Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Lupak & Kauli melduj? się na miejscu

Nie obyło sie bez usterki ale o tym póĽniej

Podziękowania za super imprezę

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

40

• Krzyżówka

16

• Mamuśka

10

• RobB.

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Dotarli?my do domu o 16. Katamaran cały a ja na YPce zmarznięty. Cało?ć to 830km. Powrotna droga 356km ma jednym baku, Jechałem jak na szpilkach, bo jakby mi tak na A4 brakło...

Wielkie dzięki dla Pilota, Smoczycy i Jamochłonów za zorganizowanie super imprezy. Co prawda do tej pory boli mnie serce po tych 9km "trochę gorszej drogi" ale to co działo się w sobotę wszystko zrekompensowało 10- krotnie.

Dla mnie bommba, no i koncycję sobie wyrobiłem tymi spacerami pod skarpę z domkami.

Mam nadzieję, że w przyszłym roku znowu spotkamy się na "Olimpie"

zdjęcia

Opublikowano

Ja już też dotarłem !tut

było naprawdę super :lol::lol::D !OK

Opublikowano

My też już z domku!!! :lol:

Droga powrotna była nadzwyczaj dobra (dzięki Orzeszku za pilotowanie) :lol:

Co do zlotu - brak słów...BYŁO ZAJEBI|CIE

WIELKIE DZIĘKI DLA PILOTA, ORGANIZATORÓW, SPONSORÓW I POMOCNIKÓW

Tyle wrażeń chyba nigdy nie mieli?my :D

przez najbliższy rok będziemy mieli co wspominać

Dziękujemy naszym współlokatorom za miła atmosferę (sorry za chrapanko) i oraz ekipce z któr? wracali?my

ZOŁZA - sorry (nie byłem sob?) !tut

W najbliższym czasie wrzucę link do zdjęć.

Szuwarek i Ola

• Administrator
Opublikowano

No i my juz w domku !tut

Pilot bylo hmmm ... no nie wiem czy jest jakies slowo ktore moglo by to oddac co czuje po tym zlocie.

Impreza tak udana ze nie masz wyjscia Pilocie zeby za rok tego jeszcze raz nie zrobic.

Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim ktorzy przyczynili sie realizacji tego zlotu, no i wszystkim tym z ktorymi moglem sie bawic :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Też już w domku. Dziękuję grupie warszawskiej i 3miasta za wspóln? jazdę do i z Bieszczad.

Powrót trochę się nam opóĽnił przez awarię Arka Ypki :lol: Mam nadzieję, że usterkę uda się szybko usun?ć.

Wielkie dzięki dla Pilota, Smoczycy , Jamochłonów , Jacka za przygotowanie i organizację takiej imprezy, która nigdy nie umknie z mej pamięci (mimo podeszłego wieku).

Przeżyłem wspaniał? przygodę. :lol:

Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniał? zabawę.

Specjalne u?ciski dla ekipy z domku nr 19 :D , ale się działo !tut

Jutro zamieszczę fotki.

Grzesiek

• Sympatycy
Opublikowano

Już w domu.

Pilocie i Smoczyco więlkie dzięki Wam i wszystkim którzy się to tego przyczynili za ekstra imprezę.

Dzięki też wszystkim Wam z, którymi małem przyjemno?c jeżdzic i ?wietnie się bawic, jeste?cie super.

Mam nadzieję, że Ypka weĽmie się w gar?c i przestanie się "rozklejac".

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już siedzę w domciu. Było za.......! Pilot, Smoczyca, Jamochłony - bardzo Wam dziękuje za organizację i opiekę na zlocie. Specjalne podziękowania dla Jacka z Olimpu.

Szkoda, że już koniec ale czekam z niecierpliwo?ci? na przyszły rok.

Pozdrawiam wszystkich

Orzech

Opublikowano

Ja też dotarłem do domu i już nawet sie w gor?cej wodzie wyk?pałem.

