkanie
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 8 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2020 Coś wiadomo czy miejsca są wolne obecnie? Czy namiot pozostaje?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 godziny temu, ZYBEX napisał: Coś wiadomo Jutro będę dzwonił i wszystko się dowiem
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 OSTATECZNE USTALENIA 3-5 lipiec Zwiększyła się liczba miejsc co daje nam więcej możliwości. Doszła również opcja namiotu lub przyczepy kempingowej 10 zł od stanowiska + 10 zł osoba. Cena za domek została bez zmian czyli po 49 zł jedna doba lub 45 zł dwie/trzy doby . Dostaliśmy również ofertę na wyżywienie 25 zł obiadokolację ze śniadaniem. Ramowy rozkład imprezy: Piątek obiadokolacja godz.17:00 - 19:00 Sobota śniadanie 8:00 - 9:30 o godzinie 10:00 wyjazd na wycieczkę po górskich okolicach (prowadzi ArturoBB), powrót na obiad około godziny 16:00 godzina 17:00 -18:00 rozpalamy ognisko (wyżywienie we własnym zakresie) Niedziela śniadanie 8:00 -10:00 Dla chętnych możliwy przyjazd w czwartek i korzystanie z restauracji we własnym zakresie Wariant I Domek od czwartku do niedzieli 185 zł/os Wariant II Domek od piątku do niedzieli 140 zł/os Pole kempingowe liczone indywidualnie. (namioty będą rozstawiane przy domkach z możliwością korzystania w miarę możliwości z domkowych sanitariatów) Wpłaty (i dopłaty) za pobyt proszę dokonać do 25 czerwca tel. 691701507 Konto do wpłat Paweł Jawor mBank: 64 1140 2004 0000 3502 7744 1082 Dnia 17.05.2020 o 12:46, Zbychu napisał: Dysponujemy przyczepą kampingowa Zbychu jest możliwość przyczepy więc jak coś to zapraszam Dnia 17.05.2020 o 12:52, Zenek napisał: chociażby z namiotem jesteście w pierwszej kolejności jeśli ktoś zrezygnuję 10 godzin temu, ZYBEX napisał: Czy namiot pozostaje? Zybex jak nie uda się wszystkich wcisnąć w domki to pod namiocik zapraszam
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2020 Coś wiadomo czy miejsca są wolne obecnie? Czy namiot pozostaje? Ponawiam pytanie Zbyszka. W tej samej kwestii.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 4 minuty temu, Piootr napisał: Ponawiam pytanie Zbyszka. W tej samej kwestii. Piootr wcisnę cię do Andrzej.S ok jeśli Andrzej nie ma nic przeciwko.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dla osób przyjeżdżających w Czwartek info : w Piątek po śniadaniu ok godz. 10-11 również jest planowany wyjazd po okolicy Będzie nieco krótszy tak aby ok 15 być na ośrodku.
Tatko Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Pawełku a co to niby Ja mam miać za lub przeciw przeca Ty tu rządzisz.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ok to Piotra daję do Ciebie Tak to jest jak jedną imprezę na trzy razy się robi😂😂😂bałagan straszny ale damy radę
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2020 7 minut temu, PawełJW napisał: Tak to jest jak jedną imprezę na trzy razy się robi😂😂😂bałagan straszny ale damy radę Paweł abym Ci nie robił bałaganu spytaj czy do obiadokolacji jest kompot czy jakiś ciepły napój. 😂
Klubowicze JACKM Opublikowano 8 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2020 Paweł my jesteśmy od czwartku pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi