Klubowicze JACKM Opublikowano 11 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2020 To skoro są jeszcze wolne miejsca proszę o dopisanie mnie z żoną (iwona66) od piątku. Jeżeli tomekstw z żoną nie mają nic przeciwko to możemy zająć drugi pokój w ich domku. Pozdrawiam serdecznie.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2020 Mamy komplet. Wolne miejsce będzie jeżeli ktoś z zapisanych na liście zrezygnuję z imprezy. Pozostało czekać ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, krzysiu napisał: Hi hi hi "MałpaMi" hi hi hi "Mała Mi" Telefon robi psikusy, przepraszam już poprawiłem
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Maja 2020 Godzinę temu, PawełJW napisał: Mamy komplet. ... Ostatnie wolne miejsca rozeszły się jak ciepłe bułeczki, że tak powiem, to był moment. Czekam z niecierpliwością.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2020 W konicu dobre wieści. Jak jest odpowiednie towarzystwo .? To moment i miejsc nie ma . Fajnie kołdra że to ogarniasz ,czekamy z niecierpliwością. Gdyby były zmiany finansowe pisz bo okres wakacyjny i jest różnie (dopłaty bo sezon) ? P.s nareszcie porachunki z volvo zakończę Na śniegu ,plarzy w lesie nie wyszło (bo Volvo zawsze nie dysponowany był) to może teraz??
Klubowicze Marzena Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 Subaru zostanie Ci jeszcze Miezeja.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2020 Godzinę temu, Marzena napisał: Subaru zostanie Ci jeszcze Miezeja. Obawiam się Marzenka że zostanie mu tylko wizyta na chirurgi
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2020 16 godzin temu, PawełJW napisał: Reszta wpłat już na miejscu Dobrze rozumiem ? Kto nie zapłacił - płaci na miejscu ? Poszło też INFO na priv. Jeżeli to ważne to popraw proszę na liście : EndriuBis + Basia - przyjazd w piątek.
Klubowicze Marzena Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 PawełJW im obu już żaden doktor nie pomoże,to trwa już kilka lat.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2020 3 minuty temu, Marzena napisał: PawełJW im obu już żaden doktor nie pomoże,to trwa już kilka lat. Mamy doktora który na pomaga . Nazywa się Johny Walker ? 1
Klubowicze karton Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 Czy Wy będziecie pić alkochol? To szkodliwe dla zdrowia
Tatko Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Czy Wy będziecie pić alkochol? To szkodliwe dla zdrowia Ale odkaża.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownicy Opublikowano 12 Maja 2020 Alkochol szkodzi i to bardzo. W przeciwieństwie do alkoholu. Przepraszam. Nie mogłem się powstrzymać. Oczywiście będziemy z Bożenką i zapłacimy na miejscu. I doktora przywieziemy by nas poratował. 1
Karcia Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Wiem że już nie ma miejsc, ale mimo to proszę o zapisanie na listę rezerwową Karcia + Darek (łódzkie) P.S. a czy jest tam miejsce na 1 namiot ? Jeśli tak to My możemy w takiej wersji. Pozdrawiam.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Mamy doktora który na pomaga . Nazywa się Johny Walker ? A jego asystent to Jack Daniels ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2020 13 minut temu, Karcia napisał: Wiem że już nie ma miejsc, ale mimo to proszę o zapisanie na listę rezerwową Karcia + Darek (łódzkie) P.S. a czy jest tam miejsce na 1 namiot ? Jeśli tak to My możemy w takiej wersji. Pozdrawiam. Karcia wpisuję was na listę rezerwową, jeśli dopuszczą więcej osób to opcja namiot wchodzi w grę ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2020 33 minuty temu, arturo-bb napisał: A jego asystent to Jack Daniels ? Ale to już profesor wśród doktorów ?
Klubowicze Ewik Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 17 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Gdyby były zmiany finansowe pisz bo okres wakacyjny i jest różnie (dopłaty bo sezon) Paweł, może potrzebne są opłaty już teraz to informuj. Super że spotkanie się odbędzie ???
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2020 2 godziny temu, zicoo62 napisał: Alkochol szkodzi i to bardzo. W przeciwieństwie do alkoholu. się mi tu polonista znalazł ? a kolega to myśli o tym aby przywieść jakiś "kompot ze śliwek" 70% czy też zapatrzony w tego "Jaśka wędrowniczka" ? ? będziemy już opijać nowy skuter ? ?
tomekstw Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 20 godzin temu, jackm napisał: To skoro są jeszcze wolne miejsca proszę o dopisanie mnie z żoną (iwona66) od piątku. Jeżeli tomekstw z żoną nie mają nic przeciwko to możemy zająć drugi pokój w ich domku. Pozdrawiam serdecznie. Nie mamy nic przeciwko temu ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2020 45 minut temu, Ewik napisał: Gdyby były zmiany finansowe pisz bo okres wakacyjny i jest różnie (dopłaty bo sezon) 45 minut temu, Ewik napisał: Paweł, może potrzebne są opłaty już teraz to informuj ceny bez zmian, a zaliczkę będziemy wpłacać bliżej terminu
Klubowicze karton Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 Nie poprawiać mnie jak to pisałem to byk mi podkreślił ale ja mam to wyjebane
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 1 godzinę temu, karton napisał: Nie poprawiać mnie jak to pisałem to byk mi podkreślił ale ja mam to wyjebane Adaś, z całym szacunkiem, właściwie nie ma różnicy. "zrobić łaskę" czy "zrobić laskę" ???? 1
Rekomendowane odpowiedzi