Z domu w Bieszczady i z powrotem do domu było 1010 km. !OK

Jeżeli chodzi o zlot to było wręcz cudownie !tut :lol:

Wielkie podziękowania dla Pilota, Smoczycy, Jamochłony, oraz wszystkich innych którzy w tym uczestniczyli za brak czasu na nudę :lol::D

Pozdrawiam

Jarek

Opublikowano

my też dotarli?my szczę?liwie i cało do domu dla pilota duże brawa za super organizację i drug? dokładkę udzca chyba mnie polubił :lol: dla mnie super go?ć zreszt? wszyscy duża klasa,podziękowania za pomoc dla plebana, najlepszego TATY na ?wiecie i górnika.AHA martwi mnie nagły wyjazd dragona chyba my?lał,że jeszcze raz będzie musiał jechać ze mn? jako pilot w teren jeepami ale i tak jestem mu winny golonkę za pilotaż !OK ogólnie raz jeszcze pozdro dla wszystkich uczestników było :lol::D !tut

Opublikowano

My z Ysabel rowniez dostarlismy i do domu i do kompa :lol:

Przede wszystkich wielkie podziekowania dla Pilota i calej ekipy - dawno sie tak dobrze nie bawilem... !tut. Super przygotowana- nie bylo czasu na nude...

Moge tylko potwierdzic za innymi, ze zlot byl zaje.... :lol:.

Fotki i filmiki (z offroadu) zamieszcze jutro

Super wyjazd i mily powrot w milym towarzystwie!

Ciesze sie, moglem Was lepiej poznac - zabawa byla przednia.

PS. Specjalne podziekowania za dostarczenie odpowiedniej dawki adrenaliny Dragonowi na off-roadzie - bylo super!

Pozdrawiam,

Macek

Opublikowano

Rodzinka Mamu?kowo Esemesikowa melduje się cało i zdrowo.

Pilot, Smoczyca, Jamochłony - nam również brakuje słów na okre?lenie tego co tam się działo. Powiemy krótko - IMPREZA ROKU!!!!!!!!!! :lol: !OK

Tyle wrażeń w tak krótkim czasie i w tak doborowym towarzystwie sprawiło że banan nie schodził nikomu z twarzy. :lol:

Za rok będziemy na 1000%.

Chcieli?my również podziękować ekipie z 19 oraz Makowej rodzinie za towarzystwo. :D

Szczególne podziękowania ode mnie dla Orzeszka. !tut Dziękuję ci bardzo Rozłupańcu za to że mnie przygarn?łe? do siebie na skuterek!

Pewnie nikt w to nie uwierzy ale był dla mnie chwilami nawet miły - to chyba przez ten klimat :D

Tym razem niewielk? fotorelację zamie?cimy nieco póĽniej.

Pozdrawiamy

Mamu?ka i Esemesik !OK

Opublikowano

Witam,

Dzięki organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za udan? imprezę- mam badzieje że będzie "powtórka z rozrywki". !tut

Opublikowano
mam badzieje

... ale to nie jest zaraĽliwe? !tut

Opublikowano

A więc czas na podsumowania i opisywania tym których brakło !tut

Przede wszystkim zasłużone DZIĘKUJĘ dla organizatorów... Pilot, Smoczyca, oraz wszechobecne tak zwane jamochłony Pilota :D.

Cała impreza stała na najwyższym poziomie. Tyle zajęć w jeden dzień nawet na obozach survivalowych się nie spotyka.

Czwartek przyjazd rozpakowanie się no i ognicho w wyborowym towarzystwie... A wła?nie tu powinien znaleĽć się przerywnik Qwakiego !OK ale powtórzyć nie potrafię a co dopiero napisać.

Pi?tek min?ł pod znakiem żeglowania. Mimo słabych warunków pogodowych na żeglowanie (na pocz?tku 0 wiatru ale słoneczko dogrzewało) na łódce było naprawdę wesoło :D Następnie mała przejażdżka po okolicznych trasach. Przepiękne winkle i ładna pogoda ... Trochę się zimno zrobiło na sam koniec ale atmosfera zlotu oraz rozpalona sauna pozwoliła się wygrzać.

Sobotni dzień po prostu pękał od atrakcji quady, offroad, paintball, w biegu jeszcze rzucanie do celu i strzelanie z łuku ... po prostu za dużo emocji !OK

Pogoda dopisała gdyż ładnie popadało i można było się do woli wypaprać w błotku na różne sposoby. Nie obyło się także bez reprymendy i tu widać, że Pilot pilnie czuwał aby wszystko przebiegło bez problemów.

