Administrator Artix Opublikowano 22 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2007 No wlasnie co wy na to zebysmy w przyszly pt wyskoczyli na ciacho i spotkali sie ze scyzorykami To tylko 170 km w jedna strone i 2 przebudowy po drodze. Jako ze czw ma jedna wade bo w pt wiekszosc idzie do roboty to w takim razie proponuje pt spotkanie grupy wawa i grupy kielce zone !placz1
Mamuśka Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Je?li tylko uda nam się "sprzedać" Maje dziadkom to baaardzo chętnie by?my się wybrali. Super pomysł!
michalu Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 I Ja, I Ja chętnie się załapie na !scooter
Gość Maja Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 hmmmmm dobry pomysł, ja chyba się pisze na tak? wyprawę. Tamte strony mile widziane przeze mnie. Jeszcze tylko pomysł na dojazd, bo nie chciałabym męczyć Majonka tras? Kielce-Wawa, a potem Wawa-Kielce. Kończę o 15ej, może poci?g? Jak kto? ma miejscówkę, to dopiszę się, ale po uprzednim uzgodnieniu z Majonkiem Pozdrawiam !scooter
pilot Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 !scooter Jak Dobrze pójdzie to ja też przyjadę a może nawet nie sam .
Gość deleted1 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 To moze my też przyjedziemy... ( o ile Banat mi schowa jedno tiramisu do wieczora !scooter )
Siodel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja niestety mam drug? zmianę !scooter , bo bym się karn?ł....
dacja Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mnie nie będzie ....mam już wstępnie inne plany na 29 go )
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2007 A może znajdzie się też miejsce przy stoliku dla południa???? Chyba, że to impreza zamknięta
pablos Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Też bym chętnie ?mign?ł na te Tiramisu ,,, ale ta data mi zupełnie nie leży - będę wła?nie na Słłowacji ogl?dał jaskinie.
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2007 Je?li dla orzeszka znajdzie się miejsce w konwoju to jade
Gość Dragon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 O losie... to się zapowiada niezły spęd niezłej "bandy"... W takim razie i ja chyba się kajtnę do "scyzoryków"... o nie... znowu będę musiał ogl?dać Majona... ale to nic bo zobaczę wielu innych bardziej sympatycznych...
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2007 No wlasnie co wy na to zebysmy w przyszly pt wyskoczyli na ciacho i spotkali sie ze scyzorykami To tylko 170 km w jedna strone i 2 przebudowy po drodze. Jako ze czw ma jedna wade bo w pt wiekszosc idzie do roboty to w takim razie proponuje pt spotkanie grupy wawa i grupy kielce zone !OKK Edytowane: Nie mogę jechać szkoda, ale brat Piotr ma imieniny.
Sympatycy emiksik Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Może jeszcze kto chętny startujemy 17,30 Janki Będzie piękna pogoda !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ooooooooooooooo, jak emiksik postuje, że będzie piękna pogoda to na pewno będzie. Szkoda, że nie mogę jechać. No i będziecie zapi...ć, tak jak lubię !scooter Smacznego ciacha. Grzesiek
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 29 Czerwca 2007 No i będziecie zapi...ć, tak jak lubię Hahaha... Worlan... tu mnie rozwaliłe? Przypomnę, że 17.30 startujemy... zbiórka o 17ej na Mc.Donaldzie w Jankach obok Ikea !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2007 To ja ?migam pucować !scooter co by nie było, że brudas z wawy przyjechał. P.S. Worlan zjem ciacho za Ciebie i brata skoro sam nie możesz jechać
Mamuśka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 emiksik napisano 29-06-2007, 7:36 Może jeszcze kto chętny startujemy 17,30 Janki Będzie piękna pogoda Kochanie, w zł? godzinę napisałe? o tej pogodzie. A mówili "nie chwal dnia przed zachodem słońca"! I co narobiłe?? Jakie? paskudne deszczysko się przywiało !tut
Administrator Artix Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Administrator Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jakie deszczysko, w centrumie swieci slonce od rana i nawet nie widac zeby padalo !OK i tak bedzie do konca dnia. Dz.U. Nr2007 poz. 29/07 z roku 2006 mowi wyraznie ze w dniu 29 czerwca na mocy rozporzadzenia ministra od rzeczy niemozliwch opady deszczu zostaja odwolane. !tut
Gość Maja Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 ...a ja z braku 2oo i tak przyjadę na 2=. Wyjazd mam o 15:33 i my?lę, że na ciacho jeszcze zd?żę. Melduję się po 19ej !tut
Gość majon Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 ...a ja z braku 2oo i tak przyjadę na 2=. Wyjazd mam o 15:33 i my?lę, że na ciacho jeszcze zd?żę. Melduję się po 19ej Ciesze sie moje slonko i nie moge sie doczekac na Ciebie a co do reszty hmm !OK .... !tut zartowalem czekamy na Was wszystkich Uwazajcie na siebie i szerokosci jak cos to dzwoncie Art i Mariusz znaja nr. Zolza juz wyjechala z Lodzi pozdr majon
Mamuśka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Artix napisano 29-06-2007, 12:01 Jakie deszczysko, w centrumie swieci slonce od rana i nawet nie widac zeby padalo i tak bedzie do konca dnia. Dz.U. Nr2007 poz. 29/07 z roku 2006 mowi wyraznie ze w dniu 29 czerwca na mocy rozporzadzenia ministra od rzeczy niemozliwch opady deszczu zostaja odwolane. Arti, w którym centrumie? U mnie w okolicach Jana Pawła deszczyło i to ostro... Ale na szcze?cie w okolicach domowych wygl?dam wła?nie przez okienko i widzę piękne słoneczko które ?wieci z pomiędzy łajzowatych chmurek. Oby tylko to się nie zmieniło i oby nie było wiaterku to już będzie cudownie. A co do mocy rozporz?dzeń to się nie będę wypowiadać bo mam swoje zdanie !tut Na t? chwilę Amen! Do zobaczenia! p/s W razie czego to poczekajcie chwilkę na mnie i Emiksika na tym parkingu McDonaldowym PLS! Będziemy robić co w naszej mocy żeby być na czas ale ta praca mojego męża....
Gość majon Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 I po spotkaniu ktore stalo pod znakiem F1 Kochani meldowac sie!!kto juz dotarl do domu????
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Orzech melduje się w domu. Troche mi orzechy do kanapy przywarły w drodze powrotnej ale było git. Szkoda tylko, że ostatnie 60 km pedałowałem sam. Dziękuje w imieniu wawy za wspaniałe ugoszczenie na ziemi kieleckiej. Następnym razem zapraszamy do nas na F1
Gość smuga Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 czy każdy wie co kryje się pod pojęciem F1 - formuła pierwsza ? chyba tak bo po ostanim udanym spotkaniu w kielcach smiechu było, że cho cho; o tego dnia moja helcia jest ochszczona jako F1, jak z tego wynika warto odwiedzać go?cinne i słoneczne dzi? kielce oraz obowi?zkowo zaszczycić swoj? obecno?ci? zlot i rajd ?więtokrzyski a tam szereg atrakcji smiech do łez o który zadbam osobi?cie prowadz?c cał? impreze zapraszam w imieniu wszystkich to krainy górali niskopiennych.
Rekomendowane odpowiedzi