Byli też i ranni... Zołza wybacz - przecież nie specjalnie tak Cię trafiłem :D mam nadzieję że przynajmniej o to nie masz urazy do mnie :P

No i niedziela cóż tu już atrakcji zaplanowanych nie było ale T-max Lupaka nam to wynagrodził... :/ Podczas powrotu po około 100 km od miejsca wyjazdu alarm w maszynie zacz?ł wariować. Dobrze przynajmniej, że podczas postoju na stacji benzynowej a nie podczas jazdy... Samoczynnie się uzbrajał i odł?czał zapłon nie reaguj?c na kolejne resetowania. No to zabrali?my się do rozbierania skutera po uprzednim doinformowaniu się u RobB'a za co serdecznie dziękujemy...

Dzięki uprzejmo?ci obsługi stacji benzynowej i pożyczeniu nam klucza którego nam brakowało udało nam się rozkręcić wehikuł A co było przyczyn? zapytacie...

Heh alarm postanowił także się napić. Centralka alarmu wypiła 100ml wody i się "zalała". Po chwili kombinowania i majstrowania Lupak zdołał podpi?ć odpowiednie kable... chwilka skręcania i w sumie godzina w plecy ale znowu mogli?my ruszyć w drogę... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Po 15 minutach jazdy słoneczko ładnie przypiekało i aż miło się jechało... Widoczki przepiękne.

Na około 100 km przed dojazdem do miejsca docelowego jakim były nasze domki budzik t-maxa postanowił trochę urozmaicić jazdę i czasami wskazówka opadała sobie mimo szybkiej jazdy, jednak to nie był powód aby zaprzestawać jazdy.

Obszerna fotorelacja będzie jak tylko brat przywiezie mi płytkę.

Impreza pierwsza klasa i jeżeli będzie organizowany będzie w przyszłym roku to na 99% możecie mnie pisać :D

Ufff ale rozpisałem, tyle wrażeń było, że to co napisałem to i tak szybki skrót...

Pozdrawiam wszystkich

Kajetan alias Kauli

Opublikowano

Witam!

Po prostu brak mi słów...(a nawet jak bym miała to i tak ciężko mi mówić po kładach i terenowej wyprawie !OK ).

Dojechali?my do domku po 19, wyj?tkowo nie zmarzłam aż tak bardzo !tut .

Dzięki Driadzie i Julce za wspaniałe towarzystwo do póĽna w nocy, Kici za kulki do paint ball'a ( jeszcze zanim zostałam zgładzona), kierowcy Nissana w którym siedziałam za dzielne stawianie czoła bezdrożom i cierpliwe znoszenie moich wrzasków. Oldze za naukę jazdy na kładzie, Dragonowi za pomocn? dłoń na przeklętej łajbie zaraz po tym jak doprowadził mnie do zawału, tacie za sponsoring, Justynie za niespodziewane przybycie i równie niespodziewane zniknięcie i wreszcie Pilotowi, Smoczycy za organizację i pomysłowo?ć. Jamochłonom za czuwanie nad wszystkim i pomaganie w utrzymaniu porz?dku bo tak naprawdę choć NIEDOCENIANI s? na wagę złota. Dziękuję też wszystkim za przybycie i pyszn? zabawę :D .

Pozostaje mi jedynie już szykować cieplejsz? garderobę na następny rok :D . Niech żałuj? cieniasy którym sie z domu nie chciało wyłazić, że nie przyjechali :D .

Byli też i ranni... Zouza wybacz - przecież nie specjalnie tak Cię trafiłem tongue.gif mam nadzieję że przynajmniej o to nie masz urazy do mnie tongue.gif

Mam uraz za to że ci się Kotlet nie podoba, a nie za fioletowo-zielony policzek. Poza tym lito?ci nie jestem Z O U Z A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pilot, Smoczyca i Jamochłony zameldowały sie w domu o godzinie 19:00. Oczywi?cie zmartwieni tym że wszyscy wyjechali do domów i pozostawili nas samych (uciekli bo było tak :D ). Smoczyca mnie opier.... patrzy mi na rece i nie pozwala mi pisać moich przemy?leń co do zlotu 2008 !tut .

A chcecie ? :D

Jak zostanę sam to napisze więcej.

A ze swojej strony serdecznie dziękuję za przyjazd i wspaniał? zabawę. Jeste?cie wspaniali i niezdajecie sobie sprawy ile rado?ci sprawili?cie nam swoj? obecno?ci?.

Nie będę wymieniał po imieniu bo zajeło by mi to cał? noc.

:D

Opublikowano

Abach, Smerfetka i Mareczek już w domku, Bigu w godz. popołudniowych wypuszczony w samym centrum Wawy prosto w ręce Ojca Dyrektora :D:D

Jak już wcze?niej pisałem, żałujcie ci, którzy nie byli. Jeszcze nigdy nie byłem na takiej imprezie. Miejsce prze?liczne, pogoda ostatnio nie rozpieszcza ale na czas zlotu dopisała a ilo?ć i jako?ć atrakcji niespotykana. :D

Bardzo dziękuję organizatorom za przygotowanie tak udanego zlotu. Niniejszym zapisuję sie na następny !tut !OK

Opublikowano

Ohh Zołzo !tut zorientowałem się zanim posta z edytowała? :D A co do kotleta to kwestia gustu jedni lubi? mielone inni schabowego :D

Opublikowano

My też już w domku. Po pierwsze:

DZIĘKUJEMY!!!

To był nasz pierwszy zlot i było niesamowicie. Brak słów, żeby wyrazić jak bardzo się nam podobało !OK !OK :D

Co? więcej napiszę jutro, teraz już ledwo klikam. Od chwili przyjazdu siedzę i choć wstępnie obrabiam fotki, żeby je wrzucić do galerii jeszcze dzisiaj. No i wrzuciłem! Zrobili?my 221 zdjęć :D

http://kowalscy.net/gallery2/v/bieszczady2007/

Link do zdjęć wysokiej rozdzielczo?ci wrzucę jutro... dzisiaj pora spać... :D

Pozdrawiamy i do zobaczenia w Młynie - Mak i Makówka :D !tut

Opublikowano

ja również dotarłem bepiecznie do domku

co by nie pisać to i tak słowa nie oddadz? tego co można było przeżyć

Rozmach imprezy zaskoczył chyba wszystkich -bo dla wszystkich było co? ciekawego i tak podane że nie było chwili na nudę nawet dla największych malkontentów.

Dziękuję za możliwo?ć uczestniczenia - na takie zloty chce się jeĽdzić nawet po 1200 km.

Dzięi BARDZO serdecznie organizatorom - kosmiczne pomysły, no i wszystim, którzy dojechali aby wspólnie się bawić (nie w znaczeniu pić) bo w dzień nie było warto. Szuwarkowi za możliwo?ć przypomnienia sobie jak fajnie się prowadzi skuter, Więckowi za doskonał? jazdę i możliwo?ć przeplecaczkowania.

A następnym razem jak będziecie chrapać drogie karaluszki z domu namber 8 i to zabiorę więcej obuwia do rzucania.

było przewspaniale.

• Sympatycy
Opublikowano

Co? więcej napiszę jutro, teraz już ledwo klikam. Od chwili przyjazdu siedzę i choć wstępnie obrabiam fotki, żeby je wrzucić do galerii jeszcze dzisiaj. No i wrzuciłem! Zrobili?my 221 zdjęć :D

http://kowalscy.net/gallery2/v/bieszczady2007/

Maku, zdjęcia rewelacja :D , gratulacje. Jak Ty dałe? radę pstrykać foty podczas jazdy samochodami terenowymi? Ja próbowałem raz wyci?gn?ć telefon z kieszeni i mało się to nie skończyło katapult? :D .

Opublikowano

Wielkie podziekowania dla wszystkich Organizatorow, "standing ovations" po prostu mowia same za siebie :D .

Podziekowanie tez dla Abacha, Serfetki i Mareczka za "meczarnie" w trakcie drogi Wawa- Ustrzyki- Wawa oraz dla wszystkich obecnych na zlocie :D . :D

Gość jkrakowianka
Opublikowano

Było rewelacyjnie! Towarzystwo i atrakcje - the best!

Wielkie dzięki za tak fantastyczn? imprezę :D

Mocno liczę na powórkę...

Pozdrowienia dla wszystkich z którymi się nie pożegnałam ze względu na wczesny wyjazd - do zobaczenia na następnej imprezie!

jkrakowianka